δεν θελω μονο κρατισμο,αυτο το θελουν μονο οι κκε.
To ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ θέλετε... μα ΑΚΡΙΒΩΣ! Αυτά πες τα αλλού! ;)
εγω ειπα ότι πρεπει το κρατος να φορολογει τις ιδιωτικες εταιρειες ιδιως ΑΕ και με τα λεφτα αυτά να ενισχυει τις δημοσιες εταιρειες και να μην επιβαρυνεται πολύ, ο εργαζόμενος ας δινει ένα απειροελαχιστο συμβολικο ποσο όπως με την ερτ.
Τι λε ρε μεγάλε? Δεν φτάνει η φορολογία που ήταν κοντά στο 40% και την πήγατε 80%? Ζεις σε ουτοπία λεβέντη μου γιατί αν φορολογείς τον ιδιωτικό τομέα τον κλείνεις... άρα κλείνεις τον χρηματοδότη του κράτους. Ντεν καταλαμπαίνει???
Ιδιωτικός τομέας --> δίνει λεφτά στο κράτος
Κλείνει ο ιδιωτικός τομέας --> 0 λεφτά για το κράτος
Πιο απλά δεν μπορώ να στο πω!
την αμερικη μην τη πιανεται στο στομα σας εσεις οι νδ.
η πολιτικη η δικη σας δεν εχει καμια σχεση με την ρεπουμπλικανικη πολιτικη των ηπα αλλα ουτε και των δημοκρατικων.
XAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXXAA τώρα με έκανες και γέλασα! ΟΚ, μίλα μόνο εσύ για την Αμερική, για τους φονιάδες των λαών και τις αμέτρητες πορείες στην Αμερικανική Πρεσβεία που έχετε φάει το βρωμόξυλο της αρκούδας και δεν έχετε πλησιάσει ούτε στα 20 μέτρα από τα κάγκελα!!!
η αμερικη υπερφορολογει τις ιδιωτικες εταιρειες αλλα και τους μισθωτούς.
βεβαια στο συστημα υγειας μπαζει γιατι εκει μπλέκονται οι ιδιωτικες ασφαλειες αλλιως δωρεαν υγεια δεν υπαρχει εκτος και αν εισαι απορος και σε καλυψει η εκει προνοια με λιστα αναμονης βεβαια.
Δεν έχεις πάει ΠΟΤΕ Αμερική, είμαι 1000000% σίγουρος πλέον. Η Αμερική λεβέντη μου φορολογεί max. 39% τους μισθωτούς (ξεκινά από 10% στα χαμηλά εισοδήματα μέχρι $10.000) και στις εταιρείες το ΦΠΑ δεν υπάρχει παρά μόνο φόρος επί των πωλήσεων από 3% έως 7% ανάλογα με την πολιτεία. Τα κεφαλαιακά κέρδη με 20% και τα μερίσματα με 30%. Οι ασφαλιστικές εισφορές επίσης του εργοδότη δεν ξεπερνάνε το 12%. Οπότε μην μου λες πούτσες, τουλάχιστον όχι εμένα... διότι εγώ ΕΧΩ ζήσει εκεί 2 χρόνια. Όσο για τις ιδιωτικές ασφάλειες, ανίδεε με την Αμερική, φυσικά και έχουν πολύ ενεργό ρόλο ακριβώς επειδή το κράτος ΔΕΝ μπορεί να αντέξει μόνο του. Μιλάμε για το κράτος των 345 εκατομμυρίων κατοίκων και του ΑΕΠ των 20 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ δολαρίων. Τις συντάξεις των δικηγόρων, λογιστών και γιατρών τις δίνει η Metlife λεβέντη μου, όχι το Αμερικανικό Δημόσιο. Πιστεύεις εσύ ότι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι λογιστές δεν παίρνουν σύνταξη?
Η ημιμάθεια είναι το χειρότερο που μπορεί να έχει κάποιος. Ακόμα χειρότερα αν είναι γαλουχημένος. Είναι αυτό που είχε πει κάποιος "ο έξυπνος πάντα έχει την αμφιβολία για αυτό που λέει, ενώ ο βλάκας είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση".