Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
2010? ΓΙα Μπεκατώρου σε κόβω κι εσένα!![]()
Το κατάλαβε ο μαλάκας τουλάχιστον και το έσβησε. Λίγο αργά όμως, την καζούρα του την έφαγε.
2010? ΓΙα Μπεκατώρου σε κόβω κι εσένα!![]()
Χμμμ... αυτό μπορεί να παίζει όντως! Δεν εξηγούνται αλλιώς τα κολλητηλίκια που έχουν με δαύτους!Εκτός αν εσείς δίνετε γλωσσόφιλα με δαύτους και φοβάστε μη σας κολλήσουν.
Δεν πειράζει, αυτός έτσι κάνει. Με το που βρει έναν τίτλο (χωρίς καν να διαβάσει το link) το ανεβάζει.Το κατάλαβε ο μαλάκας τουλάχιστον και το έσβησε. Λίγο αργά όμως, την καζούρα του την έφαγε.
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
Εκτός αν εσείς δίνετε γλωσσόφιλα με δαύτους και φοβάστε μη σας κολλήσουν.
ρε χαζοβιολη τι λες??ολα τα καναλια την ιδια κασσετα βαζουνΑκριβώς! Πάλι καλά που το κατάλαβες, αν το κατάλαβες!!!!
Εν αναμονή του τρίτου λοιπόν![]()
φταινει οι πορειες για τον covid
δεν ρωτανε ομως οι λαθρομεταναστες γιατι κανουν παρανομες μαζωξεις εξω στους δρομους η μεσα σε σπιτια? γιατι δεν παιρνουν προφυλαξεις με μασκες? γιατι δεν εχουν χαρτια εξοδου πανω τους? κλπ κλπ
γιατι σε αυτους να μην πληρωνεται προστιμο?
για ολα φταιει ο ελληνας οχι οι ξενοι δυστυχως εχει επικρατησει σαν δογμα αυτο
Το κατάλαβε ο μαλάκας τουλάχιστον και το έσβησε. Λίγο αργά όμως, την καζούρα του την έφαγε.
Πλησιάζεις λάθρο στα 2 μέτρα? Εγώ ούτε στα 5ρε χαζοβιολη τι λες??
Αν πι μεταναστες κολλησουν βλακα θα κολλησουν και σενα,σκοπος ειναι να μην κολλησει κανεις βλακα
γιατι ρε ρατσιστη τι φοβασε???Πλησιάζεις λάθρο στα 2 μέτρα? Εγώ ούτε στα 5ρε χαζοβιολη τι λες??
Αν πι μεταναστες κολλησουν βλακα θα κολλησουν και σενα,σκοπος ειναι να μην κολλησει κανεις βλακα![]()
Eσένα δεν σου μυρίζουν?γιατι ρε ρατσιστη τι φοβασε???
Πλησιάζεις λάθρο στα 2 μέτρα? Εγώ ούτε στα 5![]()
οι γεροι μου μυριζουν στα λεωφορεια,εξαλλου δεν παω να τους μυρισω ρε λαγωνικο του βοθρουEσένα δεν σου μυρίζουν?γιατι ρε ρατσιστη τι φοβασε???![]()
ρε χαζοβιολη τι λες??ολα τα καναλια την ιδια κασσετα βαζουνΑκριβώς! Πάλι καλά που το κατάλαβες, αν το κατάλαβες!!!!
Εν αναμονή του τρίτου λοιπόν![]()
φταινει οι πορειες για τον covid
δεν ρωτανε ομως οι λαθρομεταναστες γιατι κανουν παρανομες μαζωξεις εξω στους δρομους η μεσα σε σπιτια? γιατι δεν παιρνουν προφυλαξεις με μασκες? γιατι δεν εχουν χαρτια εξοδου πανω τους? κλπ κλπ
γιατι σε αυτους να μην πληρωνεται προστιμο?
για ολα φταιει ο ελληνας οχι οι ξενοι δυστυχως εχει επικρατησει σαν δογμα αυτο
Αν πι μεταναστες κολλησουν βλακα θα κολλησουν και σενα,σκοπος ειναι να μην κολλησει κανεις βλακα
Υπόκρίνεσαι ότι είσαι τόσο μαλάκας ;;;
ή είσαι όντως ;;;;;
Το διάβασες το λινκ ;
Να διαβάζεις ξέρεις καταρχήν ;;;
Γιατί δεν είναι δεδομένο ότι έχεις τελειώσει γυμνάσιο , όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα.
Για σένα λένε ότι είσαι και τραβελολάγνος ;;;
Γουστάρεις γκομενάκια με μαλαπέρδα ;;
Πλησιάζεις λάθρο στα 2 μέτρα? Εγώ ούτε στα 5![]()
Λογικό είναι αφού είσαι φλωράτζα, να φοβάσαι .
Εμένα ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ πιο κοντά από 10 μέτρα.
Φοβόνται αυτοί . Αν είμαστε στο ίδιο πεζοδρόμιο και βαδίζουν προς το μέρος μου, κάνουν στη μπάντα.
Mπαίνεις σε λεωφορεία? Έχω να μπω από τα 20 μου οπότε δεν έχω άποψη για το θέμα!οι γεροι μου μυριζουν στα λεωφορεια,εξαλλου δεν παω να τους μυρισω ρε λαγωνικο του βοθρου
Τι άντρας είσαι συ!!!!!Εμένα ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ πιο κοντά από 10 μέτρα.
Φοβόνται αυτοί . Αν είμαστε στο ίδιο πεζοδρόμιο και βαδίζουν προς το μέρος μου, κάνουν στη μπάντα.
Τι άντρας είσαι συ!!!!!![]()