jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Σου έρχεται βαρύ φορτίο από καλοκαίρι και μετά. Σίγα μην έχεις τα ίδια ποσοστά, σε κόβω να κάνεις κυβέρνηση με λοβερδο και Φώφη.
Στον υπνο του μπορει
Σου έρχεται βαρύ φορτίο από καλοκαίρι και μετά. Σίγα μην έχεις τα ίδια ποσοστά, σε κόβω να κάνεις κυβέρνηση με λοβερδο και Φώφη.
Παλι? Την καναμε μια φορα υπουργο την Φωφη το 2012-2014, φτανειΓιατι να γινει οικουμενικη? Δεν εχουμε κυβερνηση?ο καραφλος κιναιδος απο την αιγινα θα ζμπροχθει δυστυχως να μπει σιγουρα,ο φελο θα τσιμπησει,ο κασι θα παρει καλο ποσοστο αλλα και ο μιχαλολιακος,το διδυμο που αναφερεις εχουν το δογμα φιλελε/πατριδα,στη πραγματικοτητα ειναι αυτο που χρειαζεται μια χωρα στη φαση που ειναι η Ελλαδα για να σωθει,αν και εγω τζημερο ψηφισα τις τελευταιες δυστυχως το βλεπω δυσκολο να τσιμπησουν αυτοι οι δυο ενα καλο ποσοστόΛες να μπει Τζημερος με Φαηλο? Ο φελοπουλος θα ανέβει σίγουρα. Για κασιδιαρη δεν είμαι σίγουρος άλλα κάτι μου λέει ότι η θα πάρει πολυ πράγμα από λαϊκή δεξιά. Ο μπαρούφας μάλλον δεν θα είναι βουλή στις επόμενες εκλογές.
Της πουταναρας θα γίνει. Δεξιά και αριστερά βρίσκονται σε εμφύλιο. Καλα ο σύριζα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα... Μάσα, ξάπλα και να τσιμπάνε τα 7χιλ.Τους βλέπω για ουκουμενικη σύντομα και καλα σαν εθνική συμφιλίωση λόγο Τουρκίας.
Αλεξ είσαι μεγάλος άνθρωπος, μορφωμένος και ψηφίζεις ΝΔ? Ντροπή. Το κόμμα σου ευθύνεται για την χρεωκοπία της Ελλάδας ...Αν είχες τσίπα πάνω σου δεν ψήφιζες τους καουμπόηδες.
Για πες, τι πρεπει να ψηφιζω ως μορφωμενος ανθρωπος?Αλεξ είσαι μεγάλος άνθρωπος, μορφωμένος και ψηφίζεις ΝΔ? Ντροπή. Το κόμμα σου ευθύνεται για την χρεωκοπία της Ελλάδας μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Αν είχες τσίπα πάνω σου δεν θα ψήφιζες τους καουμπόηδες.
Λες να μπει Τζημερος με Φαηλο? Ο φελοπουλος θα ανέβει σίγουρα. Για κασιδιαρη δεν είμαι σίγουρος άλλα κάτι μου λέει ότι η θα πάρει πολυ πράγμα από λαϊκή δεξιά. Ο μπαρούφας μάλλον δεν θα είναι βουλή στις επόμενες εκλογές.
Μεγαλες φιλοδοξιες για τα επομενα χρονια
Μετα γρυλιζει ο πανσοφος για τα μνημονια
Από το ΠΑΣΟΚ σου πολύ καλύτεροι είναι όλοι αυτοί που προανέφερα και φυσικά και έχουν και πλάνο. Εσύ ετοιμάσου μόλις τα τιναξουν και οι τελευταίοι πράσινοφρουροί να πας στο 2-3% διότι ψήφο απο άνθρωπο κάτω του 50 δεν θα πάρεις. Εσύ να φανταστώ είσαι γύρω στα 60?Διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω την μαλάκια που σε διακατέχει..
Ναι μαστορα τι να φτουρισει το πασοκ μπροστα στις κηραλοιφες και τις επιστολες του χριστου του φελου τον κιθαροπαιχτη τζημερου και στους ναζιστες της εγκληματικης οργανωσης
Δικιο εχεις
Για πες, τι πρεπει να ψηφιζω ως μορφωμενος ανθρωπος?Αλεξ είσαι μεγάλος άνθρωπος, μορφωμένος και ψηφίζεις ΝΔ? Ντροπή. Το κόμμα σου ευθύνεται για την χρεωκοπία της Ελλάδας μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Αν είχες τσίπα πάνω σου δεν θα ψήφιζες τους καουμπόηδες.
τωρα που σε εχει αναγκη ο κουλης θυμηθηκες να πας στο περιπτερο?Πότε? Προλαβαινω να πεταχτω ως το περιπτερο?
τυπε μακαρι να ερχοτανε αλλη μια εικοσαετια πασοκ να φαμε να πιουμε να γαμησουμε και τα κερατιατικα ας τα πληρωνανε οι επομενοιΤυπε άμα θέλουμε να ξανά διαλύσουμε την χώρα και να την χρεώσουμε άλλα 400 δις Θα σάς ψηφίζουμε...
χωρις αντιπολιτευση θα πεσετε τωρα δικηγορε,δεν χρειαζεται καν αντιπολιτευση να κανουμε,μεσα σε κατι μηνες εχετε χασει μεγαλο ποσοστο υποστηρικτων σας και εσυ λες οτι δεν κανουμε σωστη αντιπολιτευση.Πώς θα μειωθει ρε τύπε η διαφορα?τσούζει πολύ η ρημάδα η διαφορά....
και συνέχεια η γαμημένη? 15-20 μονάδες όλη την ώρα?
Με πολιτικη κριτικη του τυπου "οχι στο κομμα των παιδεραστων", "γιατι πεσανε τα δεντρα" και "γιατι εκλεισε η εθνικη οδος" δεν γινεται δουλεια.
Δεν θελουν να το καταλαβουν, οκ, εμας δεν μας χαλαει.
Αληθεια, εκεινοι που μιλανε για "συγκαλυψη", πού την ειδανε?
Εγω ειδα τον Λιγναδη σημερα με χειροπεδες. Συγκαλυψη ειναι αυτο?
η λασπολογια συνεχιζεται γ αυτο και βγαινει συνεχεια ανακοινωση απο τον συριζα.Εδω ειναι η αρχικη αναρτηση του in.gr.
Οντως μαλλον καποιοι πανω στη βιασυνη τους, κανουν τη μια γκαφα μετα την αλλη.
Το τελος λεει ρητα οτι η φωτο ειναι ΠΡΟΙΟΝ ΜΟΝΤΑΖ.
Και βγαζει ο Συριζα ανακοινωση για fake φωτο.
Ποσο αχρηστοι πια
με το λοβερδο τα πατε καλυτερα ειστε μαζι στα σκανδαλα και αλληλοκαλυπτεσται.Παλι? Την καναμε μια φορα υπουργο την Φωφη το 2012-2014, φτανειΓιατι να γινει οικουμενικη? Δεν εχουμε κυβερνηση?ο καραφλος κιναιδος απο την αιγινα θα ζμπροχθει δυστυχως να μπει σιγουρα,ο φελο θα τσιμπησει,ο κασι θα παρει καλο ποσοστο αλλα και ο μιχαλολιακος,το διδυμο που αναφερεις εχουν το δογμα φιλελε/πατριδα,στη πραγματικοτητα ειναι αυτο που χρειαζεται μια χωρα στη φαση που ειναι η Ελλαδα για να σωθει,αν και εγω τζημερο ψηφισα τις τελευταιες δυστυχως το βλεπω δυσκολο να τσιμπησουν αυτοι οι δυο ενα καλο ποσοστόΛες να μπει Τζημερος με Φαηλο? Ο φελοπουλος θα ανέβει σίγουρα. Για κασιδιαρη δεν είμαι σίγουρος άλλα κάτι μου λέει ότι η θα πάρει πολυ πράγμα από λαϊκή δεξιά. Ο μπαρούφας μάλλον δεν θα είναι βουλή στις επόμενες εκλογές.
Της πουταναρας θα γίνει. Δεξιά και αριστερά βρίσκονται σε εμφύλιο. Καλα ο σύριζα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα... Μάσα, ξάπλα και να τσιμπάνε τα 7χιλ.Τους βλέπω για ουκουμενικη σύντομα και καλα σαν εθνική συμφιλίωση λόγο Τουρκίας.
Αρα λες ενα δικαστηριο που εχω το πρωι να μην γινει? Θα κλεισουν τα δικαστηρια?τυποι η νυχτα προβλεπεται μεγαλη,οι εξελιξεις τρεχουν,φημες συνδεουν τον ιδιο τον Μητσοτακη με κυκλωμα παιδεραστιας,ακουγεται οτι μεχρι το πρωι θα εχει παραιτηθει ο Κουλης και θα ληξει το λοκνταουν για να παμε σε εκλογες
τυποι η νυχτα προβλεπεται μεγαλη,οι εξελιξεις τρεχουν,φημες συνδεουν τον ιδιο τον Μητσοτακη με κυκλωμα παιδεραστιας,ακουγεται οτι μεχρι το πρωι θα εχει παραιτηθει ο Κουλης και θα ληξει το λοκνταουν για να παμε σε εκλογες
να ψηφιζουμε ΝΔ για να μην κυβερνανε οι κατσαπλιαδες, εσεις ειστε παντα αποντες αλλά ξερετε μονο να μας κουνατε το δαχτυλο ως "γνησιοι δεξιοι"
Παλι? Την καναμε μια φορα υπουργο την Φωφη το 2012-2014, φτανειΓιατι να γινει οικουμενικη? Δεν εχουμε κυβερνηση?ο καραφλος κιναιδος απο την αιγινα θα ζμπροχθει δυστυχως να μπει σιγουρα,ο φελο θα τσιμπησει,ο κασι θα παρει καλο ποσοστο αλλα και ο μιχαλολιακος,το διδυμο που αναφερεις εχουν το δογμα φιλελε/πατριδα,στη πραγματικοτητα ειναι αυτο που χρειαζεται μια χωρα στη φαση που ειναι η Ελλαδα για να σωθει,αν και εγω τζημερο ψηφισα τις τελευταιες δυστυχως το βλεπω δυσκολο να τσιμπησουν αυτοι οι δυο ενα καλο ποσοστόΛες να μπει Τζημερος με Φαηλο? Ο φελοπουλος θα ανέβει σίγουρα. Για κασιδιαρη δεν είμαι σίγουρος άλλα κάτι μου λέει ότι η θα πάρει πολυ πράγμα από λαϊκή δεξιά. Ο μπαρούφας μάλλον δεν θα είναι βουλή στις επόμενες εκλογές.
ΚΚΕ δηλαδη, Μπαρούφα και Φελοπουλο? Αυτη ειναι η επιλογη του σοβαρου μορφωμενου ανθρωπου? Δεν μας τα λες καθολου καλαΓια πες, τι πρεπει να ψηφιζω ως μορφωμενος ανθρωπος?Αλεξ είσαι μεγάλος άνθρωπος, μορφωμένος και ψηφίζεις ΝΔ? Ντροπή. Το κόμμα σου ευθύνεται για την χρεωκοπία της Ελλάδας μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Αν είχες τσίπα πάνω σου δεν θα ψήφιζες τους καουμπόηδες.
Πάντως όχι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τσυριζα.