Xαιρετώ την παρέα και τα σκουπίδια!!!
Για λίγο γιατί μετά πρέπει να φύγω, μάλλον θα τα πούμε μετά το ΣΚ.
Λαχανοντολμάδες μπούλη, ποντικοκούραδο και φτωχομπινέ μαλάκα, σύντομα θα σας έχω νέα. Νομίζω σας έφαγα και τους 3 αυτή τη φορά! Για δύο πήγαινα, αλλά μάλλον θα έχει χυσαμόλια και για τον τρίτο! Λίγο υπομονή, στα μέσα του μήνα θα μπούνε οι προμήθειες!!!
ποιους εφαγες μωρη καραπουταναρα που σε εχουμε ξεκωλιασει εδω μεσα.
Κιχ δεν τολμας να κανεις,τι μας ενδιαφερει ρε που το σ/κ θα πας στο χωριο σου δεν μας ενδιαφέρει οτι και να λες ειναι ολα στη φαντασια σου εγω δεν σε πιστευω μεχρι και να μου πεις οτι εισαι ο χαζοπηδουλας.
Πες ρε οτι αποτυχες στη ζωη σου,πες την αληθεια θα σου φερθουμε με στοργη,μην φοβάσαι,ναι φταίει η πρωην που ενω εσυ εκανες τα παντα γ αυτην την επιασες στο κρεβατι να σκυλοπηδιεται με τον αλβανο και εσυ δουλευες ολη τη μερα σαν χαμαλης τοτε,ξερω σου φερθηκε σκαρτα και τωρα της πληρωνεις διατροφη ετσι ειναι η ζωη,και μετα ως μαλακας ειπες να ξεκινησεις τα μπουρδελα οχι γτ σου αρεσαν αλλα ηταν λυση αναγκης για σενα γτ αλλου δεν θα πηδαγες,και εγω σου λεω μπραβο σου που πηγαινες στα μπουρδελα δεν ειναι κακο ολοι παμε αλλα περα απο αυτα τα υπολοιπα βιτσια σου δεν τα δικαιολογω.
Σ αρεσει να γλειφεις ποδια επιτρεπτο αλλα να γλυφεις σκατομενες κωλοτρυλιδες παει πολυ ρε θειτσο,πως μπορεις ρε μαλακα να χωνεις τη γλωσσα στο σκατωμενο κωλι και να γλυφεις??
Η το αλλο γτ ρε σου αρεσουν οι γυφτοπουλες??την βρισκεις με τη φυλη η γιατι ειναι φθηνες περιμενω απαντηση.
Οπως ολοι ξερουμε ολες οι γυφτισσες δεν το εχουν με τη καθαριοτητα πως μπορεις ρε και τις ακουμπας δεν σιχαινεσαι?
Με ολα αυτα που λες σίγουρα σε κοβω για βρωμιαρη αυτη η γλωσσα σου απο ποδια σε κωλο πρεπει να εχει βγαλει μανιταρια.
Οσο για τα ανηλικα ντροπη σου ρε θειτσο να τα φωτογραφιζεις κρυφα και να τα βαζεις εδω μεσα παει πολυ ειναι τραγικο και τωρα συνδεω και το υπονοουμενο οτι σου αρεσουν ποδια ως 36 νουμερο.
Ντρεπομαι θειτσο για σενα είσαι η ντροπη του ανθρωπινου ειδους.