κατσε ρε ερικΤυπε γλασκε καθεσε και απαντας σε γνωστο πουτανακι των τσοντοσινεμαδων αθηνων και προαστιων
αυτο που ειπε ηταν χοντρο καλυπτει ενα κατακαθι της κοινωνιας το οποιο εκβιαζει τους εργαζομενους του
κατσε ρε ερικΤυπε γλασκε καθεσε και απαντας σε γνωστο πουτανακι των τσοντοσινεμαδων αθηνων και προαστιων
σε χυνουμε στα ματιακαραμπινα και μπουμ![]()
fake news βλαχαρα μαθε αληθινη ιστοριαΚατι τετοιους ο Σταλιν του εστελνε διακοπες για παντα
ξέρουμε πόσους έστειλε ο σταλιν διακοπές...20+ μύρια..
γι αυτό και σας λέμε φασισταριά-ναζιστές, χειρότεροι από τους χιτλερικούς
ΚΑΘΙΚΙΑ
τκ μπειμπιλινο μην ξεχασεις.καλημερα στο νημα,στον Καραμαναρο και στην Ν.Δ.
Καλημερα Αθηναιαρε!!! Ετοιμαζομαι για μετακινηση 6 με τη μασκουλα μου το σμς μου και τη ταυτοτητα μου!
![]()
Τι 6 σμσ και μασκουλα μου τσαμπουνας ρε χεστη βγες εξω και γραφτους στα παπαρια σου στειλε μονο σμσ τσαμπα ειναι.
Εγω κυκλοφορω με τη μοτοσικλετα και εχω το κρανος οποτε μασκα δεν φοραω.
απο εδω και περα για να σου δινω σημασια θα μου δινεις τα 0,30 απο τα 0,60 που παιρνεις για να ξεφτυλιζεσαι απο το καθε σου ποστ..σε χυνουμε στα ματιακαραμπινα και μπουμ![]()
Νταβάς του Έρικ θα γίνεις δηλαδή?απο εδω και περα για να σου δινω σημασια θα μου δινεις τα 0,30 απο τα 0,60 που παιρνεις για να ξεφτυλιζεσαι απο το καθε σου ποστ..σε χυνουμε στα ματιακαραμπινα και μπουμ![]()
![]()
μεντοραςΝταβάς του Έρικ θα γίνεις δηλαδή?απο εδω και περα για να σου δινω σημασια θα μου δινεις τα 0,30 απο τα 0,60 που παιρνεις για να ξεφτυλιζεσαι απο το καθε σου ποστ..σε χυνουμε στα ματιακαραμπινα και μπουμ![]()
![]()
ο αλεξ υποτιθετε οτι ειναι πιο σοβαρος απο τον χαζομπαροκ και τον χαζογυφτουλα ; Η τελικη τριαδα στο διαγωνισμο μιστερ μαλακα δεν ειναι ;βλεπεις ερικ πως καταντησε η νεα δημοκρατια?
τα ελεγα τοσο καιρο στον αλεξ σημερα δυστυχως επιβεβαιωθηκα
ειδες που χαμογελαει στο τελος καθε ποστ ; Γουσταρει ζεστα χυσακια στα ματακια και δεν μπορει να το κρυψειΝταβάς του Έρικ θα γίνεις δηλαδή?απο εδω και περα για να σου δινω σημασια θα μου δινεις τα 0,30 απο τα 0,60 που παιρνεις για να ξεφτυλιζεσαι απο το καθε σου ποστ..σε χυνουμε στα ματιακαραμπινα και μπουμ![]()
![]()
ητανεο αλεξ υποτιθετε οτι ειναι πιο σοβαρος απο τον χαζομπαροκ και τον χαζογυφτουλα ; Η τελικη τριαδα στο διαγωνισμο μιστερ μαλακα δεν ειναι ;βλεπεις ερικ πως καταντησε η νεα δημοκρατια?
τα ελεγα τοσο καιρο στον αλεξ σημερα δυστυχως επιβεβαιωθηκα
και λιγα λες καραμαναρε...βαλε και κοινωνικα αμορφωτοι,απατεωνισκοι,επιδοματακηδες,τεμπεληδες...και η λιστα ειναι ακομα μακριαΑΛΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
τι λες μωρη αθηναια.ευτυχως που μεσα στην μαλακια του ο Καραμανλης ιδιωτικοποιησε οτε,ολυμπιακη..σωθηκαμε![]()
Τις ξεπουλησε οσο οσο ο μαλακας και τωρα το κρατος δεν εχει εσοδα.
Οτι δημοσια περιουσια η εταιρεια ξεπουλιεται ειναι αποτυχια του κρατους και της κυβερνησης.
Επρεπε να σωθουν οι δημοσιες εταιρειες με οποιοδηποτε κοστος.