jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Δυο ώρες ατελείωτη κάυλα.
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ.
Δυο ωρες 6λεπτα και 7δευτερα ατελειωτη βλακεια
Τον @χεσα
Δυο ώρες ατελείωτη κάυλα.
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ.
λογο κορονοιου δεν μπορει να γινουν εκλογες τωρα δεν ειναι ασφαλες,τον μαιο ομως ειναι μια χαρα.Η μεγαλη ηττα της κυβερνησης σε πανδημια και οικονομια χανει πια τξν εμπιστοσυνη της στον λαο.
Αν εστω και τωρα αν εχει λιγο τσιπα πανω της πρεπει να μπει σε μεταρρυθμισεις.
Αρχικα διορισμος ενος νεου υπ.υγειας οπως η λινου η ο βατοπουλος και εν συνεχεια διορισμο ενος νεου υπ.οικονομικων κοινης αποδοχης απο τα υπολοιπα κομματα.
Αυτο μεχρι τον απριλη μαιο και μετα να παμε σε εκλογες
Η αλλη λυση ειναι παραιτηση κ δημιουργια μιας τεχνοκρατικης κυβερνησης μεχρι τον μαιο.
Ζαν κλωντ στα ίσια γιατί δεν ζητάτε εκλογές τώρα;;; γιατί ο Τσίπρας δεν πρότεινε για Υπουργό Υγείας τον Πολάκη;;;
Τι την θες την συγκυβέρνηση αφού νομίζεις πως θα κερδίσεις ακόμα και σήμερα;;;;
Αυτη τη στιγμη το τιμόνι του υπ.υγειας πρέπει να το αναλαβει επιδημιολογος ο οποιος εχει γνωση επανω στο θεμα,ο πολακης ειναι μεν γιατρος αλλα οχι επιδημιολογος γ αυτο και ο συριζα προτεινει την λινου και καλα κανεις ελπιζω να βαλει μυαλο η νδ
Άλλη μια αριστερή δημοσιοκάφρος! Αλλά και ζώον ταυτόχρονα!
Άλλη μια αριστερή δημοσιοκάφρος! Αλλά και ζώον ταυτόχρονα!
φρενο στον καραφλα!!!φρενο απο το σπιτι του στον μουνοπανα!!!Μεσα πουστη με ενα ν!!!
ΚΑΓΚΕΛΟ!
Πάρτε και τον μαλάκα τον καράφλα!!!!
Ναι ρε μουνόπανο, θα συλληφθείς!
Ολοι οι δικτατορες την ιδια περιπου τυχη εχουν
Πάρτε και τον μαλάκα τον καράφλα!!!!
αθηναιε του λειψε το χυσιμο στα μούτρα και μπηκε ξερογλυφοντας η εταιρα.ελα ρε Τραμου επεστρεψες...νομιζα επαθες κατι τοσο καιρο...λεω και εγω επιασαν οι καταρες του Κλωντ;
Θα βρεχει ολη τη βδομαδα...
Θα πλυθουν για ολη... τη χρονια οι απλυτοι!
Ουτε τις ΑΥΡΕΣ δε θα χρειαστει να κατεβασει ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΑΡΟΣ!
Ελα φασιστακο
Χρυσοχοΐδης για Χρυσή Αυγή : Είναι μαχαιροβγάλτες
τολμηστε να τον συλλαβετε θα γινει η χωρα δημοσια ρεζιλι.Πάρτε και τον μαλάκα τον καράφλα!!!!
Ελπίζω να γίνει σωστά η δουλειά!!!
Ο πουστης ψάχνει απεγνωσμένα για δημοσιότητα, να μη του γίνει το χατίρι, να τον μαζέψουνε πριν φτάσει στο Πολυτεχνείο.
δεν μασαει Τραμου ρε συαθηναιε του λειψε το χυσιμο στα μούτρα και μπηκε ξερογλυφοντας η εταιρα.ελα ρε Τραμου επεστρεψες...νομιζα επαθες κατι τοσο καιρο...λεω και εγω επιασαν οι καταρες του Κλωντ;
Εννοια σου θα του βιάσω τη ψυχουλα
ο κουλης θα φυγει με ελικοπτερο εξαλλου εχει περιουσια στο εξωτερικο αλλα και ολα τα χρηματα περιουσιες κλπ βρισκονται σε ξενες τραπεζες.
Ολοι οι δικτατορες την ιδια περιπου τυχη εχουν
ελα ρε γιαναρε μην μασας ολοι στην πορειαφρενο στον καραφλα!!!φρενο απο το σπιτι του στον μουνοπανα!!!Μεσα πουστη με ενα ν!!!
ΚΑΓΚΕΛΟ!
φρενο στον καραφλα!!!φρενο απο το σπιτι του στον μουνοπανα!!!Μεσα πουστη με ενα ν!!!
ΚΑΓΚΕΛΟ!
μωρη ψωναρα τι δουλεια κανεις φρομ χομ?ελα ρε Τραμου επεστρεψες...νομιζα επαθες κατι τοσο καιρο...λεω και εγω επιασαν οι καταρες του Κλωντ;
εδω είμαι... working from home... Με την καφεδιά μου στην μπαλκονάρα μου και τα απογευματινα meetings με το ουισκάκι μου...
σιγά μην με θάψει η λουλούκα η μαντάμ...
ελα ρε γιαναρε μην μασας ολοι στην πορειαφρενο στον καραφλα!!!φρενο απο το σπιτι του στον μουνοπανα!!!Μεσα πουστη με ενα ν!!!
ΚΑΓΚΕΛΟ!
Ηρωας και πατριωτης,οταν τον εβλεπαν ο σοιμπλε με τον νταισελμπλουμ τους κοβονταν τα ποδια.