Eσύ δηλώνεις απαξιώση σε κάθε γκόμενα. Οι συριζαίες εξαιρούνται?
Οι συριζαίες δεν είναι γκόμενες, γι'αυτό.
Eσύ δηλώνεις απαξιώση σε κάθε γκόμενα. Οι συριζαίες εξαιρούνται?
η πξουλα το δηλωσε δημοσια ότι είναι πρασινοτσουλιτσα.Ποιος είναι ακροδεξιός? ο px?
κλωνε δεν θα πήδαγες συριζαια μουναρα?Οι συριζαίες δεν είναι γκόμενες, γι'αυτό.
Δεν υπάρχει συριζαία μουνάρα. Ολες χαλασμένες είναι, με μπάκα. Γυμναστήριο πήγαν..ποτέ. Εκει που την πηδάς θα αρχίσει να σου μιλάει για φεμινισμό. Μόνο για εμετοδοχεία κάνουν - δες δούρου.κλωνε δεν θα πήδαγες συριζαια μουναρα?
η πξουλα το δηλωσε δημοσια ότι είναι πρασινοτσουλιτσα.
εσυ με ρώτησες αν η πξουλα είναι ακροδεξια και σου ειπα ότι είναι πρασινοστρινγκου.Καλά με δουλεύεις τώρα... τι σχέση έχει το πασοκ με την χα? Το πασοκ είναι αριστερά και η χα ακροδεξιά!
Ρε φίλε πρέπει να καλλιεργείτε καλό πράμα εκεί... με κάνετε να θυμηθώ τα νιάτα μου!!!
Ξεστραβώσου και δες πως τον σούταραν λίγο μετά αφού έκανα το ποστ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή μίλαγαν για έρευνα και παπαριές καμαρωτές, λες και υπήρχε κάνα μυστήριο γύρω από το τι συνέβη.
τιποτα δεν καλλιεργουν οι συριζαιοι μπαρμπα άλλη μια λασπολογια εκ μερους σας.
Το κοπαναγες μπαρμπα;Φουμο,φουμο;Καλά με δουλεύεις τώρα... τι σχέση έχει το πασοκ με την χα? Το πασοκ είναι αριστερά και η χα ακροδεξιά!
Ρε φίλε πρέπει να καλλιεργείτε καλό πράμα εκεί... με κάνετε να θυμηθώ τα νιάτα μου!!!
Αυτές τις μαλακίες μόνος σου τις λες.
Το κοπαναγες μπαρμπα;Φουμο,φουμο;
Οχι τυπε,εγω δεν εχω κοινα με τον Καρανικα!Πυργιωτικο ή καλαματιανο;Γιατί, εσύ δεν το κοπάναγες ποτέ? ;)
Οχι τυπε,εγω δεν εχω κοινα με τον Καρανικα!Πυργιωτικο ή καλαματιανο;
Που ησουνα Μπαρμπα; Στην Ξανθη που ημουν εγω επεφταν ντουμανια!Λεπτομέρειες πολλές δεν ξέρω. Στον στρατό κυρίως!
Που ησουνα Μπαρμπα; Στην Ξανθη που ημουν εγω επεφταν ντουμανια!
Καλα υπηρχαν κατι μαλακες που για να το παιξουν μαγκες καπνιζανε για πρωτη φορα και μετα βηχανε και ξερνουσαν ολο το βραδυ,τι μου θυμισες ρε τυπε!Eγώ ήμουν Π.Ν. στη Σαλαμίνα. Απ' όσο έχω δει, στο στρατό πίνουν κι αυτοί που δεν έχουν πιει ποτέ!
καραδεξιος ο ζαχαριαδης?Ο τύπος είναι δικτυωμένος συνδικαλιστικά όπως διαβάζω, γι'αυτό και βρήκε θεσούλα επί ΣΥΡΙΖΑ αν και καραδεξιός.
Σιχαμερό ερπετό όπως και να'χει, αν υπήρχε κράτος δε θα ξανάμπαινε σε αίθουσα να διδάξει ούτε τη Δευτέρα Παρουσία.
Καλα υπηρχαν κατι μαλακες που για να το παιξουν μαγκες καπνιζανε για πρωτη φορα και μετα βηχανε και ξερνουσαν ολο το βραδυ,τι μου θυμισες ρε τυπε!
γιατισ φρεγατες που ειχε προφυλακιστει αποφασιστηκε να γινει περαιτερω ερευνατυπικα, ο Παπαντωντιου δε φυλακιστηκε ... προφυλακιστηκε, στα πλαισια του δογματος "αν δε βαλουμε μερικους φυλακη δε ξαναεκλεγομαστε (Πολακης)" και οταν βγηκε μετα απο εναμιση χρονο η υποθεση ειχε βαλτωσει και νομιζω ακομα βαλτωμενη ειναι. tldr δεν εχει δικαστει ακομα