jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
αν δεν ηταν προαπαιτουμενο τοτε γιατι να το επιβαλει ο συριζα?Άσε τις πούτσες γιατί εγώ είμαι διαβασμένος. ΔΕΝ ήταν απαιτούμενο και ΟΛΑ όσα έχει κάνει η τσίριζας μου λες ότι ήταν απαιτούμενα. ΟΧΙ λοιπόν, δεν ήταν. Ούτε αυτό ούτε πολλά άλλα! Το ότι το λέτε για να το χάψουν άλλοι δεν σημαίνει ότι έτσι είναι.
Αν ήταν τώρα ο τσιριζας εξουσία, μάλλον δεν θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή γιατί θα είχαν μπει καμιά 500αριά χιλιάδες λάθρο από τον Έβρο, θα είχαμε κάνα μύριο κρούσματα και καμιά 100στή χιλιάδες νεκρούς από τον covid, δεν θα γινόταν καμία επένδυση, πιθανότατα θα ήμασταν σε πλήρη καραντίνα, δεν θα πατούσε τουρίστας για τουρίστας στην χώρα γιατί θα ήταν κλειστά τα αεροδρόμια, πιθανότατα να πλακωνόμασταν και με τους Τούρκους τώρα... με λίγα λόγια ούτε δεκάρικο να πας να γαμήσεις στο μετάξι δεν θα είχες... ΑΝ ήταν ανοιχτά τα τσαρδιά!!!
Ναι, βέβαια.... είδα ότι κλαίγατε με μαύρο δάκρυ όταν τα ψηφίζατε ένα-ένα! Το ότι θα έφτανε στο σημείο ο τσίριζας από την πλατεία των αγανακτισμένων και του κινήματος "δεν πληρώνω" να φέρει μια μνημονιάρα ΝΑ.... ε, δεν το περίμενα!!!!!![]()
αν εχεις καταλαβει μπαρμπαδι ο συριζα 2015 2018 τηρησε πιστα το 3ο μνημονιο για να μην ξεφυγει από τους στοχους και να τελιωναμε μια και καλη όπως και εγινε.
εσεις οι μνημονιακοι αντι να πειτε μπραβο που τηρησε τις δεσμεύσεις κανετε μια αντιπολιτευση την οποια εσεις οι ιδιοι θα εφαρμόζατε αν εισασταν στην εξουσια,τωρα αν θα τα καταφέρνατε αυτό είναι άλλο ζητημα.
τωρα οι 500 χιλιαδες μετανάστες που λες το 1 εκ κρούσματα και οι 100 χιλιαδες νεκροι είναι σεναριο της φαντασιας σου όπως θα ηθελες να ηταν αν ο συριζα ηταν εξουσια.
γελαει και το παρδαλο κατσικι μ αυτά που γραφεις.
πες μου επι συριζα ποσοι μπηκαν από τον εβρο?και να σου θυμισω ποσοι εφυγαν από τα ελληνοσκοπιανα σύνορα.
από τα νησια όπως έμπαιναν μπαινουν και τωρα τιποτα δεν αλλαξε μην σου πω τωρα είναι χειροτερα.
οσο για τον κοβιντ γιατι χαιρεστε?
αυτή τη στιγμη η χωρα εχει διασπορα στη κοινοτητα που σημαινει ότι τον αυγουστο τα κρούσματα θα αυξηθουν ραγδαια.
σπασμωδικες κινησεις κανει η κυβερνηση τωρα με τον κοβιντ.
κανονικα επρεπε 14 μερες λοκνταουν αυτή τη στιγμη μεχρι τον 15αυγουστο για να μαζεψουμε τη διασπορα,αν αυτό δεν γινει ετοιμασου δευτερο 15ημερο αυγουστου και σεπτεμβρη να κλαψουνε μανουλες.