jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
θειτσο οτι ειχα να πω το ειπα,να γλειφω σκατομενες κωλοτρυπιδες οπως κανεις εσυ δεν το εχω κανει οπως και να γλειφω βρωμοποδαρα τσιγγανων και εως 36 νουμερο οπως ειπες.Αααα μάλιστα... δερμάτινα και τέτοια! Αυτά γουστάρεις πουστάκι ε?τιποτα δεν εχεις απαντησει σε ολα πας να ξεφυγεις λουλικα.Εγώ έχω απαντήσει σε οοοοολα αυτά. Εσύ δεν έχεις απαντήσει σε 2 μόνο που σε ρώτησα. Πάμε πάλι:Θειτσο είσαι ενα ελεηνο και τρισαθλιο σκουπιδι,ενας ανωμαλος που σ αρεσει να σαι αποκαλουμε ετσι.
Κοιτα θειτσο περα απο την ανωμαλια που σε δερνει ξερεις τσιγγανολαγνεια και ποδολαγνεια εχεις και το βιτσιο της κοπρολαγνιας μιας και μονος σου τα εχεις δηλωσει ολα αυτα,αλλα η καταντια σπυ δεν σταματαει εκει γτ σ αρεσουν και τα ανηλικα και τα φωτογραφιζεις κρυφα χωρις τη συγκατάθεση τους και τα κοινοποιεις,σίγουρα εχεις απεριοριστα αρχεια με κρυφες φωτογραφιες μικρων κοριτσιων γι αυτο σε λεω και λιγναδη του σαιτ.
Ευτυχως που υπαρχω εγω ο τονη ο αβε που καθε φορα σε βαζουμαι στη θεση σου και σου γαμαμε τα πρεκια,εσυ τετοια αντιμετωπιση θες και στο λεω εμεις οι συριζαιοι εδω μεσα θα σε γαμαμαμε και θα σκουζεις σαν πουτανακι του δρομου,καθε μερα θα μου στεινεις τη κωλαρα σου και εγω θα στην δινω στο χερι,με το κωλαντερο εξω και γυαλισμενο..
1. Τι είναι αυτό που θα σου κάνει κλικ στην αφεντρα?
2. Τα ξέρει αυτά ο πεταλούδας?
Αυτά τα δύο μόνο
Το κλικ βλακα εννοω βαση των γουστων μου μουναρα ψηλη τοταλ μπλακ με δερματινα και γκομενα που θα τη βλεπεις εσυ ο λειψος και θα σκυβεις το κεφαλι.
Εννειται πως το ξερει, αυτος γουστάρει τα εξριμ.
Σαφώς και έχω απαντήσει, για όλα!
Εσύ θα απαντήσεις σε αυτά τα 2, ω master του κραβ-ματαράνγκα, που βρωμάς τόσο πολύ χυσίλα που ούτε η πουτάνες του μεταξιού θέλουν να τις αγγίζεις?
A, σου έχω και μια τρίτη ερώτηση:
3. ΠΟΣΕΣ ήταν τελικά οι δοκιμασιες μέχρι να καταλήξεις στην αγαπημένη σου αφέντρα???
Εχεις ξεφτιλιστει εδω μεσα μεχρι και το συναφη σου οι νδ απο πισω σε χλευαζουν.