politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
politis
να ξερεις οτι το big boss σου ο κυριακος εχει κατασρεψει την νεα δημοκρατια
α)Για να είναι αφεντικό μου ο Κυριάκος πρέπει να εξαρτώμαι από αυτόν. Δεν ισχύει. Έχω κάνει τα κουμάντα μου για να μην εξαρτώμαι από οποιονδήποτε πολιτικό. Το οτι του έχω δώσει την ψήφο μου δεν σημαίνει οτι απέκτησε ισόβιο δικαίωμα. Αν εμφανιστεί κάποια καλύτερη κυβερνητική επιλογή θα το ξανασκεφτώ. Για την ώρα δεν υπάρχει.
β)Τι έχει καταστρέψει; Κυριαρχεί σε εκλογικά αποτελέσματα, σε δημοσκοπήσεις και στο ιδεολογικό πεδίο. Σύνελθε.
ηδη με τα οσα εχουν κανει οι κυβερνητικοι οι απλοι ψηφοφοροι της νεας δημοκρατιας να ντρεπονται να λενε οτι ειναι νεοδημοκρατες
Κανείς από τους απλούς ψηφοφόρους που γνωρίζω εγώ δεν ντρέπεται. Σε αντίθεση με πολλούς Συριζαίους που σφυράν αδιάφορα (σαν τον Λαζόπουλο). Προφανώς το συμπέρασμά σου είναι σαν την άλλη παπαριά που είπες πριν κάνα δίμηνο οτι τα στελέχη της ΝΔ ντρέπονται να κυκλοφορήσουν στην Τρίπολη.
στο κατω κατω της γραφης γιατι να απολογουνται οταν οι ιδιοι προδωθηκαν απο "ξενικα στοιχεια μεσα στο κομμα" ?
Στα αρχίδια μου τα "ξενικά στοιχεία στο κόμμα". Με αυτά ασχολούνται τα κομματόσκυλα και οι αργόσχολοι γλάσκοι. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνουν έργο και να βελτιώνουν την ζωή του μέσου πολίτη και όχι αν είναι γηγενή ή ξενικά.
ολοι οι πρωην ντορικοι και νυν μητσοτακικοι ανεκαθεν ηταν ξενο σωμα για τους καραμανλικους απλα ο καραμανλης junior τους ανεχθηκε μετα απο απειλες της ντορας
Στα αρχίδια μου αν είναι Ντορικοί, Μητσοτακικοί ή Καραμανλικοί. Ασπρη γάτα - μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει ποντίκια.
εμας μας συμφερει μια εκλογικη συντριβη η οποια οπως δειχνουν τα πραγματα ερχεται πολυ συντομα και δεν προκειται να ξαναδουμε πολλα καθικια απο αυτους
Ποιοί είστε 'εσείς';
διοτι καποιοι απο αυτους με τις δηλωσεις τους αντι να το βουλωσουν και να πουν ωμα κοφτα την αληθεια αρχισαν να χλευαζουν τους ελληνες πολιτες για την κυβερνητικη ανυπαρξια τους καθως επεισης και για την μη αντρικη σταση τους να καταγγειλουν τα πραγματα οπως εχουν και οχι οπως τα δειχνουν τα δημοσια καναλια και ιδιωτια καναλια σε στυλ ΥΕΝΕΔ
Τις παπαριές περι ΥΕΝΕΔ πούλα τις σε κανέναν άλλο. Επειδή σε κόβω για (ξεμωραμένο) υπερήλικα πες μου μια εποχή που η κρατική και μη ενημέρωση δεν ήταν κατευθυνόμενη. Με αποκορύφωμα την προσπάθεια των γελοίων Σύριζα όπου λόγω ουρανομήκους ανικανότητας έκαναν μια τρύπα στο νερό. Μην τα περιμένεις όλα μασημένα. Ψάχνε πολύ και βάζε το λιγοστό μυαλό σου να στροφάρει.
οπως καταντησε ο βουλγαρακης μονος στην μοιρα του ετσι θα τον ακολουθησουν και καποιοι αλλοι μολις αποκαλυφθει το ολο σκηνικο απο την ημερα των εκλογων του 2019 εως τις επομενες εθνικες εκλογες
Στα αρχίδια μου και ο Βουλγαράκης. Ποιός είναι αυτός που πρέπει να του δώσω τον χρόνο μου; Αυτοί (και οι επόμενοι Βουλγαράκηδες) είναι για να ασχολούνται οι αργόσχολοι γλάσκοι στα καφενεία. Αν είναι να συζητήσουμε για το τι έργο πρέπει να παράγει ο κάθε Βουλγαράκης τότε να ασχοληθώ.