μπαρμπαπηδουλα το σημερινο καυλι σου αρεσε??
εγινε η πορεια των φοιτητων με 10χιλιαδες ατομα στους δρομους της αθηνας
ηταν μαζεμενοι σε ομαδες των 99 99 99 99 και ετσι δδεν παραβιασαν τον νομο
ουτε ρουθυουνι δεν ανοιξε απο την ελληνικη αστυνομια
μπραβο και στο σκουρλετη που ειπε στη βουλη πως αμα παει η αστυνομια να διαλυσει τη πορεια μετα ευθυνη για τα εκτροπα θα εχει ο χρυσοχοιδης
μυτη δεν ανοιξε κοτουλες
αφιερωμενο το σημερινο χυσι που φαγατε στη μαπα σου μπαρμπαπηδουλα μπινε
Ξερουν απο χύσια στη νδ,
Εφαγαν και το χύσι των παπάδων στις γιορτές που δεν τόλμησαν οι αδελφές να τις κλείσουν.
Κο κο κο με τους λάθρο τους παπάδες και τους φοιτητές
Κο κο κο και με τους τούρκους φυσικά.
Για να δώσω και στα δύο σκουπίδια να καταλάβουν τι κάνουν εκείνοι και τι κάνω εγώ (σε τι διαφέρουμε δηλαδή), παραθέτω σημερινό φρέσκο screenshot από τον λογαριασμό μου και τα έσοδά μου σήμερα Πέμπτη 28/01/2021.
Έχουμε λοιπόν από την μια μεριά δύο κουραδοσκουπίδια που πάνε σε πορείες με διάφορους άλλους βρωμιάρηδες και άπλυτους φουκαράδες, οι οποίοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κάνουν κάτι με την διαμαρτυρία της πούτσας, μιας και είναι βέβαιο ότι δεν θα τους περάσει κι αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει! Οι ίδιοι αυτοί ντενεκέδες θα μείνουν πάλι άπλυτοι, βρωμιάρηδες και φτωχομπινέδες
Από την άλλη μεριά, έχουμε κάποιους άλλους οι οποίοι παρακάμπτουν τους βρωμιάρηδες πολύ εύκολα και πάνε και κάνουν την δουλειά τους η οποία τους αμοίβει ανάλογα! Φαντάζομαι αυτά δεν τα βγάζετε και οι δυο μαζί ούτε σε 6 μήνες. Εγώ τα έβγαλα σε ΜΙΑ ημέρα. Και πότε? Την ημέρα που κάτι σκουπιδομαλάκες-κορόιδα σαν εσάς ήταν στους δρόμους με τα φλάμπουρα και τα πανό!!!
Σκεφτείτε λοιπόν τελικά, ποιος τρώει τα χυσαμόλια στην μάπα μέχρι τα μάτια και τα αυτιά και ποιος τους χύνει ποτάμια καπιταλιστικού σπέρματος και ανεβάστε screenshots από τους δικούς σας λογαριασμούς να δουμε τι κάνατε σήμερα... για να με ταπώσετε ντε!!!!