pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Κιμ Γιονγκ Ουν?
περισσοτερο προς λατινικη αμερικη μερια
Κιμ Γιονγκ Ουν?
Αυτο διαβασες εσυ? Εγω διαβασα άλλο.πανε και νεοδημοκρατες δε τα ξερεται? 43% των νδ στηριζουν κυβερνηση , κουλο ε?
Ποιος ειναι ο "νομος υπερ τραπεζιτων"?
Γιατι τυπε και που μπηκαμε τι καταλαβαμε φαγαμε τα σκατα αμα θελουν ας μας βγαλουν ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣΤύπε αυτά είναι ακροβασίες, που μπορεί να πετύχουν αλλά μπορεί να προκύψει και κανένα ατύχημα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αν βγούμε από το ευρώ δεν ξαναμπαίνουμε ποτέ!
Εγω ειμαι ενα μικρος, πτωχος δεξιος δικηγορος τύπε, αυτα τα γνωριζουν μονο οι πνευματικοι κολοσσοί της αριστερας.
Ούτε εσύ τον ξέρεις, ε;
Αυτο διαβασες εσυ? Εγω διαβασα άλλο.
Τετοιος νομος δεν υπαρχει.νόμος που προστατεύει τους τραπεζίτες που παρείχαν δάνεια σε κόμματα, και σε ότι άλλο ήθελαν χωρίς κανένα έλεγχο...
αν δεν κάνω λάθος αυτόν το νόμο είπε ότι θα αναστείλει
Φιντελ???!!!
Πούλα τους παραμυθι που να περιεχει λεφτα, τσαμπουκα στους ξενους και εθνικη περηφανια και μασησανε με τη μια.
Βαλε και μια δοση διαγραφη δανειων και καθαρισες.
Μια μερα να κλεισουν τα ΑΤΜ λεμε. Μια.πανεπιστημιο μακεδονια , εγγυηση
Ε βεβαια. Εμεις όπου άπλυτο, λαϊκιστή, ξυπόλητο, να τον θεοποιησουμε.ενας μοραλες για αρχη μια χαρα
τυπε τωρα στης αρχες που θα ειναι δυσκολα τα πραγματα,μεχρι να ξαναεπιστρεψουμε στο ευρω θα σφαξω καμια 300 κοτες και θα της στειλω στα φιλαρακια μου τους Συριζαιους του μπου,τα παιδια θα κανουν παλικαρισμους εδω μεσα απο την επιστροφη στην δραχμη,αλλα θα πιανουν το στομαχι απο την πεινα. Εικάζω δεν θα χάσουν σε καμία περίπτωση τίποτα ούτε θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ δεν τους συμφέρει απλά θα μας κλείσουν για δυο τρεις μήνες την τροφοδοσία σε ευρώ αρκετός χρόνος για να κυνηγάμε αγελάδες στην Ομόνοια και να γυρίσουμε εκλιπαρώντας για βοήθεια
Μια μερα να κλεισουν τα ΑΤΜ λεμε. Μια.
Οταν λες Βενεζουελα εννοεις εκεινη τη δημοκρατικη χωρα που πεθαινει ο Προεδρος της και το αποκαλυπτουν μετα απο 3 μηνες, οταν εν τω μεταξυ ο πεθαμενος εχει υπογραψει καμια εικοσαρια διαταγματα και νομους?Βενεζουέλα και Μαδούρο τύπε;
Τουλάχιστον αυτοί έχουν και τις Βενεζουελιανές μουνάρες, εμείς μόνο τη μιζέρια θα έχουμε...
Για να κάνει εκλογες να τον δω...δε μασσαει ο κοσμος λεμε το καλυτερο σεναριο ειναι αυτο που υπαρχει τωρα για την αντιπολιτευση το χειροτερο ξανα εκλογες και συριζα 45%
Οταν λες Βενεζουελα εννοεις εκεινη τη δημοκρατικη χωρα που πεθαινει ο Προεδρος της και το αποκαλυπτουν μετα απο 3 μηνες, οταν εν τω μεταξυ ο πεθαμενος εχει υπογραψει καμια εικοσαρια διαταγματα και νομους?
Τετοιος νομος δεν υπαρχει.
Πιθανον εννοεις τον νομο που απαγορευει την επισπευση μέτρων αναγκαστικης εισπραξης σε βαρος των κομματων για τα δανεια που εχουν παρει.
Εντελως αλλο θεμα ομως.