athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
ΨΟΦΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
αθηναια η αλλιβς ταπετακι της ελενας εγω δεν εχω σκοπο να κρατησω το νημα ψηλα,σκοπο εχω να αποστομωνω με επιχειρηματα δεξια τσιρακια αλλιως μαλακομπουκωμενα.ο βανταμας φιλε καραμανη δνε μπορει μονος του...οι μαλακιες που γραφει δεν ειναι αρκετες να κρατησουν το νημα ψηλα...ξεπεσμος
τι λες μωρη λευτεριτσα?Ψόφησε και η μαντάμ Κλώντ??
ΣΕ χυνουν ολοι στην μαπα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεαθηναια η αλλιβς ταπετακι της ελενας εγω δεν εχω σκοπο να κρατησω το νημα ψηλα,σκοπο εχω να αποστομωνω με επιχειρηματα δεξια τσιρακια αλλιως μαλακομπουκωμενα.ο βανταμας φιλε καραμανη δνε μπορει μονος του...οι μαλακιες που γραφει δεν ειναι αρκετες να κρατησουν το νημα ψηλα...ξεπεσμος
Εγω μαλακακο εχω ξεκωλιασει λευτερη τραμου πξουλα κινκοτσιρακα και τον προμοτορα τον βλεπεις να μπαινει στα πολιτικα???
Οσο γιαβτον θειτσο τον ξεκωλιασε ο φακερος.
Οχι,ηρωας ο Κουφοντινας δεν ειναι.Ουτε οι πραξεις του ηταν πολιτικες.Εκτος απο τις εκτελεσεις των Μαλλιου και Μπαμπαλη ,των βασανιστων της χουντας που η δικαιοσυνη αφησε ελευθερους παρα τα εγκληματα τους οι υπολοιπες δολοφονιες εκδοτων ,επιχειρηματιων και πολιτικων ηταν εκτελεσεις συμβολαιων θανατου που προσπαθησαν να ρυθμισουν το επιχειρηματικο και εκδοτικο τοπιο μετα τη μεταπολιτευση.Ο Κουφοντινας επρεπε να παραδοθει μετα τη δολοφονια του παιδιου στην Καραγιωργη Σερβιας,του ατυχου Αξαρλιαν και να ζητησει να δικαστει ως κοινος εγκληματιας.Ειναι δυνατον να ριξει ρουκετα στο κεντρο της Αθηνας μερα μεσημερι;Να κατσει στη φυλακη λοιπον και να πληρωσει το κοστος των πραξεων του.Οσο για τα δικαιωματα που εχει ως κρατουμενος να του τα δωσουν αλλιως η κυβερνηση να αλλαξει το νομο για τους φυλακισμενους.Ηρωας δεν θα γινει ποτε ,να ζητησει συγνωμη για τα εγκληματα του και να σαπισει στη φυλακη.
ΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟντροπη σ
γερμανοτσολιαδες
ΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟντροπη σ
γερμανοτσολιαδες
τι λες μωρη καραμουναρα 5 δεξιους τις εχω κανει κοπελιτσες ξυρισμένες γαμιουνται και μου φερνουν τα λεφτα.ο βανταμας φιλε καραμανη δνε μπορει μονος του...οι μαλακιες που γραφει δεν ειναι αρκετες να κρατησουν το νημα ψηλα...ξεπεσμος
Το νημα πνεει τα λησθια... ο βανταμ ειναι φιλοτιμος αλλα πολυ λιγος... δε μπορει μονος! Μια χαψια θα γινει...
Δυστυχως οπως ελεγα και τη πρωτοχρονια που ειχε αρπαξει παλι μπαν ο τιγροχασικλοπουστας, μαλλον θα φυγω κι εγω και θα το...ψαχνουμε στα υπογεια το νημα
ενα θα σου πω...αναρχιδος ειναι αυτος οι ομοιοι του και εσεις που τον στηριζετε..καρκινο στα οστα τουΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟντροπη σ
γερμανοτσολιαδες
εισαι αναρχιδος
τι λες ρε σαφρακιασμενο απολυφαδι.ΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟντροπη σ
γερμανοτσολιαδες
ενα θα σου πω...αναρχιδος ειναι αυτος οι ομοιοι του και εσεις που τον στηριζετε..καρκινο στα οστα τουΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟντροπη σ
γερμανοτσολιαδες
εισαι αναρχιδος
ΜΠΙΝΕ στηριζεις τρομοκρατες;ΛΕΓΕτι λες ρε σαφρακιασμενο απολυφαδι.ΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟντροπη σ
γερμανοτσολιαδες
Ο ερικ σου γαμησε ανωτερο και κατωτερο γαστρεντερικο.
ρε γυναικωτο αντράκι εσενα μες στα κάγκελα θα σε ειχε για προσωπικη του πορνη.Οχι,ηρωας ο Κουφοντινας δεν ειναι.Ουτε οι πραξεις του ηταν πολιτικες.Εκτος απο τις εκτελεσεις των Μαλλιου και Μπαμπαλη ,των βασανιστων της χουντας που η δικαιοσυνη αφησε ελευθερους παρα τα εγκληματα τους οι υπολοιπες δολοφονιες εκδοτων ,επιχειρηματιων και πολιτικων ηταν εκτελεσεις συμβολαιων θανατου που προσπαθησαν να ρυθμισουν το επιχειρηματικο και εκδοτικο τοπιο μετα τη μεταπολιτευση.Ο Κουφοντινας επρεπε να παραδοθει μετα τη δολοφονια του παιδιου στην Καραγιωργη Σερβιας,του ατυχου Αξαρλιαν και να ζητησει να δικαστει ως κοινος εγκληματιας.Ειναι δυνατον να ριξει ρουκετα στο κεντρο της Αθηνας μερα μεσημερι;Να κατσει στη φυλακη λοιπον και να πληρωσει το κοστος των πραξεων του.Οσο για τα δικαιωματα που εχει ως κρατουμενος να του τα δωσουν αλλιως η κυβερνηση να αλλαξει το νομο για τους φυλακισμενους.Ηρωας δεν θα γινει ποτε ,να ζητησει συγνωμη για τα εγκληματα του και να σαπισει στη φυλακη.
Δεν κατάλαβες καλά, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. Κανείς δεν παίρνει το νόμο ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΕΝΑΣ ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. Αν για κάποια ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ πληρώθηκε κιόλας δε μας απασχολεί.
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.
Ο ερικΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟντροπη σ
γερμανοτσολιαδες
ρε γυναικωτο αντράκι εσενα μες στα κάγκελα θα σε ειχε για προσωπικη του πορνη.Οχι,ηρωας ο Κουφοντινας δεν ειναι.Ουτε οι πραξεις του ηταν πολιτικες.Εκτος απο τις εκτελεσεις των Μαλλιου και Μπαμπαλη ,των βασανιστων της χουντας που η δικαιοσυνη αφησε ελευθερους παρα τα εγκληματα τους οι υπολοιπες δολοφονιες εκδοτων ,επιχειρηματιων και πολιτικων ηταν εκτελεσεις συμβολαιων θανατου που προσπαθησαν να ρυθμισουν το επιχειρηματικο και εκδοτικο τοπιο μετα τη μεταπολιτευση.Ο Κουφοντινας επρεπε να παραδοθει μετα τη δολοφονια του παιδιου στην Καραγιωργη Σερβιας,του ατυχου Αξαρλιαν και να ζητησει να δικαστει ως κοινος εγκληματιας.Ειναι δυνατον να ριξει ρουκετα στο κεντρο της Αθηνας μερα μεσημερι;Να κατσει στη φυλακη λοιπον και να πληρωσει το κοστος των πραξεων του.Οσο για τα δικαιωματα που εχει ως κρατουμενος να του τα δωσουν αλλιως η κυβερνηση να αλλαξει το νομο για τους φυλακισμενους.Ηρωας δεν θα γινει ποτε ,να ζητησει συγνωμη για τα εγκληματα του και να σαπισει στη φυλακη.
Δεν κατάλαβες καλά, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. Κανείς δεν παίρνει το νόμο ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΕΝΑΣ ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. Αν για κάποια ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ πληρώθηκε κιόλας δε μας απασχολεί.
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.
Τωρα τηλεφωνο στην ελενα να σε μαλώσειΟ ερικΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟντροπη σ
γερμανοτσολιαδες
Ασ τον να αναπαυθεί.
ας ειναι ελαφρυ το χωμα και η πρεζοφουντα που τον σκεπαζειΕκοιμηθη ο ερικ...
εισαι τοσο μπουλης που δεν αξιζει να σου απανταω.ΜΠΙΝΕ στηριζεις τρομοκρατες;ΛΕΓΕτι λες ρε σαφρακιασμενο απολυφαδι.ΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟντροπη σ
γερμανοτσολιαδες
Ο ερικ σου γαμησε ανωτερο και κατωτερο γαστρεντερικο.