alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ελα ρε. Εισαι ιατροδικαστης? δημοσιογραφος? πρακτορας? Πώς το ξερεις?τον πεθανανε θες να πεις
Ενημερωσε μας, ω φωτοδότα.
Ελα ρε. Εισαι ιατροδικαστης? δημοσιογραφος? πρακτορας? Πώς το ξερεις?τον πεθανανε θες να πεις
Δεν ισχύει. Παμε παρακατω.δεν ξέρω από νομικά αλλά το είχα διαβάσει
ήταν νόμος που έδενε τα χέρια σε εισαγγελείς να κυνηθούν νομικά εναντίον τραπεζιτών
Οταν λες Βενεζουελα εννοεις εκεινη τη δημοκρατικη χωρα που πεθαινει ο Προεδρος της και το αποκαλυπτουν μετα απο 3 μηνες, οταν εν τω μεταξυ ο πεθαμενος εχει υπογραψει καμια εικοσαρια διαταγματα και νομους?
Πιο μαλακάς λαός από τους Έλληνες δεν υπαρχεί τελικά...
Για να κάνει εκλογες να τον δω...
Με τη δραχμη εξω απο την πορτα...
Τετοιος νομος δεν υπαρχει.
Πιθανον εννοεις τον νομο που απαγορευει την επισπευση μέτρων αναγκαστικης εισπραξης σε βαρος των κομματων για τα δανεια που εχουν παρει.
Εντελως αλλο θεμα ομως.
δικε μου σε εχουν παρει χαμπαρι και σε πανε πιπα κωλο...και εσυ απαντας...Για να κάνει εκλογες να τον δω...
Με τη δραχμη εξω απο την πορτα...
Μια μερα να κλεισουν τα ΑΤΜ λεμε. Μια.
Οταν θα παμε στο στεκι θα κάνω ολους τους απλυτους να ψηφισουν ΝΔ.Δε βαρεθηκες, ρε καημενε; 60000 ποστ και μια κουβεντα ουσιας δεν εχεις πει. Ολο σοφιστειες και να το παιζεις ανωτερος. Αλλα οταν η συζητηση γινεται με στοιχεια εξαφανιζεσαι μεχρι να περασουν οι σελιδες και να ξαναρθεις να πεις εξυπναδες.
Ελα μωρε γιατι να μην απανταω?δικε μου σε εχουν παρει χαμπαρι και σε πανε πιπα κωλο...και εσυ απαντας...
Kαλα μολις βαλει κανενα λαμογιο μεσα θα σου πω εγω ποιος θα φτασει στο 0,7%Μια μερα κλεισιμο τα ΑΤΜ και θα γινει 0,7%.
ενας μοραλες για αρχη μια χαρα
γιατι σε αυτες τις εκλογες που ηταν η δραχμη μεσα απο την πορτα ? η ο κοσμος δε καταλαβε ολα τα ενδεχομενα
σου λεει αν παμε δραχμη τουλαχιστον να παμε με αυτους που θα το κανουν οσο πιο ανωδυνα γινεται
Ok το κοντερ εσπασε και εγινε χιλια κομματια.υπάρχει...ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ...οι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,...αμόρφωτοι πατριώτες των καταθεσεων σας...βρωμεροι γυμνοσαλιαγκες που σε ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..
εδώ απλά σας ανεχόμαστε να μας λετε τις μαλακίες σας και να μας απειλείτε με το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ που όλα τα κράτη είχαν ως τις 31-12-2001....
συνεχίστε κύριοι JOHHNY alex71 john fystikis kostas thai redmanftw tramountana πουλι kyr mentios kostakis ss να λέτε τις μαλακίες σας μέχρι να βρείτε μρποστά σας κανέναν συγγενή από τους 7000 επίσημα συμπατριωτες μας απο την μνημονιακή χούντα ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ...
ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ...ε αληταράδες που απειλείτε ένα λαό που θα τυπωνει ο ίδιος το νόμισμα.λες και δεν ζήσαμε την εποχη του εθνικού νομίσματος τότε που ακόμα οι άνθρωποι ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
καταφεύγω στη σιωπή Έλληνα ΤΟ ΧΡΕΟς ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.....
Πότε επαιξε η δραχμη προεκλογικα σαν ενδεχομενο????????γιατι σε αυτες τις εκλογες που ηταν η δραχμη μεσα απο την πορτα ? η ο κοσμος δε καταλαβε ολα τα ενδεχομενα
σου λεει αν παμε δραχμη τουλαχιστον να παμε με αυτους που θα το κανουν οσο πιο ανωδυνα γινεται
Εγω ειμαι ενα μικρος, πτωχος δεξιος δικηγορος τύπε, αυτα τα γνωριζουν μονο οι πνευματικοι κολοσσοί της αριστερας.
γιατι σε αυτες τις εκλογες που ηταν η δραχμη μεσα απο την πορτα ? η ο κοσμος δε καταλαβε ολα τα ενδεχομενα
οκ ...Ελα μωρε γιατι να μην απανταω?
Δεν ισχύει. Παμε παρακατω.
Πότε επαιξε η δραχμη προεκλογικα σαν ενδεχομενο????????