barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
υπαρχουν και αγανακτισμενοι νεοδημοκρατες οι οποιοι δεν συμφωνουν εν μερη η μπορει σε ολο το πακετο αποφασεων της τωρινης κυβερνησης
υπαρχουν και αγανακτισμενοι νεοδημοκρατες οι οποιοι δεν συμφωνουν εν μερη η μπορει σε ολο το πακετο αποφασεων της τωρινης κυβερνησης
πισω εχει η αχλαδα την ουρα
να πάει και ο τσιτουρίδης, ο μαγγίνας, ο αλογοσκούφης κλπ
πισω εχει η αχλαδα την ουρα
δεν ειναι ολα τα στελεχη yes mem
Ο μαγγινας αποκλειεται να παει
Ο κόσμος γενικά δεν μπορείς να πεις και ότι συμφωνεί με το πακέτο αποφάσεων της τωρινής κυβέρνησης. Ούτε καν 50% δεν πιάνει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις και μου πανηγυρίζουν τα κομματόσκυλα :Sυπαρχουν και αγανακτισμενοι νεοδημοκρατες οι οποιοι δεν συμφωνουν εν μερη η μπορει σε ολο το πακετο αποφασεων της τωρινης κυβερνησης
τοτε πως εγινε κυβερνητικος εκπροσωπος επι καραμανλη?Ο αντωναρος δεν υπηρξε ποτε στελεχος.
Ο κόσμος γενικά δεν μπορείς να πεις και ότι συμφωνεί με το πακέτο αποφάσεων της τωρινής κυβέρνησης. Ούτε καν 50% δεν πιάνει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις και μου πανηγυρίζουν τα κομματόσκυλα :S
Ούτε καν 50% δεν πιάνει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις και μου πανηγυρίζουν τα κομματόσκυλα :S
τοτε πως εγινε κυβερνητικος εκπροσωπος επι καραμανλη?
Με βλέπω όταν τελειώνουν τα 11 να γυρνάω στο ΚΙΝΑΛ τυπε. :SΖηστε τον μυθο σας μεχρι να τελειωσουν τα 11
και τωρα κασετοφωνακια εχει η κυβερνηση και πριν ειχε ο συριζαΕτσι, υπαλληλακι ηταν, ουτε εξελεγη ουτε ειχε ποτε θεση ευθυνης, κασετοφωνακι ηταν.
και τωρα κασετοφωνακια εχει η κυβερνηση και πριν ειχε ο συριζα
αλλα δυστυχως τα κασετοφωνακια κοστιζουν κυβερνητικες θεσεις σε απλους εκλεγμενους βουλευτες
https://[URL unfurl="true"]www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2018/09/politiki-kammenos_11_09_18_slide-1090x630.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μλκ εχουμε αλλαξει συκωτια, σπληνες και στομαχια με την παρτη σου. Συνεχισε τον κατηφορο.
https://[URL unfurl="true"]www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2018/09/politiki-kammenos_11_09_18_slide-1090x630.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχουμε αλλαξει συκωτια, σπληνες και στομαχια