barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.234
- Πόντοι
- 5.506
Πάλι μπουρδέλο οι ζαίοι μεταξύ τους. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο απολαυστικό γίνεται.
Bλεπω η σαχλαμαρα εδω μεσα παει κι ερχεται
Συνεχιστε, εγω λεω να απεχω
Ούτως ή αλλως ο Κουλης σάς μαθαινει μπαλιτσα
Ξιδακι
που ειναι ο Κλωντ να αρχισουμε τις αναλυσεις τωρα που μαζευτηκαμε;
Άστον, ίσως έχει πάει να γαμήσει! Ας ελπίσουμε να κάνει τις κριτικές του 7 σήμερα
που ειναι ο Κλωντ να αρχισουμε τις αναλυσεις τωρα που μαζευτηκαμε;
Έστειλε μειλ στα κεντρικά και περιμένει απάντηση τη γραμμή κρατάνε για Καλογρίτσα.
Άστον, ίσως έχει πάει να γαμήσει!
γτ κανεις κριτικη στην αντιπολιτευση τη στιγμη που εσεις εισαστε κυβερνηση.Πιστεύεις ότι θα αλλάξουν? ή έστω ότι θα βελτιωθούνε?
α ρε μπαρμπα σιγα μην γραφω ολες τις κριτικες μου εδώ μεσα.Άστον, ίσως έχει πάει να γαμήσει! Ας ελπίσουμε να κάνει τις κριτικές του 7 σήμερα
α ρε μπαρμπα σιγα μην γραφω ολες τις κριτικες μου εδώ μεσα.
ρε προμοτορα των κολ γκιρλ αν δεν σκαμπαζω εγω από πολιτικη που τα βαζω με 5 ταυτόχρονα κάθε φορα ποιος σκαμπαζει?ζαν από πολιτική δεν σκαμπάζεις...
ας πούμε κάτι άλλο. βρήκες το άλλο σου μισό?
Φιλαράκι... μιλάς σαν τον Παππά. Επικίνδυνος βέβαια εσύ δεν είσαι, ούτε μαφιόζος, αλλά είσαι ολίγον άσχετος με το τι συμβαίνει!ρε προμοτορα των κολ γκιρλ αν δεν σκαμπαζω εγω από πολιτικη που τα βαζω με 5 ταυτόχρονα κάθε φορα ποιος σκαμπαζει?
Με 6 κριτικές? Ούτε με αυτό ασχολείσαι, σε έχει μονότερμα ο Παππάς!!!ασχολουμε μονο με τον αγοραιο ερωτα