Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ωπος σου ειπα η απαντηση στο βινεο δν με καλυπτει δν μπορεισ απο τη μια μερια να κραζεις ενα κομμα τις ιδεες του και μετα να πηγαινεις σε αυτο το κομμα και να υπερασπιζεσαι αυτα που εκραζες,ξαναλεω αυτη ειναι η δικια μου αποψη.Δες το βιντεο για την αστυνομια πως ο ιδιος αναιρει της δηλωσεις του.Δες πως μιλαγε για τους γιατρους και πως απειλουσε και ειρωνευοταν με απολυσεις ωσπου ηρθε ο ιος και καταλαβε τι εκανε και ποσο λαθος ηταν αν και δν το παραδεχτηκε δημοσια ποτε.Εχε υποψη σου οτι απο οταν ηταν υπουργος υγειας ειχε βαλει σκοπο να κλεισει τα ψυχιατρεια πραγμα που θα γινει εχει ηδη δρομολογηθει.Τεσπα προσωπικα το ειπα και το ξαναλεω τον θεωρω κωλοτουμπα.
Με αυτά που μου λες με επιβεβαιώνεις ότι δεν το είδες το βίντεο. Κατά περίεργο τρόπο όμως αυτό το απόσπασμα του 1μιση λεπτού το είδες. Αφου σε κουράζει, να σου πω τι απάντησε και γιατί έβριζε τον Καραμανλή τότε:
Γιατί ο Καραμανλής έλεγε πολλές πίπες και συζητούσε ονόματα κτλ εκείνο τον καιρό. Αυτό το βίντεο ήταν όμως ΠΡΙΝ από το βέτο που άσκησε ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι. Και παραδέχεται στα ίσια ότι ο Καραμανλής απεδειξε πως το ΛΑ.ΟΣ. έκανε λάθος κι ότι ο Καραμανλής τελικα στάθηκε εκεί που έπρεπε βάζοντας το βέτο. Με λίγα λόγια τότε ο Άδωνις ήταν κατά όποιας συζήτησης για το όνομα. Ήταν και μετά. Είναι και τώρα. Εκτός αν έχεις ακούσει να λέει κάτι άλλο που εμένα μου έχει διαφύγει.
Αν δεν σε καλύπτει αυτό ΟΚ, πάω πάσο.
Επιπλέον, ο Άδωνις είναι γνωστό ότι ήταν με την ΔΑΠ από φοιτητής, το έχει πει κι αυτό κι έφυγε όταν πια ανέλαβε το βιβλιοπωλείο του. Οπότε δεν πήγε σε ένα κόμμα που δεν ήταν ποτέ κι ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ο οποίος παρέδωσε έδρα και υπουργιλίκι (παραιτήθηκε δηλαδή) και κατέβηκε στις εκλογές και βγήκε με σταυρό. Κι αυτό το έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην έχουν να του προσάψουν τίποτα το συμφεροντολογικό. Για πες μου ποιος άλλος το έχει κάνει...! Και το έκανε για να ψηφίσει μνημόνιο γιατί αυτό πίστευε ότι ήταν το σωστό ενώ το ΛΑ.ΟΣ. άρχισε να τα γυρίζει.
Όσο για τα υπόλοιπα για την αστυνομία, τους γιατρούς κτλ, δεν θα σου απαντήσω γιατί όπως και αυτά τα βίντεο είμαι σίγουρος ότι δεν τα έχεις δει, έχεις ΑΚΟΥΣΕΙ ότι "κάτι τέτοια είπε" ή έχεις δει κάτι 2λεπτα μονταρισμένα. Όταν θα τα δεις ολόκληρα λοιπόν και θα μου πεις "εδώ αυτό που λέει είναι μαλακία/κωλοτούμπα" ή δεν ξέρω γω τι άλλο, τότε θα το αναρτήσεις και θα μου πεις την κωλοτούμπα που έκανε ή οτιδήποτε τέτοιο. Και πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε πάλι.