Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
ρεταρω ξερεταρω μπαρμπα εδώ στο σαιτ από τη νδ πτερυγα μονο δυο ξεχωρησαν.
ο αλεξ ο δικηγόρος και ο daima.
αν και ο αλεξ μετα την νικη της νδ εγινε λιγο πιο φανατικος και αλαζονας αλλα οκ μιλαει σωστα με επιχειρηματα.
τωρα κατι αγγλετεροι κατι κινκοτσιρακια κατι ξυδια και μπαρμπες τι διαλογο να κανεις καποιος μαζι σας.
εσυ μονο και μονο που επαινεις τον αδωνη χανεις το κυρος σου.
αστο μπαρμπα τωρα το πηγες σε σεναριο φαντασιας.
η περιουσια του παπαδημουλη σας πειραξε τη στιγμη που οι μητσοτακεοι εχουν τη μιση κρητη δικη τους.
πες μας ότι ο κουλης είναι πιο φτωχος από τον παπαδημουλη να γελασουμε.
Τι αυτό ακριβώς; Μια από τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχω δει.
Από που κι'ως που το Black Lives Matter έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον κομμουνισμό; Επειδή έτσι λέει ο κρετίνος ο Τραμπ;
Ούτε δεξιές, ούτε αριστερές. Ο ηλίθιος ο Τραμπ είναι αυτός που αποφάσισε να τις βάλει απέναντι του.
Από'κει και πέρα η πλειοψηφία των Αμερικάνων στηρίζει τα αιτήματα τους.
Μια χαρά σίγουρος είμαι γιατί έχω δει τις δημοσκοπήσεις.
Ότι 55-60% των Αμερικάνων έχουν θετική άποψη για το Black Lives Matter και στηρίζουν τα αιτήματα τους.
Σιγά μην κατεδαφίστηκαν κιόλας οι πόλεις. Μπαχαλάκηδες υπάρχουν παντού και σε πολλές περιπτώσεις αποδείχτηκε ότι τα επεισόδια τα έκαναν ακροδεξιοί προβοκάτορες. Στην Ελλάδα μπορεί να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι αλλά η στυγνή δολοφονία του Φλόυντ ήταν τόσο σοκαριστική που άλλαξε άρδην το πολιτικό σκηνικό.
Ελεεινή, τρισάθλια, άχρηστο σκουπίδι, παράσιτο της κοινωνίας…
Δηλάδή τώρα τι προσπαθείς να αποδείξεις; Ότι το Black Lives Matter είναι οι αντίστοιχοι Ρουβίκωνες της Αμερικής;
Συγκρίνεις μια χώρα όπως τη δική μας που είναι από τις πιο ομοιογενείς στον κόσμο με την Αμερική όπου η ιστορία του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων ξεκινά με την ίδρυση της και συνεχίζει και σήμερα;
Ξεκόλλα. Οι καταστροφές που έγιναν ήταν ελάχιστες σε σχέση με αυτές του 1992, πόσο μάλλόν του 1968. Και όπως σου είπα πολλές ήταν προβοκάτσιες από ακροδεξιούς που συνελήφθησαν.
Ποίοι αριστεροί συνελήφθησαν, για ενημέρωσε μας.
Ελεεινή, τρισάθλια, άχρηστο σκουπίδι, παράσιτο της κοινωνίας…
Ξεστραβώσου.
www.salon.com/2020/06/17/far-right-boogaloo-boy-killed-officer-after-using-black-lives-matter-protest-as-cover-prosecutors/]https://www.salon.com/2020/06/17/far-right-boogaloo-boy-killed-officer-after-using-black-lives-matter-protest-as-cover-prosecutors/[/url]
[URL unfurl="true"]https://abc7.com/feds-charge-3-boogaloo-adherents-plotting-violence-at-blm-protest/6230433/[/url]
Καλά, εσύ έχεις πάθει ψύχωση με τους αριστερούς. Φαντάζομαι πριν κοιμηθείς κοιτάς κάτω από το κρεβάτι να δεις μήπως κρύβεται κανένας να σε σκοτώσει.
Εν τω μεταξύ βέβαια ακόμη περιμένω απάντηση στην αρχική μου ερώτηση, τι σχέση έχει το Black Lives Matter με τον κομμουνισμό.