ουτε αδεια ουτε τιποτα..ψοφο σε αυτον και στους ομοιους του απλα λιτα και κατανοητα
η κοτα ο κουλης τοτε γιατι δεν εχει τα κοτσια να αλλαξει το συνταγμα,να ισχυσει η θανατικη ποινη σε τρομοκρατες ανετα μπορειτε να αλλαξετε τον νομο.
Και να πατε μετα να τον εκτελεσετε,γιατι κοτουλες δεν το κανετε?
εδω εχεις δικιο..οταν αλλαξατε τον νομο για τους ποινικους γιατι ειστε κατακαθια επρεπε ο Κουλης να τον ξαναλλαξει...δεν το εκανε τον ψεγω για αυτο..
ξυπνηστε ρε ζωαδια νομιζετε οτι κυβερναει ο κουλης????
Χαζοβιολιδες εντολες εκτελει του σιμητη ο κουλης εχει χασει τη μπαλα και κανει πτι γουσταρει ο καθε υπουργος,ακυβερνητο καραβι η χωρα κ τελικος προορισμος οι εκλογες
γενικά δεν θα γράφω στο νήμα, απέχω ήδη αρκετό καιρό καθώς η βλακεία είναι όντως αήττητη, αλλά ρε βιτάμ πόσες - μα πόσες - χαζομάρες μπορεί να σκεφτεί το κεφάλι σου να γράψει?
ο κυριάκος εκτελεί εντολές του σημίτη?? (κι όχι σιμητη
)....έλεος πες μου σε παρακαλώ ότι μας τρολάρεις τόσο καιρό, ότι είσαι βαλτός από τους απέναντι ώστε να μη μείνει κανένας στο σάι, και ειλικρινά θα γίνω οπαδός σου και θα ξαναδώ όλες τις ταινίες του βαντάμ τρεις φορές πίνοντας μπύρες με φίλους και εκθειάζοντας έναν αριστερό τύπο σε μπουρδελοσάι που γάμησε το σύμπαν με (αριστερό) τσαμπουκά και τόλμη
έλα πες το μου σε παρακαλώ, νά'χω κι εγώ μια δικαιολογία στον εαυτό μου...
see you next week MAYBE