Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ευχαριστώ. Είναι πολύ χειρότερο απο αυτό που φανταζόμουν
Ευχαριστώ. Είναι πολύ χειρότερο απο αυτό που φανταζόμουν
https://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/sites/default/files/dexiosi-proedriko-megaro-patoulis-xardalias.jpg[/img[/URL]]
Ο βαρυμαγκας χαλβαλιας χωρις μασκα και κολλητα με τον σπατουλη
Ουστ σουργελα κοροιδευετε τον κοσμο
Θειο αυτο δεν σε πειραζει;;
Μονο τα κουτσομπολια;;
Κατιναριο
[/quote]
Eίναι πραγματικά ανώφελο να μιλάει κάποιος μαζί σου, γιατί εκτός του ότι δεν διαθέτεις καθόλου IQ (όχι 10 ή 20... μιλάμε για ΚΑΘΟΛΟΥ), αυτό που κάνεις μονίμως είναι "τα δικά μου δικά σου και και τα δικά σου δικά σου".
Δηλαδή εσύ περιμένεις τώρα ας πούμε να σου πω "όχι βέβαια" αλλά αν σε ρωτήσω για το αν φόραγε ο ΓΑΠ ή κάποιος από τους μπούρδες πολιτικούς που όχι μόνο υποστηρίζεις αλλά η φανατίλα σου χτυπάει κόκκινα για αυτούς, θα γυρίσεις και θα μου πεις "ναι αλλά ο ΓΑΠ δεν ήταν δίπλα με κάποιον!". Ή θα μου πεις ότι "Ο ΓΑΠ κρατούσε αποστάσεις όμως!". Ή θα μου πεις μια ΠΑΠΑΡΑ διαστημικού βεληνεκούς. Με προκαλείς δηλαδή να παίξω στο επίπεδό σου (αυτό του ground zero δηλαδή) κι όπως έχει πει ο Mark Twain:
"Μη διαφωνείς ποτέ με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του, και θα σε κερδίσει με την εμπειρία του".
Με λίγα λόγια, είσαι τόσο ελεϊνός που όλα τα λες όπως συμφέρουν την φανατίλα σου και το IQ του εγκεφάλου σου δεν βοηθάει στο να σκεφτείς την φανατίλα σου και το πόσο χαζός και φανατισμένος είσαι, από πάνω μέχρι κάτω. Ρε φίλε θα ντρεπόμουν στην θέση σου, τι να σου πω!
Ειλικρινά στο ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ φίλε και μιλάω με πάσα ειλικρίνεια, τέτοιο ελεινό και τρισάθλιο υποκείμενο σαν εσένα δεν έχω συναντήσει ούτε στην προσωπική μου ζωή τα τελευταία 45+ χρόνια αλλά ούτε και ιντερνετικώς, από το 1992 μέχρι και σήμερα! :undecided:
Ακόμη ένα ξεβράκωμα σε Μπαρμπαπήδουλα είναι γεγονός...
Kαλά εσύ έχεις μπει στην τρολ λίστα μου όντας φουκαρατζίκος!
Ο ΓΑΠ είναι ο μόνος βουλευτής που φοράει μάσκα στη Βουλή και κρατάει αποστάσεις.
www.tovima.gr/2020/07/22/politics/giorgos-papandreou-o-monos-maska-sti-vouli/]https://www.tovima.gr/2020/07/22/politics/giorgos-papandreou-o-monos-maska-sti-vouli/[/url]
Ας είναι... τουλάχιστο εμένα δε με ξεβρακώνουν στο bou.com
Πάρε την φτήνια στην φτήνια σου λοιπόν. Αντιπολίτευση της πούτσας και 5%, όπως ακριβώς ο χώνης. Πρέπει να αισθάνεσαι υπερήφανος που έχεις ίδιο επίπεδο. ΟΚ, ο άλλος είναι φουκαρατζίκος, δεν πιάνεται!
Έχεις συνειδητοποιήσει ότι το ένα είναι κλειστός και το άλλο ανοιχτός χώρος έτσι;
(συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι...)
Ας είναι... τουλάχιστο εμένα δε με ξεβρακώνουν στο bou.com
επίσης πως ξεβρακώνονται κάποιοι που το παίζουν αριστερά και σοσιαλισμός και στην παραμικρή κρίση στα εθνικά ξυπνάει ο χρυσαυγίτης μέσα τους.
Αυτό που μου παράθεσε ο χώνης ήταν από το προεδρικό μέγαρο. Εσύ ξεφτυλίζεσαι και το κακό δεν είναι αυτό... το κακό είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις. Δες λοιπόν πόσο μπορώ να σε ξεφτυλίσω (παρόλο που έχεις ξεφτυλιστεί ήδη μόνος σου πολλές φορές), ανεβάζοντας φωτογραφίες σε κλειστό και ανοιχτό χώρο.
Πάρε λοιπόν μπούμερανγκ τις παπάρες που κάθεσαι κι ανεβάζεις και ξεφτυλίζεσαι. Τελικά όλα τα πασόκια τα ίδια σκατά είστε. Επίκειται οι εξαφάνισή σας και πραγματικά χαίρομαι τα μάλα!!!
4% bitches!!!!
Περαστικούλια!!! (NOT!!!!!)
Παω έξω για καφέ, θα τσεκάρω timestamp από το ποστ σου αργότερα.
Άντε ξαμολήσουν, κυλάει ο χρόνος!
1. Δεν θα κρίνω τον Κούλη
Μπα τι λες ρε θειο που δεν θα κριθει ο ανερματιστος τυπος που για να καλυψει τις ευθυνες του ταλαιπωρει εναν λαο με ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια
Ο Ευ. Βενιζέλος ανέβασε μια ερμηνευτική περίληψη της ομιλίας του Τσίπρα στη Βουλή στις 22/7.
Αρχικά δεν πίστεψα ότι ο Τσίπρας είπε αυτά που παραθέτει ο Βενιζέλος, μέχρι που είδα το βίντεο και πείστηκα.
Απίστευτο και όμως αληθινό
Η ανάρτηση του Βενιζέλου...
...και το βίντεο με την ομιλία του Τσίπρα στη Βουλή
Γι' αυτό σου λέω ότι είσαι φουκαρατζίκος!
Να σου πω.... γαμάς καθόλου?
Πάρε λοιπόν την φωτογραφία, χαζούλη! 7/5/2020 (συγνώμη είναι 2 μήνες πριν... οπότε να θεωρήσω ότι μετράνε μόνο τα από χθες και μετά!!!! Ε????)
Άκου και 2 ακόμα πράγματα φουκαρατζίκο:
1. Δεν θα κρίνω τον Κούλη "α, δεν έβαλε μάσκα άρα είναι Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!", ούτε τον ΓΑΠ που δεν έβαλε μία φορά και άρα "είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!", ή να πω επειδή φοράει μάσκα ότι "ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΩΣ!!!!"
2. Το ότι έχεις τοσο άγχος και έχεις βάλει ειδοποίηση για να ελέγξεις ακόμα και το timestamp που θα απαντήσω, δείχνει λεβέντη μου ότι είσαι μηδενικό! Αν αγχώνεσαι και κοιτάς κάθε 2 λεπτά το κινητό σου για την απάντηση που θα πάρεις από κάποιον άγνωστο από το bou αναφορικά με το αν φοράει μάσκα ο Κούλης ή ο ΓΑΠ και, κατά συνέπεια, να πεις "ααααα είδες ρε, σε ξεφτύλισα, είχα δίκιο!!!!!!" για ένα τέτοιο θέμα, τότε έχεις πάει άξιος Υπασπιστής του χώνη! Δηλαδή ότι κάποιος θα είχε ΤΟΣΟ πολύ άγχος και πρεμούρα για να πει κάτι στο bourdela.com δεν το φανταζόμουν!
Συγχαρητήρια! Είσαι το δεύτερο πιο ξεφτυλισμένο και ανάξιο λόγου άτομο που γνωρίζω ποτέ μου, μετά τον χώνη. Μα την Παναγία σου μιλάω φίλε! Να το κοιτάξεις φουκαριάρη!