alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
εγω δεν θελω τιποτα.Απλως ειπα το αυτονοητο. Οτι αν θελεις να εισαι πολυσυλλεκτικο και κυβερνητικο κομμα, θα πρεπει να εκφραζεις πολυ κοσμο. Και αυτο φυσικα δεν γινεται με τις ακροτητες που θελεις να πρεσβευετε. Εχεις βεβαια καθε δικαιωμα να θελεις τον Συριζα οπως τον θελεις. Αλλά αυτος ο Συριζα δεν ειναι κομμα του 35%, δεν θα ειναι καν κομμα του 25%. Το οτι υπο ειδικες συνθηκες εφτασε το 35 ως ταβανι, δειχνει οτι οι δυνατοτητες ειναι περιορισμενες. Η στροφη στην ρητορικη της εποχης του 3% φυσικα δεν θα βοηθησει σε καμια ανοδο. Δεν χρειαζεται να εχεις πτυχιο πολιτικων επιστημων για να το αντιληφθεις. Τωρα εσυ θελεις με την ρητορικη και την ιδεολογια του 3%, να γινεις πλειοψηφικο ρευμα. Ε δεν γινεται. Κι εγω θελω να βρω ενα σακι με λεφτα στον κηπο αλλά δεν θα βρω. Φυσικα δεν θα φταιει ο κοσμος, ούτε ο κοσμος θα εχει γινει "εθνικιστης" ή "πατριωτης". Θα φταις εσυ και οι ομοιοι σου που στερειστε στοιχειωδους πολιτικης σκεψης. Το ΠΑΣΟΚ δεν εφτασε καποτε 48% λεγοντας τετοιες αριστεριστικες ανοησιες. Αντιθετως, φροντισε να εκφρασει πολυ κοσμο. Εσυ το λες ξεφτιλα. Εγω το λεω στοιχειωδη πολιτικη αποψη κυβερνητικου κομματος.εδω είναι ένα δίλημμα που ειχε δημιουργηθεί μεσα στον συριζα.Σαφως Τζοννυ εχουν καταλαβει οτι τα απατριδα τους και τα διεθνιστικα τους δεν περνανε και εχουν λουφαξει.Βεβαια πετανε και το διατρητο σε εισαγωγικα για να χαιδεψουν περισσοτερο θα ελεγα τους προδοτες μεσα στο κωμα τουςΠροσπερνω τον βλακα τον Βανταμα και σχολιαζω την ΕΠΙΚΗ κωλοτουμπα των απατριδων του Ξυριζα..
Θα ψηφισουν την συμβαση για Ραφαλ παρολο που ειναι Διατρητη!!!
Εχουν χαζεψει απο τις δημοσκοπησεις και απο τις συνεχεις φαπες δεν εξηγειται αλλιως
απλά δεν έχουν τι να πουν...
οι μαλακίες τους έχουν μαζευτεί και δεν τους παίρνει ούτε κιχ να κάνουν.
από το "το αγαίο ανήκει στα ψάρια του" όχι μόνο συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, αλλά ότι κινδυνεύουμε κιόλας.
κι επειδή πλέον το πράγμα δεν είναι αστείο, από το "θα το ρισκάρουμε και δεν θα κάνουμε εξοπλισμούς", τώρα θα ψηφίσουν ακόμα και αγορά photon torpedoes του star trek αν το προτείνει ο κυριάκος...
Αν θα πρεπει να ενισχυθει ο πατριωτισμος και ο εθνικισμος στο κομμα η οχι.
Η ιδεολογία του κομματος δεν ειναι αυτη,ως καθαρα αριστερο κομμα εθνικισμος και πατριωτισμοι δεν χωρανε.
Εγω ως μελος ειχα πει να μην ξεφύγουμε απο την ιδεολογια μας,είναι καθαρα ενα κομμα της αριστερας με γνωμονα τον σοσιαλισμο,αν ο ελληνικός λαος θελει ας μας ψηφισει αλλιως αν ο λαος θέλει πατριωτες και εθνικιστες ας ψηφιζει μονοκουκι νδ.
Ιδεολογία αριστερα σοσιαλισμος και ας εχουμε κοστος πολιτικο.
Αν ο συριζα ας πουμε αλλαξει οπως θέλει ο αλεξ τοτε ταυτόχρονα χανει τους ψηφοφόρους του και θα εχει την πασοκικη ξεφτιλα.