kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
ρε στοκε τι ασυναρτησιες λες....Ρε συ Ζανκλώ μισό λεπτό. Μένεις στο πατρικό σου με τους γονείς σου, 31 χρονών γομάρι, κάνεις παρέα με τις φίλες της μάνας σου κι αν σου χαμογελάσει καμία από αυτές μπαίνεις εδώ και ζητάς βοήθεια πως να τη ρίξεις και μιλάς για τον οποιονδήποτε που έκανε και μία προσπάθεια στη ζωή του; Αρκετά καλή, από όσα γράφεις, αφού κατάφερε να βγάλει τόσα που χρειάζεται να τα κρύβει σε φορολογικούς παραδείσους. Κι εσύ ούτε μια καντίνα δεν κατάφερες να τρέξεις. Ακούγεται κάπως όλο αυτό. Μη σου πω πως. Καταλαβαίνεις και μόνος σου.που εχει γινει ρε χαζοχεζουλα?
Ο μεγαλυτερος κομπιναδορος εισαι.
Ειχες ιδρυσει εταιρεια τηλεπικοινωνινων εγγλεζικη με εδρα τη βουλγαρια για να γλιτωνεις φόρους απο την αγγλετερα.
Τα κερδη τα μοιραζες σε βουλγαρια και ελβετια οπου τοτε η ελβετια δεν εδινε στοιχεια καταθετων.
Στην αγγλια δηλωνες χαμηλα κερδη και εσυ αποταμιευες σε φορολογικους παραδεισους.
Επισης η ελβετια εδινε στοιχεια καταθετων ανω των 100χιλιαδων οποτε οσοι ειχαν λιγοτερα δεν φαινονταν.
Ειμαι 31 και μενω με τους γονεις μου που ειναι το κακο?? Επρεπε να ειχα παντρευτει και να εκανα οικογενεια?να ακολουθουσα το κατεστημενο οπως εσεις?εγω εχω πει μιας κ σου εχει ξεφυγει ,οτι ασχολουμε μονο με τον αγοραιο ερωτα και δεν επιδιωκω να κανω σχεση να παντρευτω κλπ.αλλα ουτε και γκομενα να εχω γτ μου κανει χαλαστρα στη ροη της ζωης μου.
Η φιλη της μανας μου ναι με γλυκοκοιτάζε μιας και είμαι εμφανίσιμος αλλα μετα απο σκεψη εκανα ντιλιτ να μπλεξω μαζι της,ειπαμε οι γκομενες με πανε πισω αλλα και ουτε να την πηδηξω ηθελα.
Μην μου λες τωρα για τον κομπιναδορο τον ξεβρακωτο τον αγγλετερο,ο μεγαλυτερος φοροφυγας ειναι,στην αγγλετερα δεν πληρωνει ουτε ενα πενι,επισης ειναι αρχιτσιγγουναρος ουτε ενα αμαξι δεν αγοράζει και ζει στην υπογα των 40 τμ μαζι με τα ποντικια.
Μια ξεβρακωτη αποτυχημενη ψωναρα ειναι ο αγγλετερος ο οποιος πουλαει φούμαρα,στην ουσια ενας μισθοτουλης των 1500 παουντ ειναι και τωρα θα γινει συνταξιουχος.
Τη καντινα μια χαρα την ετρεξα αλλα τωρα εισαγω αμαξια απο τη βουλγαρια και βγαζω πιο ξεκουραστο χρημα.
Τυπε κατακρινεις καποιον (δεν εχω ιδεα ποιον) που βγαζει το ψωμι του μονος του.
Εσυ αν δεν ειχες στεγη και φαι απο μαμα/μπαμπα στο δρομο θα ησουν. Ανορθογραφος, να μη μπορεις να τρεξεις ουτε μια καντινα, τεμπελης, στα συσσιτια της ΧΑ θα πηγαινες