alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Καλο τύπεΠαλι? Την καναμε μια φορα υπουργο την Φωφη το 2012-2014, φτανειΓιατι να γινει οικουμενικη? Δεν εχουμε κυβερνηση?ο καραφλος κιναιδος απο την αιγινα θα ζμπροχθει δυστυχως να μπει σιγουρα,ο φελο θα τσιμπησει,ο κασι θα παρει καλο ποσοστο αλλα και ο μιχαλολιακος,το διδυμο που αναφερεις εχουν το δογμα φιλελε/πατριδα,στη πραγματικοτητα ειναι αυτο που χρειαζεται μια χωρα στη φαση που ειναι η Ελλαδα για να σωθει,αν και εγω τζημερο ψηφισα τις τελευταιες δυστυχως το βλεπω δυσκολο να τσιμπησουν αυτοι οι δυο ενα καλο ποσοστόΛες να μπει Τζημερος με Φαηλο? Ο φελοπουλος θα ανέβει σίγουρα. Για κασιδιαρη δεν είμαι σίγουρος άλλα κάτι μου λέει ότι η θα πάρει πολυ πράγμα από λαϊκή δεξιά. Ο μπαρούφας μάλλον δεν θα είναι βουλή στις επόμενες εκλογές.
Της πουταναρας θα γίνει. Δεξιά και αριστερά βρίσκονται σε εμφύλιο. Καλα ο σύριζα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα... Μάσα, ξάπλα και να τσιμπάνε τα 7χιλ.Τους βλέπω για ουκουμενικη σύντομα και καλα σαν εθνική συμφιλίωση λόγο Τουρκίας.
Σου έρχεται βαρύ φορτίο από καλοκαίρι και μετά. Σίγα μην έχεις τα ίδια ποσοστά, σε κόβω να κάνεις κυβέρνηση με λοβερδο και Φώφη.
Και τι το λες ρε μαστορα ο βενιζελος και η φωφη εκανε τον πιτσαδορο πρωθυπουργο
Η Φωφη εκανε πρωθυπουργο τον Σαμαρα προκειμενου να γινει η ιδια αναπληρωτρια υπουργος, πώς δεν το ειχα σκεφθει, δυστυχως δεν ειναι ευκολο να αποκτησω τροπο σκεψης παλαιοπασόκου