Επισκέπτης
Ποιος σου πε οτι θα ψηφισω συριζα
τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις
Ποιος σου πε οτι θα ψηφισω συριζα
Και όπως φαινεται αρκετά, ώστε να μην κρινουν απαραιτητο να αφησουν το αυτοκινητο σπιτι για να πανε με το λεωφορειο. Τοση εξαθλιωση.Αφού εργάζονται λογικό δεν είναι να έχουν;
τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις
Ελα πες το κι εσυ. Ψηφιζω Συριζα αλλά δεν είμαι ΣυριζαΝΔ. Εχω τρομοκρατηθει με αυτα που βλεπω στη TV
Εγω που παω με το μετρο στη δουλεια και κει της πουτάνας γινεταιΚαι όπως φαινεται αρκετά, ώστε να μην κρινουν απαραιτητο να αφησουν το αυτοκινητο σπιτι για να πανε με το λεωφορειο. Τοση εξαθλιωση.
Ελα πες το κι εσυ. Ψηφιζω Συριζα αλλά δεν είμαι Συριζα
να πληρώσουν 1,20 για να στριμωχτουν σαν σαρδέλες με Πακιστανούς Ιρανούς Συρίους να τους κλέψουν το πορτοφόλι,απο το να πάρουν το αμαξάκι τους όπως όλος ο κόσμος.εχεις τρομερό τροπο σκέψης.δεν υπάρχει κρίση επειδη ακόμη παει ο περισσότερος κόσμος στην δουλεια του με το αμάξι του.λίγο Σαμάρα ακόμη να είχαμε και θα γινόταν αυτό μην ανησυχεις.Και όπως φαινεται αρκετά, ώστε να μην κρινουν απαραιτητο να αφησουν το αυτοκινητο σπιτι για να πανε με το λεωφορειο. Τοση εξαθλιωση.
Ναι φιλε, το ότι καποιοι μπορουν να παρουν το "αμαξακι" (για να μην πω ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να εχουν αμαξακι) και να πηγαινουν στη δουλεια είναι δειγμα ευμάρειας.να πληρώσουν 1,20 για να στριμωχτουν σαν σαρδέλες με Πακιστανούς Ιρανούς Συρίους να τους κλέψουν το πορτοφόλι,απο το να πάρουν το αμαξάκι τους όπως όλος ο κόσμος.εχεις τρομερό τροπο σκέψης.δεν υπάρχει κρίση επειδη ακόμη παει ο περισσότερος κόσμος στην δουλεια του με το αμάξι του.λίγο Σαμάρα ακόμη να είχαμε και θα γινόταν αυτό μην ανησυχεις.
αλλο ενα κατορθωμα των δοσιλογων του μεσσηνιου και του κητους....να πληρώσουν 1,20 για να στριμωχτουν σαν σαρδέλες με Πακιστανούς Ιρανούς Συρίους να τους κλέψουν το πορτοφόλι,απο το να πάρουν το αμαξάκι τους όπως όλος ο κόσμος.εχεις τρομερό τροπο σκέψης.δεν υπάρχει κρίση επειδη ακόμη παει ο περισσότερος κόσμος στην δουλεια του με το αμάξι του.λίγο Σαμάρα ακόμη να είχαμε και θα γινόταν αυτό μην ανησυχεις.
25 μέρες υπομονή ακόμα μέχρι να έρθει για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία η Αριστερά στο προσκήνιο.
Ποιο είναι το κατορθωμα τύπε?αλλο ενα κατορθωμα των δοσιλογων του μεσσηνιου και του κητους....
Ναι φιλε, το ότι καποιοι μπορουν να παρουν το "αμαξακι" (για να μην πω ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να εχουν αμαξακι) και να πηγαινουν στη δουλεια είναι δειγμα ευμάρειας.
Κατά τη γνωμη σου τι είναι δηλαδή? Ενδειξη φτώχειας?
Και κακής νοοτροπίας βεβαια για να τα λεμε όλα.
Το cooperaki μου ειπε κάποιος οτι έχει δοση 130 ευρω το μήνα και το σκεφτομαι
1200αρι λεω να παρω να μην δινω πολλα σε φορους κτλπ
θελω να πάρω ενα δικο μου αυτοκινητο
σκεφτομουν και για audi που μου αρεσει πολυ σαν αμαξι
αρα κατα την γνώμη σου δεν υπάρχει κρίση.επειδη εχουμε καποιοι ακομη αυτοκινητο.Μας κορόιδευε η προηγούμενη κυβέρνηση δηλαδη.Ναι φιλε, το ότι καποιοι μπορουν να παρουν το "αμαξακι" (για να μην πω ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να εχουν αμαξακι) και να πηγαινουν στη δουλεια είναι δειγμα ευμάρειας.
Κατά τη γνωμη σου τι είναι δηλαδή? Ενδειξη φτώχειας?
Και κακής νοοτροπίας βεβαια για να τα λεμε όλα.
Ρε ψευταρε δεν ελεγες οτι εχεις αμάξι και κοιταξες άγρια έναν κούριερ που μπηκε στο αντιθετο ρεύμα και παραλίγο να σε τρακαρει;Το cooperaki μου ειπε κάποιος οτι έχει δοση 130 ευρω το μήνα και το σκεφτομαι
1200αρι λεω να παρω να μην δινω πολλα σε φορους κτλπ
θελω να πάρω ενα δικο μου αυτοκινητο
σκεφτομουν και για audi που μου αρεσει πολυ σαν αμαξι αλλα θα έχει πολλα εξοδα
Δεν ειπα ότι δεν υπαρχει κριση. Σιγουρα παντως δεν υπαρχει εξαθλιωση, ουτε η κριση που υπηρχε το 2012. Και σιγουρα δεν υπαρχει η κριση που θα σκασει στα κεφαλια σας αν ψηφισετε ασχετους και μαθητευομενους μαγους.αρα κατα την γνώμη σου δεν υπάρχει κρίση.επειδη εχουμε καποιοι ακομη αυτοκινητο.Μας κορόιδευε η προηγούμενη κυβέρνηση δηλαδη.
Ρε ψευταρε δεν ελεγες οτι εχεις αμάξι και κοιταξες άγρια έναν κούριερ που μπηκε στο αντιθετο ρεύμα και παραλίγο να σε τρακαρει;
Εσυ δεν ελεγες ρε ψευτη οτι ειχες δικο σου αμάξι
Ρε τι ειστε εσεις...