jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ααα ναι ακομα τη παραμυθα αφηγεισαι,χαχαχαχαχθα έρθεις και εσυ να βαρεσεις μπουλη?προσεχε γτ εχει κατι στροφές για να ανεβεις στο χωριο και σου φυγει η claσου εχω γαμησει τη ψυχουλα μουνογατε,ελα στο λεοντιο ρε μαζι τη γκομενα σου ομως εγω θα σε περιμενω στη κεντρική πλατεια,ζεις τη στιγμη για να με δεις γτ καταβαθος με θαυμαζεις.Αθηνα μενει ο Κατρουλης και ταχα μου ανεβαινει σε φορτηγα και κανει μαγκιες και παει και κωριο..παπαρια δηλαδη μονιμα στο παιδικο δωματιο Αθηνα μενειNομίζω ο Ζανκλώ είπε ότι κατάγεται από το Λεόντιο αλλά μένει Αθήνα.η γαμιολα ο ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ-ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ-ΜΠΟΥΛΗΣ,ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ-αεργος,αχρηστος-ζητιανευει τηλεφωνα και φωτος για να τον παιζει,ξεχναει τι γραφει και προσπαθει ο μαμακοφιλος με το νουνου kids να το παιξει ανδρας ΤΟΛΜΑΕΙ να ψεξει συνδικτυο απο εδω μεσα;α ρε λαμανιφακο κατρουλακο ετσι και σπασει ο διαολος το ποδι του και μαθω που μενεις σε κολλα α4 θα τα δωσω στους γονεις σου να σε διωξουν να κοιμασαι στα παγκακια σαπροφυτε κοπρε
Τριφυλλάρα μου, δεν είναι δα τόσο δύσκολο να βρεις που μένει ο Ζαν, είναι από τα λίγα άτομα εδώ μέσα που έχει παραδεχτεί που μένει, (σε χωριό κιολας).
Αφού θέλεις τόσο πολύ το καλό των γονιών του όπως λες , γιατί δεν πας στο Λεόντιο (Όταν ανοίξουν τα πράγματα) και να πιάσεις ένα-ένα σπίτια του χωριού, ούτε 100 δεν πρέπει να είναι όλα, δε θα κουραστείς να τον ψάξεις.
Πήγαινε στο κεντρικό σημείο του χωριού και ρώτα για κάποιον, με όλα αυτά τα κοσμητικά επίθετα που τον στολισες και θα τον βρεις.
Αν όντως θες τόσο πολυ να τον κάνεις ρεζίλι έτσι;;
Φιλικά πάντα.
(Σε σένα έχω μια εκτίμηση, δεν είσαι θειτσος που φασκει και αντιφάσκει).
Φώτο οριτζινάλε από λεόντιο αχαίας !!
όπως μπαίνεις στην πλατεία στον στύλο δεξιά θα περιμένει. μην χαθείτε...
η αρένα στο βάθος....
σιγά μη φέρω την amg ή τη cla στο λεόντιο
εσύ με ποιανού καρότσα πηγαινοέρχεσαι?
Ποια cla ρε χαζοβιολη ουτε σαξο δεν εχεις χαχαχαχαχαχ
Ανεβοκατεβαινω με ενα ναβαρα ενος ξαδερφου τωρα και τη 5αρα την κατεβασω μια στο τοσο.