Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οι απατεωνες της νουδου και τσυριζα εκτος απο ολα τα αλλα ψεμματα παιξαν πολιτικα με την λιστα λαγκαρντ εναντιον του πασοκ για να αρπαξουν την εξουσια
ΠΑΣΟΚ το κόμμα των απατεώνων που χρεοκόπησαν τη χώραΟι απατεωνες της νουδου και τσυριζα εκτος απο ολα τα αλλα ψεμματα παιξαν πολιτικα με την λιστα λαγκαρντ εναντιον του πασοκ για να αρπαξουν την εξουσια
τον προκαλείς και εσύ,περιμένω να δω τι θα απαντήσει.Σιγα μην αφήσω την θάλασσα, τα μπαράκια και τους ψαρομεζεδες και να ασχολούμαι με την Κασσιανή τον λαλακη και τον λαδακη
Πρωινό τώρα με θέα θάλασσα και ετοιμασία για την θάλασσα. Για μεσημέρι έχω κλείσει σδυο κιλά μπαρμπούνια πρωινά που θα μου τα φτιάξει την ώρα που θα φύγω από την πλαζ (γύρω στις 15.00) παρέα με μια ωραία σαλάτα και ένα παγωμένο μπουκάλι ασυρτικο
Και μετά απογευματινες τούφες μέχρι τις 19.00 και προετοιμασία Βραδυνής εξοδου.
Φτώχεια καταραμένη.
Ε και?ΠΑΣΟΚ το κόμμα των απατεώνων που χρεοκόπησαν τη χώρα
Δε μπορω να βλεπω τα ζωα να ψαλουν στην αγια σοφια ρεεεε
Τι αλλο θα μας συμβει επι κούλη
Λεφτά υπάρχουν!![]()
τον προκαλείς και εσύ,περιμένω να δω τι θα απαντήσει.
Έχω πάρει pop corn και περιμένω....
Ε και?
Ξανακυβερνησαν επι σαμαρα και επι τσιπρα,
Ε και?
Αντι να τους βαλουν φυλακή τους βαζουν στη βουλη
Ναι, αλλά μέχρι σήμερα δύο πρώην υπουργοί έχουν φυλακιστεί, ο Τσόχας και ο Γιάννος, και οι ΔΥΟ του πασοκ. ΜΕΧΡΙ λοιπόν να καταδικαστούνε άλλοι, δεν νομίζω ότι μπορείς να ομιλείς για το ποιο κόμμα είναι απατεώνες και χρεοκόπησε την Ελλάδα![]()
τυπικα, ο Παπαντωντιου δε φυλακιστηκε ... προφυλακιστηκε, στα πλαισια του δογματος "αν δε βαλουμε μερικους φυλακη δε ξαναεκλεγομαστε (Πολακης)" και οταν βγηκε μετα απο εναμιση χρονο η υποθεση ειχε βαλτωσει και νομιζω ακομα βαλτωμενη ειναι. tldr δεν εχει δικαστει ακομα
τυπικα, ο Παπαντωντιου δε φυλακιστηκε ... προφυλακιστηκε, στα πλαισια του δογματος "αν δε βαλουμε μερικους φυλακη δε ξαναεκλεγομαστε (Πολακης)" και οταν βγηκε μετα απο εναμιση χρονο η υποθεση ειχε βαλτωσει και νομιζω ακομα βαλτωμενη ειναι. tldr δεν εχει δικαστει ακομα
Nαι, αλλά από την στιγμή που τα διάφρορα δόγματα στη Ελλάδα έχουν π.χ. κάποιους από την υπόθεση νοβάρτις μετά από 3 χρόνια έρευνας ακόμα στα μανταλάκια, δεν τους έχει ασκηθεί καμία δίωξη (πόσο μάλλον προφυλάκιση) και όλοι τους λένε ένοχους, τότε θα μου επιτραπεί να πω ότι, εφόσον ο ένας είναι μέσα βαθιά κι ο άλλος προφυλακιστέος, το θασοκ είναι το κόμμα με τους κλέφτες αληταράδες οι οποίοι χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Ε?![]()
Μαζι τα σχεδιασανε νουδου και τσυριζα οπως το 89 να ποινικοποιησουν την πολιτικηζωη του τοπου με θυμα το πασοκ
Τυχαιο οτι τις υποθεσεις αυτες τις ανελαβε τουλουμπα η οποια κατηγορειται
Δίωξη ασκήθηκε κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη
H επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς διώκεται επίσης, εκτός από την κατάχρηση εξουςίας, για παράβαση καθήκοντος,ψευδή βεβαίωση, παραβίαση υπηρεσιακού καθήκοντος και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Βαλαν τον λυκο να κατηγορησει τα "προβατα"
Θειο μην τρως στιφαδο το βραδυ
Πεφτει βαρυ στο στομαχι