john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Υποθέτω ότι μιλάει για το 65% του μνημονίου που συμφωνεί καί άλλα που οίεται. Το τι θα κάνει
Υποθέτω ότι μιλάει για το 65% του μνημονίου που συμφωνεί καί άλλα που οίεται. Το τι θα κάνει
Ε πως, δεν προσληφθηκαν οι καθαριστριες?
αν δεν καταλαβες εισαι χαζος αν καταλαβες εισαι πουστρα....Ποιο ειναι το φάουλ τύπε? Τα φιλακια στη Γωγω? Τι ζορι τραβας εσυ?
Tι ειναι αυτο το 60 %???
Τωρα αν εντος της χωρας μου εχεις συνταγες που κρατανε την οικονομια και την παραγωγη στην καθυστερηση και την οπισθοδρομηση , πες μου ειλικρινα πως πιστευεις οτι η χωρα θα παρει μπρος.
Πες μου ΕΝΑ αναπτυξιακο σχεδιο της κυβερνησης.
Στ αρχιδια μου.αν δεν καταλαβες εισαι χαζος αν καταλαβες εισαι πουστρα....
δεν σε γουσταρω καθολου αυτο το ζορι τραβαω....και μονο που βλεπω οτι ποσταρες κανω εμετο
Κανένας από τους φίλους των κυβερνήσεων της προηγούμενης 40ετίας δεν απαντά σε απλά πράγματα με επιχειρήματα.
Το ΑΕΠ γιατί συρρικνώνεται πηγαίνοντας σε επίπεδα προ δεκαετίας αλλά με 28% ανεργία;;;
και τα δικα μου στο στομα σου μαλακα εμετεΣτ αρχιδια μου.
H Eλλαδα δε θα καταστραφει αν κανει καποιες συγκεκριμενες κινησεις. Η διαπραγματευση σιγουρα καλη ειναι αλλα δινεται ολο το βαρος εκει.
Μεσα πρεπει να γινουν 90 % των ενεργειων και δε βλεπω πολλες κινησεις προς τη σωστη κατευθυνση για να μαι ειλικρινης...
Εγώ να σου πω ακόμα δε βγήκανε; Πες μου εσύ
Tι ειναι αυτο το 60 %???
Τωρα αν εντος της χωρας μου εχεις συνταγες που κρατανε την οικονομια και την παραγωγη στην καθυστερηση και την οπισθοδρομηση , πες μου ειλικρινα πως πιστευεις οτι η χωρα θα παρει μπρος.
Πες μου ΕΝΑ αναπτυξιακο σχεδιο της κυβερνησης.
Πες για το 60 % τι εννουσες?
Εγω σου ζητησα ποσο σε απολυτα νουμερα, δηλαδη ποσο δινει το κρατος καθε χρονο για το χρεος.
Ποσο παει καθε χρονο αυτη η ιστορια?
Φετος πχ ποσα πρεπει να δοσει? Του χρονουν? κλπ
Αυτο σε ρωτησε?Η άποψη μου είναι Δεξιά ανάπτυξη με Ενέργεια, Τουρισμό, ΑΟΖ, Φοροαπαλλαγές σε επιχειρήσεις ανάλογα με το αριθμό εργαζομένων
Φιλαράκο, να πληρώσει ευρώ , που το 2002 ΔΕΝ είχε δανειστεί;
Το 2002 τα ομόλογα σε δραχμές που χρώσταγε το Κράτος σε δραχμές,
μετατράπηκαν σε ομόλογα σε ευρώ.
Δημιουργήθηκε χρέος σε ΕΥΡΩ , ενώ δεν είχε δανειστεί ευρώ.
Η άποψη μου είναι Δεξιά ανάπτυξη με Ενέργεια, Τουρισμό, ΑΟΖ, Φοροαπαλλαγές σε επιχειρήσεις ανάλογα με το αριθμό εργαζομένων
Αν καταλαβες, ο οικονομολογος (σημερα) Λαδακης θελει να εξοφλει σε δραχμες και να δανειζεται σε ευρω.τυπε τα δισεκατομμύρια κοινοτικες επιδοτήσεις, αγροτικες, ΕΣΠΑ κλπ σε ευρω τα ελαμβανε. :S
δηλαδή με την λογική σου τα ΕΛΠΕ ο ΟΠΑΠ η 3Ε θα πρέπει να είναι αφορολόγητες...
για το κεφαλαιο εχουμε και την ακροποληγια το χρέος δεν δίνει μία.... το αναχρηματοδοτεί... τόκους πληρώνει μόνον...
Πες για το 60 % τι εννουσες?
Εγω σου ζητησα ποσο σε απολυτα νουμερα, δηλαδη ποσο δινει το κρατος καθε χρονο για το χρεος.
Ποσο παει καθε χρονο αυτη η ιστορια?
Φετος πχ ποσα πρεπει να δοσει? Του χρονουν? κλπ