Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Κανονικα επρεπε τωρα ο συριζα να εβγαζε τον κοσμο εξω στους δρομους για διαμαρτυρία.
Θα ειχε μεγάλη στηριξη απο τον λαο συν οταν θα αρχιζαν οι ματαδες να χτυπουν ο λαος να εξεγείρεται περισσοτερο και μια ελληνικη ανοιξη αντιστοιχης της αραβικης μεσα στο χειμωνα θα ηταν σωτηρια για τη χωρα.
Αστα φιλε δεν το σωζεις με τιποτα ,μπαχαλο τα εκανε ο δικος σου ο γουρλος γι αυτο βγηκε σαν βρεγμενη γατα σημερα.Koυμούνια και λοιποί αρνητές της μάσκας/διασκεδασης/υιού, δεν δικειούνται να ομιλούν.
Είστε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ υπεύθυνοι για το λοκντάουν, υπεύθυνοι για το κλείσιμο της εστίασας, υπεύθυνοι για την ανεργία.
Τουμπέκα λοιπόν!
Κανονικα επρεπε τωρα ο συριζα να εβγαζε τον κοσμο εξω στους δρομους για διαμαρτυρία.
Θα ειχε μεγάλη στηριξη απο τον λαο συν οταν θα αρχιζαν οι ματαδες να χτυπουν ο λαος να εξεγείρεται περισσοτερο και μια ελληνικη ανοιξη αντιστοιχης της αραβικης μεσα στο χειμωνα θα ηταν σωτηρια για τη χωρα.
Koυμούνια και λοιποί αρνητές της μάσκας/διασκεδασης/υιού, δεν δικειούνται να ομιλούν.
Είστε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ υπεύθυνοι για το λοκντάουν, υπεύθυνοι για το κλείσιμο της εστίασας, υπεύθυνοι για την ανεργία.
Τουμπέκα λοιπόν!
Αστα φιλε δεν το σωζεις με τιποτα ,μπαχαλο τα εκανε ο δικος σου ο γουρλος γι αυτο βγηκε σαν βρεγμενη γατα σημερα.Koυμούνια και λοιποί αρνητές της μάσκας/διασκεδασης/υιού, δεν δικειούνται να ομιλούν.
Τουμπέκα λοιπόν!
«Άδειασμα» Θεοδωρικάκου σε Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο»
Τις ιδιες εντολες της θειας απο το βερολινο παιρνουν οπως
ατομικη αυτοπροστασια εννοω για το γενικο συνολο.
Επισης εγω προστατευομαι εκει που πρεπει.
Π.χ στ πλατεια σε ανοιχτο χωρο και χωρις πολλα ατομα να πινω τα μπυρονια.
Εγω ειμαι στην εξοχη τωρα στην αχαια και θα γυρισω αθηνα αφου ληξει η νδκαραντινα.
Mister Malakas 2021 - Η Οδύσσεια του ΜαλάκαΠηγούλα;
Mister Malakas 2021 - Η Οδύσσεια του ΜαλάκαΠηγούλα;
Ψήφοι μπαροκ 190 Ψήφοι
Είμαι γελοίος, συνέχιζω να σας προσφέρω γέλιο εγώ και οι κλώνοι μου
Δεν γαμάω γιατί είμαι μικροτσούτσουνος και γελάει όλο το σάιτ
Είμαι γελοίος, συνέχιζω να σας προσφέρω γέλιο εγώ και οι κλώνοι μου
Δεν γαμάω γιατί είμαι μικροτσούτσουνος και γελάει όλο το σάιτ