Επισκέπτης
ναι και ξαναρωταω
γιατι τοσο μισος για το συριζα πραγματικα
γιατί είναι τσαρλατάνοι φίλε
ναι και ξαναρωταω
παντως να ξερεις οτι γραφεις ειναι ακραια και μη ανθρωπιστηκα ενδεχομενως δεν εχει ερθει αντιμετωπος με το βραχνα της ανεργιας δεν ζουσες ποτε με βασικο μισθο δεν εχεις περασει χωρις οικονομικες απολαβες και μηδαμηνα εισοδηματα για μεγαλα χρονικα διαστηματα
δεν σου ετυχε ενα προβλημα υγειας να το αντιμετωπησεις χωρις χρηματα επειδη δεν ξερω ουτε την ηλικια σου ουτε αν εχεις παιδια δεν σου ευχομε να ερθουν τα παιδια σου αντιμετωπα να βιοποριζοντε με τον βασικο μισθο χωρις καμια αλλη βοηθεια ουτε να εργαζοντε 10 ωρες για 500€ μισθο το μηνα οταν τα ζησεις τοτε θα εχειςς και δικαιωμα να μιλας
ναι και ξαναρωταω
Η επιχειρηση του πατερα μου ειναι κατα βαση εξαγωγικη. Ακομα και με δραχμη παρτι θα κανει.
δηλαδη εσυ τι φοβασε????(μην παραθεσεις τρομολαγνεια πρετεντερη μονο)
πλι εδω βλεπω ενα μισος και μια προκαταληψη για το συριζα γιατι?????
καθόλου ακραία δεν είναι... πραγματιστικά είναι...
και δεν είμαι εναντίον της κοινωνικής πολιτικής, το αντίθετο μάλιστα θέλω να υπάρχει αλλά να είναι στοχευμένη και να δίνει περισσότερα σε αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν ανάγκη και όχι σε όλους ανεξαιρέτως...
και ναι ποτέ δεν έζησα με βασικό μισθό γιατί πάλαιψα στην ζωή μου έτσι ώστε να έχω τα αναγκαία προσόντα ώστε να αμείβομαι με μεγαλύτερο μισθό... και φυσικά δεν έζησα μεγάλα διαστήματα χωρίς οικονομικές απολαβές διότι δεν δίστασα ποτέ να ψάξω για δουλειά εντός και εκτός Ελλάδος ....
είμαι 58 χρόνων και παιδιά έχω... αυτό που φροντίζω είναι να αποκτήσουν εκείνα τα εφόδια που θα τους επιτρέψουν να μην αμείβονται με τον βασικό μισθό και να είναι σε θέση να βρίσκουν πάντα δουλειά στην Ελλα΄δα ή στο εξωτερικό ..... τα εφόδια αυτά φυσικά δεν είναι μια περιουσία που θα ζούνε με αυτήν αλλά πραγματικές δεξιότητες....
δεν μου λες ρε παίκτη... αν σου προτείνουν μια δουλειά η οποία απαιτεί να ταξιδεύεις τρείς-τέσσερις φορές τον μήνα εκτός Ελλάδος (ταξίδι που θα πρέπει να κάνεις την Κυριακή και να διαρκεί με τις αλλαγές πτήσεων 12-15 ώρες η κάθε διαδρομή από το σπίτι σου μέχρι να φτάσεις στο ξενοδοχείο), να μένεις τέσσερις-πέντε μέρες και να δουλεύεις δεκαπεντάωρο καθημερινά και να παίρνεις πχ τεσσερα χιλιάρικα τον μήνα (φορολογημένα) θα πάς ?? (και την άλλη βδομάδα πάλι τα ίδια φυσικά)
γιατί δεν σου κάνουν αυτά που λέει ο πρετεντέρης ???
Δηλαδη η ΝΔ δεν κινειται ανοδικα?βαση ποσοστων κινειτε ανοδικα τωρα θα δουμε και στις εκλογες σε 24 μερες και να δεις ποσο καθοδικα κινουντε τα μνημονιακα κομματα
Πότε ειπε ότι πηρε προωρη? Κανονικότατα πηρε.Μιλας και εσυ, ρε αγυρτη, που η γυναικα πηρε προωρη συνταξη στα 54; Τις μαθαμε και τις δικες σου βρωμιες. Και οταν ασχοληθει μαζι του το ΣΔΟΕ να δουμε ποσα θα μαθουμε...
ναι και ξαναρωταω
Γιατι αν κυβερνησει θα καταστραφουμε. Σε καλυψαμε?ναι και ξαναρωταω
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ???προβλεπεις το μελλον ή εισαι ο Παισιος δλδ και τα ξερεις απο πριν???Γιατι αν κυβερνησει θα καταστραφουμε. Σε καλυψαμε?
μετα απο 5 χρονια ακομα μιλαμε για μνημονιακα κομματα η μνημονια
τιποτα δεν εχει αλλαξει
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
παντως ο τσυριζα μια χαρα καλοβλεπει το μπονους των 50 εδρων
απο κει καταλαβαινεις το νεο ηθος του τσυριζα που θα φερει
υπαρχουν λοβοτομημενοι που θα ψηφισουν γαπ???Τύπε αυριο είναι η ανακοινωση του κομματος του ΓΑΠ μαλλον...
Αντε να τελειώνουμε με τον Συριζα...
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ???προβλεπεις το μελλον ή εισαι ο Παισιος δλδ και τα ξερεις απο πριν???
τα κεφαλαι κατα λαθος...
Εδώ υπαρχουν λοβοτομημενοι που ψηφιζουν Συριζα.υπαρχουν λοβοτομημενοι που θα ψηφισουν γαπ???
Εδώ υπαρχουν λοβοτομημενοι που ψηφιζουν Συριζα.
Ο ΓΑΠ είναι το κλειδι για τις εξελιξεις. Το φωναζω τοσο καιρο αλλά κατά καποιο περιεργο τροπο, εχετε κολλησει στο μυαλο σας την ανοητη ιδεα ότι ο ΓΑΠ είναι ενας χαζος που θα καταποντιστεί.
Καλα, ονειρευτείτε.
Μαλλον καποιοι υποτιμάτε πολύ το γκελ του ονοματος Παπανδρεου σε αρκετο κοσμο.
Γιατι αν κυβερνησει θα καταστραφουμε. Σε καλυψαμε?