barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.264
- Πόντοι
- 5.506
εσυ εισαι χοντρομαλακας και μουνοπανο
καλα του ξηγηθηκαν
ξεκληρησε μια οικογενεια και τωρα πουλαει αλλες τρελιτσες
Εκτος απο μαλακας εισαι και μεγαλο μουνοπανο τυπε.
το συγκεκριμενο αρχιδι εαν θυμασαι ειχε αρνηθει να ξεπληρωσει τον αδικοχαμενο πατερα που του ξεκληρισε ο νεκρος του γιος την οικογενεια του
η νομοθετικη εκτελεστικη και δικαστικη εξουσια αντι να τον στειλει ΦΥΛΑΚΗ δεν του εκανε τιποτα απολυτως
σε τετοιου ειδους περιπτωσεις εφοσον η δικαιοσυνη δεν ενεργει οπως πρεπει θα πρεπει διαφοροι οπως ο ρουβικωνας να του κανουν "κοινωνικες επισκεψες" για να καταλαβουν τετοιου ειδους μουνοπανα και αλητες της κοινωνιας οτι η τρελα τους φτανει μεχρι ενα σημειο απο εκει και περα υπαρχει η οργη του κοσμακη
Το να υπερασπίζομαι τον Βακάκη δεν μου είναι ευχάριστο. Δεν μου αρέσει ως εργοδότης και δεν ακουμπάω τα λεφτά μου στο μαγαζί του.
Όταν έρχεσαι όμως ρε βλάκα και γράφεις με κεφαλαία οτι τα δικαστήρια πρέπει να τον στείλουν ΦΥΛΑΚΗ θα ρωτήσω;
Με ποια κατηγορία ρε κλινικά ηλίθιε; Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Επειδή ο μακαρίτης ενήλικος γιός του προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα;
Και μάλιστα μου ξεπλένεις και τα άλλα φασισταριά τους αυτόκλητους εισαγγελείς, δικαστές και τιμωρούς, του Ρουβίκωνες.
Οι δικαστές ρε βλάκα είναι αν μη τι άλλο υπόλογοι στην κοινωνία. Οι Ρουβίκωνες που δίνουν λογαριασμό;
Κατά την ανέλεγκτη κρίση τους πηγαίνουν και σπάνε μαγαζιά και τραμπουκίζουν ανθρώπους.
Βλάκα.
Τύπε αυτό το μουνόπανο έχει προηγούμενα με τον Κυριάκο γιατί του έχει ξεκωλιάσει όποια γκόμενα είχε. Καλά του έκανε, δεν του φταίει ο Κυριάκος, τα χάλια του του φταίνε.