AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
αλλη μια γκεστ εμφανιση βλεπω σημερα,τι εγινε μπουλη σου έλειψε το νημα?Ρε στοκε εχω το φαγητο μου ετοιμο τα ρουχα πλυμένα γιατι να μεινω μονος μου και να πληρωνω ενοικια ρευματα τηλεφωνα νερα κλπ.
Τωρα μου μενουν τα λεφτα στη τσεπη και αγοραζω αμαξι απο την βουλγαρια δικο μου ανα χρονο επισης βγαζω απο το ενοικιο ενος σπιτιου και μαλακια που δεν το ειχα κανει airbnb και τσεπωνω 250 το μηνα,παιρνω και το κεα συν 1500 κατα μεσο ορο το μηνα απο κανα αμαξι.
Καθε μηνα χαλαω 100 με 150 ευρω στα μπουρδελα και ειμαι τζαμι.
μπα μπα μπα ... αλλος ενας νικολιος εμφανιστηκε ...
30 χρονων γαιδουρι εισαι μωρη κασιανη, δεν ντρεπεσαι να σε ταιζουν οι γονεις σου και το κεα ???
και να μην ξεχναμε πως οτι βγαζεις απο δουλειες το βγαζεις μαυρα, μην τυχει και φορολογηθεις και χασεις τα επιδοματα
αλλα φυσιολογικοτατα κουνας και εσυ το δαχτυλο σε ολους τους αλλους που αποφευγουν να πληρωσουν φορους (για να εχεις εσυ να τρως κεα)![]()
Μαύρα γιατι επειδη πουλαω ενα αμαξι σε ιδιώτη??
Ιδιωτης εγω ιδιωτης ο αλλος.
Πληρωνω τελωνιο εξαλλου και ο αγοραστης τη μεταβιβαση.
για τραβα στην εφορια μια βολτα πρωτα και ρωτα τους μεχρι ποσα αυτοκινητα μπορεις να πουλας καθε χρονο ως ιδιωτης
γιατι η νομοθεσια επιτρεπει την αφορολογητη μεταβιβαση μεταξυ ιδιωτων οταν ΔΕΝ εχει σκοπο το κερδος (κατι που εσυ ξεχνας να δηλωσεις στην εφορια)
(μεταξυ μας καλα κανεις ... αλλα οχι και να κουνας το δαχτυλο μετα στους αλλους)