Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Κακημερα!
Ζαν με ολλους σας ρε σκουληκια
Εντάξει μωρέ ο τσίριζας πάντα θα έχει κάποια γελοία φερέφωνα. Κάποτε ήταν ο Λάκης. Πήρε τα αρχίδια μου στο πιάτο. Σε λίγο θα τα πάρει και αυτή. Γριά, άσχημη, αγάμητη, άτεκνη και με ψυχολογικά. Μου είναι λίγο δύσκολο να το πω αλλά...Η Ακριτα πλεον λεει ανοησιες απο το πρωι ως το βραδυ, πολυ φοβαμαι οτι το προχωρημενο της ηλικιας εχει κάνει ζημια.
Φυσικα και ειναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ οτι ο Μεταξας δεν ειπε την λεξη "οχι". Τι βγηκε να μας πει τωρα η κυρια αυτη, τι ακριβως θελει να αποδειξει?
Επιπλεον, ειναι αναληθές οτι ηταν μονοι ο Μεταξας και ο Γκρασσι. Ηταν παρουσα και η κορη του Μεταξα, που εχει γραψει σχετικα με τον διαλογο.
Ο Μεταξας ειπε "alors, c' est la guerre" (λοιπον, εχουμε πολεμο), ο Ιταλος του ειπε "pas necessaire, excellence" (οχι απαραιτητα, εξοχωτατε) και ο Μεταξας ανταπαντησε "Non, c' est necessaire" (οχι, ειναι απαραιτητο).
Αυτος ο διαλογος εγινε, τον επιβεβαιωνει και ο Γκρασσι και η Μεταξα.
Τωρα, τι ακριβως θελει να μας πει η Ακριτα, δεν καταλαβαινω. Μαλλον attention whore εχει καταντησει.
ναι γ αυτο βγαινει εκτος εαυτου και απο το πανικο του μονο βριζει.εγω τον αντιμετωπίζω ήρεμα συνετα και με επιχειρήματα.τον αγγλετερο το φιλο σου ποσες φορες τον εχω χορεψει?Eδω βλεπεις εσυ οτι αποστομωνεις κοσμοτο πετσοκομα και το γαμημα που το βλεπεις?Πως τους πετσοκοβει ετσι ο ΜΠΑΡΜΠΑΠΗΔΟΥΛΑΣ;;;
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;
Αυτο το ετσι ειναι που μας εχει τρελανει τοσο καιρο...
Σεβασμος!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!
Οραμα βλεπεις ρε καργαμουνη?
Ο Καραμανης σε πειραξε τι βλεπει?
Kαμία. Σε γλενταει με χαρακτηριστικη ανεση.
ναι γ αυτο βγαινει εκτος εαυτου και απο το πανικο του μονο βριζει.εγω τον αντιμετωπίζω ήρεμα συνετα και με επιχειρήματα.τον αγγλετερο το φιλο σου ποσες φορες τον εχω χορεψει?Eδω βλεπεις εσυ οτι αποστομωνεις κοσμοτο πετσοκομα και το γαμημα που το βλεπεις?Πως τους πετσοκοβει ετσι ο ΜΠΑΡΜΠΑΠΗΔΟΥΛΑΣ;;;
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;
Σεβασμος!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!
Αρα ποιος γλενταει ποιον?
ποιο συμπαν μου γκρεμιζεις μωρη σουρλουλου που αν σου τραβηξω το κορδονι του στρινγκ και το αφησω θα σε κανω σφεντονα.ναι γ αυτο βγαινει εκτος εαυτου και απο το πανικο του μονο βριζει.εγω τον αντιμετωπίζω ήρεμα συνετα και με επιχειρήματα.τον αγγλετερο το φιλο σου ποσες φορες τον εχω χορεψει?Eδω βλεπεις εσυ οτι αποστομωνεις κοσμοτο πετσοκομα και το γαμημα που το βλεπεις?Πως τους πετσοκοβει ετσι ο ΜΠΑΡΜΠΑΠΗΔΟΥΛΑΣ;;;
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;
Σεβασμος!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!
Αρα ποιος γλενταει ποιον?
Το να σε βρίζουμε ομαδικά γιατί γράφεις μαλακίες και ασυναρτησίες δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό (λέμε τώρα) σου; Ξέρω, σου γκρεμίζω το σύμπαν σου αλλα δες και αυτή την οπτική.
γτ εχουν ανατροφη ρε ταιγκερ ?απο τα κατσαβραχα κατεβηκαν και ακομα μυριζουν σβουνια οσες κολωνιες και να βαλουν.Βριζετε και δείχνετε την ανατροφη σας απλα