barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.220
- Πόντοι
- 5.506
Σωσίβιο Σημιτη στον πνιγμένο μέσα στο lockdown, Μητσοτακη
μαλακισμενε ταπερμαν
καλα στα εχωνε η αειμνηστη μαλβινα
Ωραιος ο Σημιτης.
μαλακισμενε ταπερμαν
ποια μερσεντα ρε προμοτορα εχεις να την πληρωσεις?με φορτηγο της μεταφορικης βλακακο οπως το πασχα,ας εχει ο γνωστος μου δρομολογιο για αθηνα και θα ερθω απλα πρεπει να ξερω το προγραμμα του.χαχχαχαχα κακομοιρη ποσο αθωος εισαι.Aκόμα προσπαθείτε να πείσετε τα αμόρφωτα ούγκανα?
Είπαμε...
Μασκούλα, sms αλλιώς 300άρα!
Γιατί? Γιατί έτσι!![]()
Εγω τωρα θα αναψβ ψησταρια και ψησω μπριζολες εχουμε και μπυρονια και εχουν μαζευτει κανα 10αρι συγχωριανοι στο σπιτι.
Κατσε θειτσακο μοναχουλης στο διαμερισμα και κοιτα τους τοιχους
Πως θα έρθεις από το χωριό για την πορεία ρε παλιοψεύτη:
Σταμάτα τα παραμύθια επιτέλους βρε όνειδος της Πρεμετής.
ρε ζαν μιας και κυκλοφορείς τώρα με τα λοκ νταουν και τα λοιπά, φέρε και τη μερτσέντα που λέγαμε...
To 100% από τους υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους δεν θέλουν καραντίνα. Άρα μην υπολογίζεις το 30% ως υγιείς σκεπτόμενους!Ενωτο30% δεν κοιταγε την ωρα που ο χαζος θα επεβαλε καραντινα
Τι διαβαζουμε.....
Αρχίζουν τα όργανα σιγά σιγά, φαίνεται τα λεφτά για τα μίντια τελείωσαν και αρχίζουν ξεβρακωματα:
Εξαιρετικο αρθρο ενος ευφυούς πολιτικούΣωσίβιο Σημιτη στον πνιγμένο μέσα στο lockdown, Μητσοτακη
μαλακισμενε ταπερμαν
Τα αυτονόητα λέει... αλλά έγινε ξαφνικά κι αυτός "κακός"... όπως ο Μίκης...!!!Εξαιρετικο αρθρο ενος ευφυούς πολιτικού
Μπραβο στον Σημιτη
Ωραιος ο Σημιτης.
Τυπε, χωριο που να την βγαζει με "μπυρονια" πρωτη φορα ακουω,μονο ο τρελος του χωριου την βγαζει με μπυρα]χαχχαχαχα κακομοιρη ποσο αθωος εισαι.
Εγω τωρα θα αναψβ ψησταρια και ψησω μπριζολες εχουμε και μπυρονια και εχουν μαζευτει κανα 10αρι συγχωριανοι στο σπιτι.
Κατσε θειτσακο μοναχουλης στο διαμερισμα και κοιτα τους τοιχους
Όντως το παλιό πολιτικό σύστημα χρεωκόπησε την χώρα, αλλά την χρεωκόπησε επειδή αυτό ζητούσε ο λαός.