ας καταποντιστουμε παρα να γινουμε μεταλλαγμένοι,αν η κοινωνια δεν θελει σοσιαλισμο και αριστερα ας μην μας ξαναβγαλει.
Υπαρχει και η ψευτοαριστερα το κιναλ το οποιο ειναι βουτηγμένο μεσα στα σκανδαλα μεχρι το λαιμο.
Ας εχουμε 30 χρονια κουλη οπως λετε αλλα οταν οι γενιες του 00 και του 10 μεταναστευσουν μιλουνια εξω γιατι εδω θα ζουν με το φακοσπυρο να μην παραπονιεστε οταν εδω στη χωρα μεινουν μονο οι γεροι και πληθυσμιακα θα ειμαστε γερασμενοι.
Εγω κλαιν ας μου κατσει μπιζνα στην αμερικη γτ εχω μπλεξει με γραφειοκρατεια και θα σας λεω ψηφίστε κουλη και αλλο καθε χρονο υφεση -11% σε 10 χρονια θα ερχομαι με τα δολαρια και θα αγοραζω τα παντα παμφθηνα μεχρι και εσας τους νδ θα σας φορτωνω σε καραβι δουλους και θα σας πηγαινω στην αμερικα.
Όπα, τι είναι αυτό Ζανούλη;
Αφού βαρέθηκες τα 2.000€/μήνα από την καντίνα και το γύρισες στα σαπάκια, τώρα βαρέθηκες τα 3.000€/μήνα από τα αυτοκίνητα και θα πας πάλι Αμέρικα;
Νοστάλγησες τους μαύρους και τους μεξικάνους παράνομους μετανάστες συναδέλφους σου που ξεφορτώνατε καφάσια;
Ρισκάρεις να σε μαζέψει η ICE αρκεί να μπορέσεις να ξαναδείς τα ιδρωμένα κορμιά τους;
Θέλεις να ξανανιώσεις την αδρεναλίνη να σε πλημμυρίζει όπως τότε που επέστρεφες το βράδυ στο νοικιάρικο δωμάτιο και αναρωτιόσουν αν θα σου ανοίξουν καινούρια κωλότρυπα στη διαδρομή;
ειπα απο τα αμαξια βγαζω μεσο ορο 1700 μηνιαιως.
Εχω ενα χρονο που παλευω να παρω βιζα εργασιας για Αμερική αλλα δυστηχως η αμερικη δεν δεχεται ευκολα μεταναστες.
Εχω βαλει τον θειο μου αυτη τη στιγμη να βάζει δικηγορο μπας και μπορεσω και παρω τη πολυπόθητη βιζα εργασιας,εντωμεταξι τοτε εγω επαιρνα 2000 δολαρια μαυρα ενω τωρα μου ειπε ένας φιλος απο τη δουλεια που ημουν ο οποιος νομιμοποιηθηκε τσεπωνει 3500 το μηνα χωρις τους φορους βεβαια.
Ειχα νοικιασει σπιτι σε μια φτώχεια περιοχη της φιλαδελφειας με 400 δολαρια ισογειο,αλλα ηταν παλιοπεριοχη καθε βραδι αστυνομια να κανει περιπολια και οι μαύροι κυριως πηγαδακια γυρω απο τα αμαξια να ρουφανε ουσίες, αν σε εκοβαν βουτυρομπεμπε σαν τον βλαροκ την ειχες γαμησει θα σου επαιρναν μεχρι και το βρακι στην καλυτερη να σε εκαναν τουλουμι στο ξυλο στην χειρότερη να τρωγες μαχαιρια.
Η ομονοια το βραδι διπλα στη φιλαδελφεια ειναι παρθεναγωγειο.
Αραπης να θελει λεφτα για ναρκωτικα να εχει παρει τη γυναικα και να σταματάει κοσμο με 30μπακς να την παζαρευει ενας τοθ εδινε 20 μπακς και του λεει ονλι μπλοουυζομπ φορ τεν μινετσ και μολις τσεπωνει ο αραπης τα 20 να παιρνει τηλέφωνο να του φερουν τη δοση ενω εντωμεταξι με 20αρικα τσεπωσε μια κατοσταρα ο τυπος και να πηγαινει η γυναικα πισω στο θαμνο ενος παρκου να πιπωνει.