Το μονο στο οποιο συμφωνω, ειναι οτι 300 ειναι πολλοι. Θα επρεπε να γινουν 200.
Αλλά θα βαλουν τις φωνές πολλές περιφερειες που θα χασουν εδρες.
διαλύστε τα κόμματα και πάτε σε άμεση δημοκρατία ούτε 300 σε 200 ούτε τίποτα...
Θελουμε κι αλλη αποδειξη οτι ο κοσμος δεν παει καλα στα μυαλα του?
ενώ εσύ που ψηφίζεις Αδωνη και Αντώνη
Το χειρότερο δεν είναι ο μισθός τους, είναι η σύνταξη που πάιρνουν εφ 'όρου ζωής..
για να διαλύουν την Ελλάδα...
Yποσχεθηκε τυπε κολλαριστα ευρω.Δεν θα εβγαινε πρωτη?Τωρα καταλαβαινω γιατι και ο Καμμενος μπηκε στην Βουλη.Ειμαι σιγουρος οτι μας ψεκαζουνε.Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.Ειμαστε η χωρα των ψεκασμενων.
α αυτό που έκανε και η Ιρλανδία το 2011?για αυτό μιλάς?
Το ταβανι πρεπει να κατεβει .Μεχρι να κανει ενα ενιαιο μισθολογιο η Ευρωπη ας το καταλαβουν οτι χρεοκοπήσαμε . Οσα παιρνει ο συνευρωπαιος Ρουμανος και Βουλγαρος δικαστης πρεπει να παιρνει και ο Ελλήνας . Για να μην πουμε οτι στην κριση εφταιξε και η δικαστικη εξουσια και η νομοθετικη αλλα και ο τυπος .
δεν χρεωκοπήσαμε τσοπανάκο μας χρεωκοπήσανε...απο κει και πέρα το μκισθολόγιο της Ευρώπης πρέπει να ανέβει για να ευημερούν οι λαοί ο Βούλγαρος να παίρνει όσα και ο Γερμανός...αυτό δεν σας έλεγε ο Σημιτάκος για σύγκλιση?
Γιατί παρακαλώ να μην είναι κι ο Πάπιας βουλευτής;
Η Μακρή κι η Τζάκρη είναι καλύτερες;
Σοβαρολογώ τώρα, ε!
η Τζάκρη ψήφισε το πρωτο μνημόνιο...και ο Κουρουμπλής μην τα ξεχνάμε...
Τι σε ενοχλει η αστυνομια στο γηπεδο? Που εχεις δει εσυ στον κοσμο ενα γηπεδο εν ωρα αγωνα να φυλασσεται απο την αστυνομια?
Ανωνυμες εταιρειες ειναι οι ομαδαρες μας. Να πληρωνουν security οπως ολες οι ομαδες διεθνως.
Δεν ειναι δουλεια της αστυνομιας να κανει τον μπογια. Αν θελουν να σπασουν τα κεφαλια τους, ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Να μην μεινει κανεις.
Μετα θα πηγαινει και η γιαγια μου οπως πρεπει αμα της καβλωσει.
Τι με ενοχλει η αστυνομια παρατεταγμενη πισω απο κλουβες σε διαδηλωση? Γιατι να μην με ενοχλει? Τι φοβουνται? Αποδειχτηκε προχτες με ανοιχτες τις πορτες της βουλης οτι δεν υπαρχει κατι να φοβουνται οι πολιτικαντηδες.
Για διαδηλωση παω,οχι για πολεμο.
Αλλο εχω 50 αστυνομικος διασπαρτους χωρις οπλα στον χωρο να επιβλεπουν οπως πρεπει μια μαζα και αλλο αρματωνομαι και τους περιμενω λες και παω στο βιετναμ. Ετσι ξεκινανε τα επεισοδια.
σωστός....