μπαρμπα τοτε ηταν προαπαιτουμενο του ιερου σας βιβλιου του μνημονίου,δεν μπορούσαμε τοτε να καναμε αλλιως,
μονο και μονο που το 18 φυγαμε από τα μνημονια κοιτα ποσες κοινωνικες παροχες εκανε ο συριζα.
Άσε τις πούτσες γιατί εγώ είμαι διαβασμένος. ΔΕΝ ήταν απαιτούμενο και ΟΛΑ όσα έχει κάνει η τσίριζας μου λες ότι ήταν απαιτούμενα. ΟΧΙ λοιπόν, δεν ήταν. Ούτε αυτό ούτε πολλά άλλα! Το ότι το λέτε για να το χάψουν άλλοι δεν σημαίνει ότι έτσι είναι.
αν τωρα ηταν ο συριζα εξουσια την προκαταβολή θα την ειχε παει στο 50 τα εκατο ηδη,αλλο που εσας σας αρεσει να την διατηρείται.
Αν ήταν τώρα ο τσιριζας εξουσία, μάλλον δεν θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή γιατί θα είχαν μπει καμιά 500αριά χιλιάδες λάθρο από τον Έβρο, θα είχαμε κάνα μύριο κρούσματα και καμιά 100στή χιλιάδες νεκρούς από τον covid, δεν θα γινόταν καμία επένδυση, πιθανότατα θα ήμασταν σε πλήρη καραντίνα, δεν θα πατούσε τουρίστας για τουρίστας στην χώρα γιατί θα ήταν κλειστά τα αεροδρόμια, πιθανότατα να πλακωνόμασταν και με τους Τούρκους τώρα... με λίγα λόγια ούτε δεκάρικο να πας να γαμήσεις στο μετάξι δεν θα είχες... ΑΝ ήταν ανοιχτά τα τσαρδιά!!!
ότι φοροεισπρακτικο μετρο εφαρμόσαμε εμεις το καναμε με κρυα καρδια ενώ εσεις το εφαρμόζατε χαροποιοντας το.
αυτή είναι η διαφορα μας.
Ναι, βέβαια.... είδα ότι κλαίγατε με μαύρο δάκρυ όταν τα ψηφίζατε ένα-ένα! Το ότι θα έφτανε στο σημείο ο τσίριζας από την πλατεία των αγανακτισμένων και του κινήματος "δεν πληρώνω" να φέρει μια μνημονιάρα ΝΑ.... ε, δεν το περίμενα!!!!!