Τύπε Ζαν Κλωντ σε ξαναρωτησα, δεν ξερω αν απαντησες
Ο πουσης λεει οτι δεν ειναι δυνατον συριζαιος να στηριζει Τραμπ
Μαλλον λεει ησουνα πιωμενος οταν το ειπες
σου εχω απαντησει και θα σου ξαναπαντησω συνηγορε.
Ο βαγκον ειναι συντροφος και μαζι δινουμε αγώνα για να πεσει η λαιλαπα της δεξιας και της νδ.
Τωρα εσυ προσπαθεις να βαλεις σπιουνια να τσακωθω με τον βαγκον αλλα δυστηχως δεν σου βγαινει,εισαι κλασσικος νδ και αυτη τη μέθοδο της σπιουνιας τη χρησιμοποιειται συχνα εσεις οι νδ.
Εγω στηριζω τραμπ εχω ζησει στην πενσυλβανια και συγκεκριμενα στη φιλαδελφεια και ξερω περιπου η αμερικανικη κοινωνια πως λειτουργεί.
Ο τραμπ μπορει να εχασε στις τωρινες εκλογες αλλα ηταν ενας επαναστατικος αμερικανος προεδρος,οποιος πολεμησε το κατεστημενο και κοιταξε τον αμερικανικο λαο,βεβαια ο τροπος διακυβερνησης στις ηπα διαφερει απο την ελλαδα γιατι ο τραμπ δεν μπορει ευκολα να εφαρμοσει την πολιτικη που ηθελε γιατι υπαρχει περιορισμος διακυβερνησης και κινησεων του προεδρου μιας και πρεπει για να εφαρμοστει κατι να παρουν μερος και οι αλλοι δυο θεσμοι.
Οποιος προεδρος και να βγει στην αμερικη υπάρχει μια ατυπη δρομολογημενη πολιτικη η οποια δεν μπορει να την παρεκλεινει ο οποιοσδηποτε προεδρος των ηπα.
Κατι παρομοιο συνέβη και με τον τσιπρα επι μνημονιου 3ου,μια ςκαι ο συριζα παρελαβε μια χωρα χρεωμενη μεχρι τον λαιμο.
Αν μεχρι το 2021 η 22 η 23 ο συριζα δεν παραλαβει παλι μια χωρα καταχρεωμενη απο τον κουλη τοτε θα εχουμε την καλυτερη σοσιαλιστικη κυβερνηση σε διεθνες επιπεδο.
Βεβαια απο το 21 η χωρα οικονομικα θα μπει σε περιπετειες λογω της κακης πολιτικης του κουλη οποτε παλι σσε δανεια θα καταληξει η χωρα ισως και σε καποιο ατυπο μνημονιο.
Ο λαος πρεπει να καταλαβει οτι δεν γινεται να φταχνουμε εμεις την οικονομια και να ερχεστε εσεις οι νδ και μεσα σε ενα χρονο να χαλατε αυτα που εχουμε φτιαξει