alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Φιλιά στην Γωγώ.ειδικα εσυ εχουν δικηο που σε βγαζουν μαλακα καθε χρονο,,αντε αγαμητε ,,,σε σαιτ μπου λες μαλακιες γιατι σε τσουζει κολος
Φιλιά στην Γωγώ.ειδικα εσυ εχουν δικηο που σε βγαζουν μαλακα καθε χρονο,,αντε αγαμητε ,,,σε σαιτ μπου λες μαλακιες γιατι σε τσουζει κολος
Η οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI/IRF)» ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης με αυτοσχέδιο μηχανισμό, που σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο του Αδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά.Στη Δροσιά
Έκαψαν το βουλευτικό αυτοκίνητο του Ευριπίδη Στυλιανίδη
07/02/2015 11:39
Όπως λέει η Deutche Welle:
Δύο μέτρα και δύο σταθμά βλέπω. Η Ελλάδα καταχρεώθηκε από διεφθαρμένους πολιτικούς και άρα να μην πληρώσει.Οι λαοί δεν ευθύνονται αν διεφθαρμένοι πολιτικοί έγιναν αφορμή να καταχρεωθούν οι χώρες τους.
Η Γερμανία, που αρέσκεται να κουνά το δάκτυλο στην Ελλάδα, είναι αυτή που το 1940:
κατέστρεψε την οικονομία μας,
τις υποδομές,
που εκτέλεσε χιλιάδες αθώους,
που λήστεψε την χώρα μας λαμβάνοντας τα χρήματα ενός δανείου που υποχρέωσε την Ελλάδα να λάβει,
που άρπαξε κατά τη διάρκεια της κατοχής αρχαιολογικούς θησαυρούς, προϊόντα, κάθε τι πολύτιμο.
Αλλα και η οποια ελαφρυνση προκυψει πες με το χερι στην καρδια ειλικρινα: Πιστευεις οτι θα παει για πραγματικη αναπτυξη της χωρας?
Για πες ποση ειναι η δανειακη επιβαρυνση της Ελλαδας καθε χρονο ? Με νουμερα και στοιχεια ομως ε?
Αλλα εγω σου λεω το αλλο. Πες οτι κανουν100 % κουρεμα χρεους. 100% η Ελλαδα θα ξαναβρεθει στην ιδια κατασταση σε χρονο dt.
Γιατι εχει κατεστραμμενο παραγωγικο ιστο , γιατι η βιομηχανια ειναι στα ταρταρα, γιατι οι εξαγωγες σου ειναι ανυπαρκτες,γιατι εισαι η τελευταια χωρα σε επενδυσεις, γιατι εχεις διαφθορα και λαμογια, για ενα σωρο αλλους λογους.
Πιστεψε με για την κακοδαιμονια σου ως ελλαδα, το τελευταιο που φταιει αυτη τη στιγμη ειναι η γερμανια και το χρεος και και και.
Δες καλυτερα πως θα μαζευτουν τα φορολογικα εσοδα για το μηνα και ασε τις διαπραγματευσεις. Πολυ κακο για το τιποτα. Το μονο που μπορω να δεχτω ειναι η απαιτηση για πλεονασμα.
Αλλα και η οποια ελαφρυνση προκυψει πες με το χερι στην καρδια ειλικρινα: Πιστευεις οτι θα παει για πραγματικη αναπτυξη της χωρας?
Αυτό λοιπόν το που το 75% συμφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στις "διαπραγματεύσεις" μου θυμίζει μια ιστορία από τα μαθητικά μου χρόνια.
Όταν είχε λοιπόν ηλιόλουστη μέρα έβγαινε ένας συμμαθητής και μας ρωτούσε πόσοι θέλαμε να κάνουμε μάθημα και πόσοι να πάμε εκδρομή.
Το 100% ήθελε εκδρομή βέβαια αλλά ποτέ δεν μας έγινε το χατήρι, παρά μόνο όταν ο διευθυντής του σχολείου το αποφάσισε.
Τώρα εμείς ως κράτος ζητάμε κάτι από τα υπόλοιπα 18 (κι όχι μόνο από τους Γερμανούς, όπως λέει η προπαγάνδα) κι αυτά μας το αρνούνται.
Αλλά η λογική του μέσου Ελληναρά λέει πως εμείς έχουμε δίκιο κι ΟΛΟΙ οι άλλοι άδικο!
Λοιπόν κι εγώ μαζί σας! Ρήξη με την Ε.Ε., άτακτη χρεοκοπία, επιστροφή στην δραχμή και "εθνική υπερηφάνια" κατά τα άλλα...
Δύο μέτρα και δύο σταθμά βλέπω. Η Ελλάδα καταχρεώθηκε από διεφθαρμένους πολιτικούς και άρα να μην πληρώσει.
Αλλά από την άλλη, η Γερμανία να πληρώσει , παρά το γεγονός ότι όσα μας έκανε, τα έκανε ένας παράφρων δικτάτοράς της .
60% οι Κρατικές δαπάνες συμπεριλαμβανομένων των αποπληρωμών.
Το θέμα όπως επανέλήφθει και άνω και εκ της συζητήσεως εις τη αλλοδαπήν είναι οι μεταρυθμίσεις που δεν έγιναν.
αγαμητο πουστρακι,ρουφιανε...μπλεκεις τα προσωπικα...γαμιολη αναρχιδεΦιλιά στην Γωγώ.
60% οι Κρατικές δαπάνες συμπεριλαμβανομένων των αποπληρωμών.
Το θέμα όπως ανεφέρθει και άνω και εκ της συζητήσεως εις τη αλλοδαπήν είναι οι μεταρυθμίσεις που δεν έγιναν.
Ζηλεψες? Ηθελες φιλάκι κι εσυ?αγαμητο πουστρακι,ρουφιανε...μπλεκεις τα προσωπικα...γαμιολη αναρχιδε
Σοφιαααααα
751 ευρω βασικος μισθος.Tι ειναι αυτο το 60 %???
Τωρα αν εντος της χωρας μου εχεις συνταγες που κρατανε την οικονομια και την παραγωγη στην καθυστερηση και την οπισθοδρομηση , πες μου ειλικρινα πως πιστευεις οτι η χωρα θα παρει μπρος.
Πες μου ΕΝΑ αναπτυξιακο σχεδιο της κυβερνησης.
ελα μωρη να μου το δωσεις...αναρχιδο'Ζηλεψες? Ηθελες φιλάκι κι εσυ?
Ποιο ειναι το φάουλ τύπε? Τα φιλακια στη Γωγω? Τι ζορι τραβας εσυ?ελα μωρη να μου το δωσεις...αναρχιδο'
ξερεις οτι εκανες φαουλ που καλα σου λεει σε βγαζει τον μαλακα μας καθε χρονια...
αντε γαμησου τωρα
Αρα εσύ πιστεύεις ότι θα καστραφούμε ούτως ή άλλως .
Τουλάχιστον ας καταστραφούμε, χωρίς να είμαστε δοσίλογοι και ραγιάδες .
Και χωρίς να κυβερνάει το ΝΔΠασοκ.
Ε πως, δεν προσληφθηκαν οι καθαριστριες?H Eλλαδα δε θα καταστραφει αν κανει καποιες συγκεκριμενες κινησεις. Η διαπραγματευση σιγουρα καλη ειναι αλλα δινεται ολο το βαρος εκει.
Μεσα πρεπει να γινουν 90 % των ενεργειων και δε βλεπω πολλες κινησεις προς τη σωστη κατευθυνση για να μαι ειλικρινης...
ποιες ειναι αυτες οι περιβοητες μεταρρυθμισεις τυπε?