nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
στη κινα δεν φτιαξανε τυχαια ενα νοσοκομειο αρων αρων γιατι αυτη η περιπτωση εκτος απο σωστη δουλεια θελει και ταχυτητα,γιατι ξερανε οτι αν εξαπλωθει μετα δεν τους σωζει οουτε drone.Εμεις επρεπε εστω να ειχαμε κλεισει τα συνορα να μην μπει και απο κει κανενα κουνουπι.Κατι θα γλιτωναμε..ας εφτιαχνε και περισσοτερες μεθ ισως και απο κει κατι να γλιτωναμε.Ομως οτι lockdown και να κανει εδω στην ελλαδα με το αδυναμο υγειονομικο συστημα που εχουμε,ειμαστε χαμενοι απο χερι και το μονο πλεον που θα καταφερει ειναι οχι μονο να κατασρεψει την οικονομια αλλα και την κοινωνια ολοκληρη.Εγω γιατρος δεν ειμαι αλλα πιστευω οτι αυτη η σωστη δουλεια ειναι πλεον αργα για να γινει.Mα ακριβώς για να μην φτάσουμε στην εξαθλίωση, ας κάναμε lockdown εξαρχής να τελειώνουμε. Στην Κίνα πως τελείωσε? Τους έκλεισαν μέσα... με τον δικό τους τρόπο! Ερχόταν drone στο παράθυρό σου απεξω και σου έλεγε "έλα να σε θερμομετρήσω ΤΩΡΑ!!!". Τους αρνητές της μάσκας τους χώνανε φάπες. Εδώ η κυριούλα χόρευε πάνω τους!!!για να "πιασει" ενα lockdown πρεπει μεχρι το εμβολιο να μας εχουν μεσα μαντρωμενους οπως λες με τον τροπο που το λες, και να μη περναει κουνουπι..συφωνοι..αυτο μπορει να κρατησει και μηνες η κανεις δε ξερει.Εγω συμφωνω οτι η δουλεια πρεπει να γινει η σωστα η να μη γινει καθολου.Δεν υπαρχει μισο-μαντρωμα. Ομως αυτο το "σωστο" μπορει να μη κρατησει ενα μηνα απαραιτητα..οποτε καταλαβαινεις για τι επιπτωσεις μιλαμε που να εχει και αμεση σχεση με τη ζωη των ανθρωπων..οποτε εγω θετω ενα ερωτημα..μεχρι που ειναι ετοιμοι να φτασουν εναν ανθρωπο ωστε να πεις οτι αξιζει να "δωσω" τη ζωη μου για να ζησεις εσυ? (εξαθλιωση,να μην εχω να φαω,να μην εχει το παιδι μ να φαει,να καταστραφει οτι δημιουργησα μια ζωη,να μου παρουν το σπιτι)μεχρι ποσο κατω δηλαδη μπορει να φτασουν εναν ανθρωπο,ποια ειναι αυτη η λεπτη γραμμη και ποια ειναι τα ορια ετσι ωστε να πει καποιος οτι αξιζε ο κοπος? (αν γλιτωσουν στο φιναλε)...
Αλλά έλα πες μου τι θα γινόταν αν έκαναν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα!!!!
Λοιμωξιολόγος, γιατρός και τέτοια δεν είμαι. Καμία σχέση για την ακρίβεια! Αλλά από την στιγμή που βλέπω τι σκατά γίνεται και στον υπόλοιπο κόσμο και δεν είμαι κλεισμένος στον δικό μου μικρό κόσμο, κρίνω ότι μάλλον έπρεπε να γίνει καθολικό lockdown, από τον Σεπτέμβριο και για 1 μήνα ξέρω γω. Έτσι όπως το πάμε, θα κάτσουμε κάνα 2μηνο. Αλλά αντί να συνεννοηθούμε πάνω σε κάτι τόσο απλό, εμείς καθόμαστε και συζητάμε αν "κόβεται η διασκέδαση!", "κόβονται τα μπουζούκια!", "καταπιέζουν την ελευθερία μου!", "πνίγομαι με τη μάσκα!", "θέλω να βγω και να πιω!" κι όλες αυτές τις παπάρες!!!