jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εγω τον μαρκο τον παω και δεν θελω ποτε να ερθω σε αντιλογο μαζι του και μου γραφει διαφορα δεν απαντω,θα απαντησω ομως αν ξεφυγει και γινει οπως ο θειτσος ο βλαροκ και τα λοιπα ανωμαλα τσιρακια.Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμ, να..........Τι έγινε, μπήκε ο μπαμπάς (Marco ) και έπεσε μπαντόφλα???
Ο Ζαν είναι αριστερός ρε.....!Γαμαει πουτανες, θέλει να ψαρεψει Ελληνίδες με λεφτά ώστε να του κάτσουν και πάει Αμερική για δουλειές.
Δηλαδή(ς) τον μαλάκα κάνω και δεν θέλω να στο πω στα ίσα.
Αυτό το ποστ που παρέθεσες δεν πήγαινε στον Λαμανιφάκο, στον γιόκα σου πήγαινε
Ο Ζαν το ξέρει καλά από μέσα του ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με αριστερά. Απλά τρολαρει εδώ μέσα και του αρέσει να έχει να ασχολείται με κάτι. Αν του δώσεις 100χιλ θα τα γαμησει τον αντίχριστο σε βίζιτες, κόκα, μπουζούκια, ταξίδια και αμάξια. Ενώ αν τα δώσεις στον Tony θα πάει την άλλη μέρα και θα τα μοιράσει σε φτωχογειτονιες και σε φίλους/γνωστούς του. Ο Ζαν είναι για να τρέχει το thread. Χωρίς αυτόν δεν θα υπάρχει άλλος να γράφει. Εγώ πάντως έχω να σας πω ένα ευχαριστώ από μέρους μου. Τέτοιο γέλιο δεν κάνω ούτε με βίντεο του Χίου και του Τσουκαλα.Τετοιες δύσκολες μέρες που περνάει η ανθρωπότητα το γέλιο το έχουμε ανάγκη. Και θεωρώ υπερβολικό το ποστ του Αλέξ από πάνω. Η πολιτική κόντρα δεν θεωρώ ότι προσωποπειται.. Χαβαλέ να γίνεται
Marco ευθέως τώρα, ποιο δίδυμο κόντρας γουστάρεις πιο πολύ;
Jean-barock Jean-θειτσου, εμένα-θειτσου; κλπ
Σε θεωρώ ωραίο τυπακι και αν πεις εμένα-θειτσος ορκίζομαι να του βγάλω περισσότερο αίμα μόνο για πάρτι σου!
Μαρκο κρατα επιπεδο.