Ποια τσεπη σου ρε αφου ΧΡΩΣΤΑΣ! Το PSI ηταν για να μειωσεις αυτα που χρωστας οχι να βγαλεις και απο πανω! Το θεμα του χρεους δεν εχει σχεση με αυτο που εγραψες η Ελλαδα πληρωνει 6 δις σε τοκους για το χρεος. Ξερεις ποσα λεφτα ζητανε οι κομμουνιστικες κυβερνησεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΑΝΕΛ καθε χρονο σε εσοδα τακτικου προυπολογισμου? 50!! Η συζητηση περιστρεφεται συνεχως γυρω απο το χρεος του οποιου οι τοκοι πληρωνονται απο τους δανειστες γιατι 5 χρονια ησουν πρωτογενως ΜΕΣΑ! Αρα το παραμυθι περι αποπληρωμης απο τη λιτοτητα οχι εδω...Τα μνημονια ελεγαν να κανουμε μεταρρυθμισεις να απολυσουμε κοπρους στο δημοσιο να κατεβασουμε τους φορους να ανοιξουμε τις αγορες ωστε να αναπτυχθουμε για να πληρωσουμε. Οχι αυτα που εκαναν εδω. Και τωρα ο τσυριζα λεει η συνταγη ειναι λαθος περισσοτερο κρατος περισσοτεροι φοροι καμια ιδιωτικοποιηση και τσαμπουκα εξω να μας δωσουν και αλλα λεφτα. Κατσε και θα δεις τι θα γινει σε 10 μερες...
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε καταλάβουν τύπε μου, οπότε τζάμπα ο κόπος σου!
Το προσπάθησα κι εγώ αλλά κατάλαβα την ματαιότητα της προσπάθειάς μου.
Τα ίδια κλισέ ακούω για "τοκογλύφους" (με 0.8% επιτόκιο!), για "ξενόδουλους", για ξένους κερδοσκόπους κι άλλες παπαριές καμαρωτές.
Οι άλλοι πάντα φταίνε για τα δεινά μας, εμείς ποτέ...