Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Μη χαλιέστε για τη πολιτική αν δεν οικονομάτε
Δεν είναι πολιτική συζήτηση αυτή που κάνω με τον px. Είναι ιδεολογική.
Μη χαλιέστε για τη πολιτική αν δεν οικονομάτε
Κι εσύ το ίδιο με τους ακροδεξιούς μιας και δεν καταδικάζεις όταν τα σπάνε οι αριστεροί, αλλά στην πυρά οι ακροδεξιοί.
Το Black Lives Matter έχει να κάνει με τον ρατσισμό. Αυτό όμως ΔΕΝ δικαιολογεί να καίγεται η χώρα όλη από riots, στα οποία είναι ΚΑΙ αριστεροί.
Εσύ θα μου απαντήσεις λοιπόν αν συμφωνείς όταν τα σπάνε οι αριστεροί? Συμφωνείς που κλείνουν το κέντρο της Αθήνας οι αριστεροί? Συμφωνείς που τα σπάνε? Συμφωνείς που γεμίζουν το πανεπιστήμιο graffiti? Συμφωνείς που έκαψαν τα 3 άτομα στην Μαρφίν?
Αν και πάλι, κατ' εσένα, όλα τα παραπάνω είναι ακροδεξιοί προβοκάτορες, τότε ΟΚ! Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε καν ρε φιλαράκι!!!
Δεν είναι πολιτική συζήτηση αυτή που κάνω με τον px. Είναι ιδεολογική.
Καλά βλάκας είσαι; Τόσα χρόνια φωνάζω για τη Μαρφίν και έρχεσαι να μου πεις αν συμφωνώ που τα σπάνε οι μπαχαλάκηδες;
Ανεβάζεις μια βλακεία και αντί να το παραδεχτείς μου αρχίζεις παραλήρημα για την κακή αριστερά; Τελικά καλά σας κάνουν η Κασσιανή και ο τζόνυ μου φαίνεται.
Μια ζωή κατσαπλιάδες θα είστε. Το παίζετε φιλελεύθεροι και ευρωπαϊστές αλλά τον Αβέρωφ έχετε ακόμη για εικόνισμα.
Πάντως μη νομίζεις ότι είπες και τίποτα πρωτότυπο. Και τη δεκαετία του '60 όταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έδινε μάχη για τα πολιτικά δικαιώματα των μαύρων, η Κου Κλουξ Κλαν και οι υπόλοιποι ρατσιστές τον κατηγορούσαν για πράκτορα της Σοβιετικής Ένωσης.
Όπως φαίνεται μερικά πράγματα δεν αλλάζουν.
Περιμένω να μπει ο βανταμ και τζωνης64 μεσα,η συζήτηση σημερα θα έχει ψωμί,έχει μα γινει του καραξεσκισματος σήμερα.
αλλά τον Αβέρωφ έχετε ακόμη για εικόνισμα.
Όπως λένε και οι Αμερικάνοι, "If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck".
Εντάξει, και η Κασσιανή έψαχνε αφέντρες και ρώταγε πότε ανοίγει το Αγκύρας 1 αλλά προς Θεού, δεν του αρέσει να τον παίρνει από τον κώλο.
Άδωνις: «Έχω μαυρίσει επειδή είμαι στο εργοτάξιο στο Ελληνικό»
ο καζαμπουμπου της δεξιας
Αφου ρε μαστορα η χωρα εχει αποκτησει σοβαροτητα και αξιοπιστια
Ο μπουμπουκος παραδειγμα σοβαροτητας και αξιοπιστιας
Άδωνις: «Έχω μαυρίσει επειδή είμαι στο εργοτάξιο στο Ελληνικό»
Σας πονάει τόσο που ούτε το χιούμορ δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε πια!!
ελα ρε μαλακα τωρα!Εντάξει, και η Κασσιανή έψαχνε αφέντρες και ρώταγε πότε ανοίγει το Αγκύρας 1 αλλά προς Θεού, μην την παρεξηγήσουμε ότι της αρέσει να τον παίρνει από τον κώλο.