jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
ρε παντογνωστη παλι θα στα εξηγω λιανα για να το καταλαβεις.Όσο και να φαίνεται περίεργο αυτά τα πόστ γράφτηκαν από τον ίδιο άνθρωπο με διαφορά λίγων λεπτών της ώρας.
Πλήρης σύγχυση.
Μπορείτε να φανταστείτε τι ψηφίζει.
Ο κορονοιος μεχρι και τα τελη του απριλη θα βρισκεται σε εξαρση όπως καθε γριπη.
Θα νοσησει ισως το 20 με 30% του πληθυσμου μεχρι τοτε.
Αυτη τη στιγμη σχεδον 400 με 500 χιλιαδες ελληνες εχουν νοσησει η νοσουν.
θειτσο φτωχομυαλε θειτσο και στο δευτερο λοκνταουν εγω παλι εξω θα ειμαι.
Το πασχα ειμαι απο τους πολυ λιγους που καταφεραν κ εφυγαν απο την αθηνα,μπηκα σε ενα φορτηγο μεταφορικης πισω στη καροτσα και εφτασα στην αχαια οπου ειναι το χωριο μου.
Εγω εψηνα αρνια στο χωριο το πασχα και εβγαινα βολτα ενω εσεις εισαστε κλεισμενοι μεσα στα διαμερισματα.
Και αυτή τη φορα προνοησα και εφυγα νωρις απο την αθηνα και ειμαι στο χωριο στην αχαια.
Βέβαια τωρα με το γενικο λοκνταουν δεν σκεφτηκα να τσεπωσω αεροπλανο να παω για κανα 2 βδομαδες κυπρο εκει που δεν εχει ακομα λοκ.
Ο κορονοιος εξαπλωνεται δεν λεω το αντιθετο και αυτη τη στιγμη στη χωρα σχεδον 400 χιλιαδες ελληνες εχουν νοσησει.
Μεχρι το περας του απριλη σχεδον 2 εκ θα έχουν νοσησει απο κορονοιο.
Η θνητοτητα είναι γυρω στο 0,7%εως 1% οποτε υπολογισε τα νουμερα.
Απο εκει και περα δεν γινεται να κλεισει η χωρα και η οικονομια γιατι πηγαινουμε εναντια στην φυσικη εξελιξη της πανδημίας και αν γινει αυτο μεταθετουμε την επιδημιολογικη εξαρση του ιου μεταγενεστερα εκτος και αν ειναι διατεθειμενος ο κουλης να κρατησει το λοκνταουν μεχρι τον απριλη.
Η μονη λυση ειναι η ατομικη αυτοπροστασια και απο εκει και περα η οικονομια να κινηται ελευθερα