αυτο ειναι πως το καταλαβαινει ο καθεναςο συριζα δεν λεει πουθενά οτι απαγορευεται η πορεια.εκτος απο εξοριες κλπ διαφωνεις με τον συριζα και για την πορεια του πολυτεχνειουεγω θα ειμαι 16 παω αθηνα και 18 η 19 ξαναγυριζω χωριο.ουτε μια στο εκατομυριοεγω θα ειμαι αθηναιε οπως πολλοι σύντροφοι σε ειρηνικη πορειαολοι στο πολυτεχνειο με Κλωντ και μουνοβαγονια...και αν τους δειτε γραφτε μου μοριακο τεστ για κοβιντ
η στην ολιγομελη ομαδα που κυριως θα απαρτιζεται απο βουλευτεσ και ανωτερα κομματικα στελεχη εχεις τοσο μεγαλη θεση που συμπεριλαμβανεσαι
Γι αυτό και «ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία πιστεύει ότι κοινωνικοί φορείς και κόμματα οφείλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στη φετινή επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές υγειονομικές συνθήκες της πανδημίας, με ευθύνη απέναντι στην προστασία της δημόσιας Υγείας και της ζωής».
Γνωστοποίησαν δε πως «παράλληλα με την κατάθεση στεφάνου στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου, ολιγομελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, θα καταθέσει στεφάνι στον μαρτυρικό χώρο του ΕΑΤ – ΕΣΑ και από εκεί θα κατευθυνθεί συμβολικά στην πρεσβεία των ΗΠΑ».
Απλα ειπε τηρώντας τα υγειονομικα μετρα,και αυτο θα κανουν οι περισσοτεροι.
Αν ο συριζα φετος δεν πηγαινε στη καταθεση στεφανου και στη πορεια του Πολυτεχνείου τοτε θα ειχε ταχθει υπερ της κυβερνησης ενω εφοσον πηγαίνει μπορει ο καθε πολιτης ελευθερος να παει.
δεν λεει οτι απαγορευεται η πορεια αλλα λεει οτι πρεπει να τηρηθουν τα μετρα και οτι ολιγομελης αντιπροσωπεια θα παει στην πορεια
αν ηθελε να παει κοσμος θα εκανε καλεσμα τουστυλ
κσλουμε ολη την δημοκρατικη νεολαια τα συνδικατα τους εργαζομενους κλπ να ερθουν μαζικα στην πορεια κλπ ξερεις
δεν το κανει γιατι
γιατι θερει οτι ο συριζα δεν ειναι κκε να επιβαλλει αποσταεις μασκες κλπ
και ξερει οτι αν θα ερθουν πολλοι του συριζα θα μαζευτουν και ανταρσια αναρχικοι αριστεριστες κλπ χωρις κατα πλειοψηφια κανενα μετρα
και εσυ το λες οτι θα τα τηρησουν οι περισσοτεροι
επειδη λοιπον οι λιγοτεροι δεν θα τα τηρησουν δεν πιστευεις οτι αν μαζευτουν πχ 8000 και τα μετρα τα τηρησουν οι 6000 και οι 2000 οχι αυτο δεν θα ειναι μια υγειονομικη βομβα
δεν μπορει αυτο να το επιτρεψει η κυβερνηση
θα γινουν μεγαλες φασαριες απο τις οποιες προσδοκουνται πολιτικα οφελη
και βεβαια απο την πλευρα του το κκε θα μπορει να λεει οτι εγω ημουνα αψογο γιατι στην πρωτομαγια ηταν τι φταιω να με κυνηγατε και δακρυγονακλπ