Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
ναι αλλο βουρτσα αλλο οδοντοβουρτσα
Άλλο ηγεμονία, άλλο ισοτιμία
ναι αλλο βουρτσα αλλο οδοντοβουρτσα
Άλλο ηγεμονία, άλλο ισοτιμία
δεν υπαρχει ισοτιμια στην φυση
μονο το δικαιο του ισχυρου
καλως κακως ετσι ειναι
Φύση = βαρβαρότητα. Άρα μέχρι να φτάσουμε τον πολιτισμό, κράτα το ακολουθούν και άσε το συμφωνούν. ;)
θεωριες των αδυνατων
η φυση μια χαρα ειναι
τουλαχιστον το ζαβο δεν εχει τολμησει να ζητησει την αλλαγη της ακομα
αν προχωρησει η ψυχασθενεια μπορει να το κανει και αυτο
Μιά χαρά για τα ζώα, όχι για περίπλοκες δομές όπως η Ευρωζώνη. Οι αδύνατοι λένε πάντα την αλήθεια Τζώνυ γιατί πρώτοι τρώνε συνέπειες, οι ισχυροί έχουν τα φράγκα να σκηνοθετούν την πραγματικότητα μέχρι να τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Τούς χαλάσαμε τη φωτογραφία που ειπαμε πέντε αλήθειες δυνατά για την κατάληξη των προγραμμάτων τους εδώ και ζητήσαμε κάτι άλλο. Στοιχηθήκανε όλοι πίσω από το Γερμανό μη θιχτεί, σαν καλά στρατιωτάκια.
θεωριες των αδυνατων
η φυση μια χαρα ειναι
Πολύ σωστά.Nα πας σε εθνικο νομισμα ναι. Αλλα αν ειναι να πας για να ... προσλαμβανεις καθαριστριες κλπ τοτε πεφτεις στην αβυσο.
Το εθνικο νομισμα πρεπει να συνοδευεται απο μετρα σκληροτερα και απο το μνημονιο. Αυτα ειναι μετρα που κανονικα επρεπε να παρουμε απο μονοι μας.
αληθεια ;ποια αληθεια ;
ενα συνοθυλευμα αντικρουομενων δηλωσεων που ο ενας προσπαθει να δικαιολογησει τον αλλον
δεν ξερουν που πανε τα 4 ειναι
το προγραμμα δηθεν της δεθ μειωθηκε ηδη κατα 2 δις
αλλα σχολιο δεν γραφτηκε αβαβα απο τα λαλιστατα αριστερα
γατακια ειστε που βρυχαστε σαν λιονταρια αλλα αν σας μαλωσει καποιος πατε στην γωνια σας
σε πολλα εχεις δικιο.
Όμως η Νορβηγια παραγει πετρελαιο ενώ εμεις λαδι σταφιδες και πεστροφες.
Η Νορβηγια μπορει να μην εχει λατσηδες δεν εχει όμως και μπουζούκια με καγιεν που είχαμε εμεις.
Στο λιμανι πριν ερθουν οι κινεζοι (απ ότι λεγεται δεν εχω ιδια πειρα) επικρατουσε καρτελ συμφερόντων με γερανατζηδες να αμοιβονται τρελλα,και μαυρο χρημα για προτεραιοτητα στις εκφορτώσεις :S
Εχει ηδη ενα omega του 1937 απο τον πατερα του και πρεπει να το πεταξει και να αγορασει ενα αλλο για να μην ειναι τσιγκουνης?
Εισαι διανοητικα καθυστερημενος?
μπα??? και τα κορεατικα, γιαπωνέζικα αμάξια πως είχαν κατακλύσει την Ελλάδα ?? είναι στην ΕΕ ?? τι λές ρε μαλάκα...
ναι να ψοφήσει όταν δεν θέλει να παράγει αυτό που θέλω, όπως το θέλω, όσο θέλω, την ώρα που το θέλω και στην τιμή που το θέλω... ή να επενδύσει ή να ψοφήσει...
αν δεν θελεις τα φραγκα μην τα ζητας
αλλα θα τρως λαχανιδες θα πηγαινεις με τον γαιδαρο θα ζεις σε τρωγλη και θα βλεπεις με κερακια η λαμπες πετρελαιου
εκτος αν βαλεις κατω τον ποπο σου και δουλεψεις ωστε να βγαλεις δικα σου φραγκα και γινεις και συ ισχυρος
μεχρι τοτε το βουλωνεις και δεν μιλας
Εμένα ρε τύπε πως με άφησαν κι αγόρασα ΤΟΥΟΤΑ και δεν μου το απαγόρευσε η Ε.Ε.;
δεν υπαρχει βουλευτικος μισθος
υπαρχει βουλευτικη αποζημιωση
και κατω απο 5000 ευρω το μηνα δε μπορει να ειναι αντικειμενικα
ειναι λαικισμος και μαλακια να απαιτεις να εχουν ιδιες αποδοχες οι αρχοντες και οι ανειδικευτοι εργατες
επισης η βουλευτικη ασυλια πρεπει να υπαρχει
για να εχει ελευθερια λογου ο βουλευτης
αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι ο νομος περι ευθυνης υπουργων
Δείξε μου εναν ανθρωπο που θελει καταργηση βουλευτικης ασυλιας, να σου δειξω εναν ανοητο.
Αν ειναι δυνατον δηλαδη, την αλλη μερα ο καθε βουλευτης θα ειχε 500 μηνυσεις την ημερα και θα ετρεχε ολη μερα στα δικαστηρια.
Τι διαολο, τον εγκεφαλο σας τον εχετε σε αναστολη λειτουργιας?
Καταλαβες τι εγραψες τωρα? Ολοι αυτοι που τους ψηφιζουν γιατι ζουν με αυτα τα λεφτα? Γιατι ειναι μαλκες? Σοβαρυτειτε και μαθετε οτι αυτοι που ψηφιζετε ειναι εκει για να σας ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. Οποιος γουσταρει. Οποιος δεν γουσταρει, δεν τον υποχρεωνει κανενας να ειναι πολιτικος. Υπ[αρχουν και αλλες δουλειες που μαλλον θα τους δινουν αρκετα περισσοτερα.
Ναι, ετσι ειναι. Και δεν το συζητω καθολου.
Καθε αντιθετη αποψη ειναι λαϊκισμός.
Γιατι ξέρεις τι δουλεια κάνει ενας αξιωματικος και δεν τιο συζητας και καθολου?
Οσο τεραστια ειναι και η ευθυνη μιας καθαριστριας.
Πολιτικος ειναι αυτος που δινει το παραδειγμα.
Σιγα μην τους δωσουμε και αρμα με λευκα αλογα.
Αλλιώς θα είναι ευάλωτος σε ενδεχόμενη απόπειρα δωροδοκίας τύπε
Ο βουλευτης αποτελεί μερος μιας εκ των τριων λειτουργιων του κρατους και οι αποδοχες του πρεπει να ειναι ταβανι.
Τερμα.
Δεν θα τα ισοπεδωσουμε ολα.
Ουτε γιατρος ειναι, ουτε αξιωματικος ειναι, ουτε τιποτα.
Ειναι λειτουργια/εξουσια του Κρατους.
Αγωνιζεσαι να αποδειξεις οτι εισαι αναξιος συνομιλιας...Λυπαμαι.
Δεν υπερβαλλω καθολου. 500 μηνυσεις ο καθενας θα ειχε. Ο καθε βλαμμενος θα εκανε μια μηνυση και θα καμαρωνε οτι τρεχει τον βουλευτη στα δικαστηρια.
Γιατι το συζηταμε ομως?
Ειναι απλως λαθος και δεν θα γινει ποτέ.
Οπως δεν γινεται πουθενα στην ευρωπη.
Παλι πρωτοτυπια στην μαλακία θελουμε?
Απο τη μια θελουμε να ασχολουνται με την πολιτικη οι καλυτεροι, απο την αλλη θελουμε να τους προσελκυσουμε αμισθί. Ε δεν γινεται.
Εκτος αν θελουμε μια βουλη πλουσιων που να μην εχουν αναγκη το μισθο
Μάγκες τα έχουμε πει χιλιάδες φορές 357 δις χρέος αποκλείεται να καλυφθεί στον αιώνα τον άπαντα. Cazabubura μπράβο για το σχόλιο σου. Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, έξοδος από ΕΕ ( και ας πεινάσουμε ), απόδοση ευθυνών σε όσους έβαλαν υπογραφή για την υπαγωγή του χρέους στο αγγλικό δίκαιο (μέγιστη προδοσία) και εξεταστικές επιτροπές για ελστάτ, πρώτο μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο. Μετά, ελεύθερη πλέον η χώρα από δεσμεύσεις, έχοντας κλείσει ισόβια όσους με πράξεις ή παραλήψεις τους εύθυνονται για αυτό το κατάντημα, θα προσπαθήσει να ξαναστηθεί στα πόδια της. Πως θα γίνει αυτό ? Θα γίνουν νέες εμπορικές συμμαχίες με άλλες χώρες είτε εκτός είτε εντός ΕΕ, θα στηθεί σιγά σιγά το νέο παραγωγικό μοντέλο και ας έρθουν να μας πουν οι γότθοι μετά από 10 χρόνια που θα είμαστε εμείς και που αυτοί. Α, και κάτι τελευταίο, συμψηφισμός των οφειλών μας προς τη γερμανική κυβέρνηση με το κατοχικό δάνειο. Αν λοιπόν θέλουν να μας χρεωκοπήσουν, τότε ας γνωρίζουν από τώρα ότι θα πάρουν τ' αρχίδια μου......
Μιλαμε παντα για τον Γεωργιαδη των 70.000 σταυρών ε?
Εδώ έγινε η Ραχήλ Μακρή, πρώτη στην περιφέρειά της!
παπαριές μάντολες ... οι λανθασμένες επιλογές τόσο του βουλευτή όσο και του αξιωματικού δεν είναι ποινικά αδικήματα... παράβαση καθήκοντος είναι να μην ακολουθείς εντολές ή το να κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι λένε οι πάγιες διαταγές γιατί έτσι σου κάυλωσε...
μπόλντη μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια με τα νομικά που έμαθες διαβάζοντας το "Law for Dummies"...
τα έγραψα και παραπάνω...
άλλωστε στην Ουγγαρία που οι πολιτικοί παίρνουν μόνο 1800 ευρω το μήνα μισθο λαικιζουν...αλλά ξέχασα εκεί είναι υποανάπτυκτοι εμείς μόνο είμαστε οι αναπτυγμένοι...ψηφίζατε 40 χρόνια πασοκνδ ΜΌΝΟ ΕΔΩ Η βουλευτική αποζημίωση είναι 20 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ..ΡΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ...