Tigerhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
εμενα μου αρεσει να το γραφω με ομικρον μωρη αραχνομουνα τι προβλημα εχεις ; Θα το πεις στον δασκαλοΠοπο ολες οι διανοιες στο μπου εχουν μαζευτει
για να μην ξεχνιόμαστε
το πωπω ως έκφραση έκπληξης γράφεται με ωμέγα...
πρωτον στο συριζα δεν ειναι κομμουνιστες ειμαστε σοσιαλιστες.
Τωρα αν θελετε να ψωφισουν οι κκεδες γνωμη σας εμεις τουης θελουμε και γενικα θελουμε η βουλη να ειναι πολυκομματικη γιατι δεν φοβομαστε την αντιπολιτευση και να χωνουμε στη φυλακη πολιτικους αντιπαλους.
Πάει η γιαγιούλα στην εκκλησία και βγαίνει από το πουθενά ένας θολωμένος φανατικός και της κόβει το κεφάλι. Τους γαμάς ή δεν τους γαμάς;
Έκανα report Tigerhead, γιατί μας έχεις ζαλίσει με τα screenshots από το Twitter. Έχει καταντήσει κουραστικό.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαΈκανα report Tigerhead, γιατί μας έχεις ζαλίσει με τα screenshots από το Twitter. Έχει καταντήσει κουραστικό.
τζάμπα κόπος, έχω κάνει καμιά δεκαριά, κι ακόμη εδώ είναι το φασιστάκι
πανεξυπνε χαχαχα παντογνωστη μπιχτη για εσας ηταν μιλώντας σε γ πρόσωπο απο εκει που γραφω οτι δεν φοβουμαστε την αντιπολιτευση ουτε να χωνουμε τους πολιτικούς αντιπαλους στη φυλακα οπως κανατε εσεις με τη χρυση αυγη.πρωτον στο συριζα δεν ειναι κομμουνιστες ειμαστε σοσιαλιστες.
Τωρα αν θελετε να ψωφισουν οι κκεδες γνωμη σας εμεις τουης θελουμε και γενικα θελουμε η βουλη να ειναι πολυκομματικη γιατι δεν φοβομαστε την αντιπολιτευση και να χωνουμε στη φυλακη πολιτικους αντιπαλους.
Μαρτυράς χωρίς ξύλο ρε Κασσιανή!
Εσύ και ο (κοτο)Πολάκης ξεχειλίζετε δημοκρατία.
Τον παρατησε η γυναικα του και ηρθε εδω να βγαλει τα ψυχολογικα του το ναυγιο
ο θειτσος ειναι σαν τον τραμογερο που το παιζουν ζαμπλουτοι και αν τους δεις στη πραγματικοτητα θα τους λυπηθεις.Πιο πολυ μου αρεσει ο μπαρμπαγυφτουλας απο ολους αυτους που μπαινει εδω και το παιζει φραγκατος και ειμαι σιγουρος οτι αμα τον δεις στην πραγματικοτητα θα ειναι σαν αστεγος θα τιν λυπηθεις και θα του δωσεις και δυο ευρω μα παρει τυρόπιτα
παμπλο πατωνεις καραφλο ναυαγιο ; Σιγα που την αφησες εσυ με τος κλωτσες θα σε εδιωξε μολις πηρε χαμπαρι τι ανανδρο χιμπατζη παντρευτηκεΤον παρατησε η γυναικα του και ηρθε εδω να βγαλει τα ψυχολογικα του το ναυγιο
Δεν με χώρισε, την άφησα γιατί δεν προλάβαινα να ξεκωλιάζω την δικιά σου και την δικιά μου και έπρεπε να διαλέξω.