Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Για πες μου εναν που το εχει απο τον Συριζα?
Δηλαδή... τα υπόλοιπα τα έχουν?
Για πες μου εναν που το εχει απο τον Συριζα?
μωρη ψωναρα που κρυβεσαι εσυ στο καβουκι σου.πάντως μαγιόκο έχουν χοντρό ειδικά ο Σταθάκης... και μάλιστα ξέχασε να δηλώσει ένα μύριο και καμμιά σαρανταριά ακίνητα στο ποθεν έσχες του
Αν θυμόμαστε λέει; Περιμέναμε στις ουρές να βγάλουμε 60€ και η Βαλαβάνη τα είχε βγάλει ήδη έξω.Αυτό το ανέβασες για να μας θυμίσεις κάτι? Τα θυμόμαστε!
χαχαχα νομιζεις,απο φθινοπωρο η του χρονου ο συριζα θα κυβερνα.
Παίδες, οι ζαίοι δεν ξέρουν από χρήμα, πως κινείται η αγορά, τι σημαίνει αγορά, πως διοικείται μια επιχείρηση και κατ' επέκταση ένα κράτος, διακρατικές συμφωνίες, παγκόσμιες συμφωνίες, σύνορα, Ευρωαϊκή νομοθεσία, κτλ, κτλ. Τα νιάτα τους τα πέρασαν στην ΚΝΕ με μπαφίδια (που ΟΚ όλοι μπορεί να κάναμε που και που στα φοιτητικά μας χρόνια!), σχέδια για πορείες, απεργίες, ντου στους ματατζήδες, ντου στις βιτρίνες, ντου σε εταιρίες με τρικάκια από τον Ρουφίκωνα, κτλ.
τη ΝΔ την ψηφισαμε και θα την ξαναψηφισουμε :
επειδη εκλεισε τις επιχειρισεις των πιο αχρηστων απο τους φοροφυγαδες ελ. επαγγελματιες
Τελικά αντί να κάνει μήνυση ο Παππάς του έκανε ο Καλογρίτσας.
Ε ρε γέλια που έχουν να πέσουν με τη ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
Δεν έκανε μήνυση στον Παππά, στην εταιρεία CCC έκανε μήνυση, απλά αναφέρει ότι όλα έγιναν κάτω από τον συντονισμό του Παππά. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Όπως και να έχει, το κνιτοαλητάκι δεν νομίζω να κάνει μήνυση στον Καλογρίτσα διότι τότε ο Καλογρίτσας μπορεί να χρησιμοποιήσει τότε ό,τι μέσον έχει στην διάθεσή του (π.χ. ηχητικό υλικό, οπτικοακουστικό υλικό, καταγεγραμμένες κλήσεις, κτλ).
Τι λέτε ;;
[size=13pt]Τέλος του 2020 θα έχουμε [/size]
[size=30pt]+300.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ[/size]
[size=17pt]που δούλευαν 1/1/2020 ;;;;;;[/size]
Εγώ λέω για πλάκα.
Φυσικά θα φταίει η ... πανδημία ....
Το ίδιο είναι πάνω κάτω, ο κνιτοαληταράς είναι σε πλήρη συνεργασία με την ccc, σα να έκανε στον ίδιο είναι.
θα τον στηριξει μεχρι τελους...ετσι κανουν αυτοι
αυτο θα εχει πολυ ενδιαφερον παντως...Για αυτό δεν αμφιβάλλω, εξάλλου όλοι αυτό κάνουν υποτίθεται για τους παιδικούς τους φίλους. Αν ο Αλεξέγιεφ δει όμως ότι μπλέκεται κι ο ίδιος, πιστεύω θα τον δώσει ΚΑΡΑστεγνά!