Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
βραχυκύκλωσες ε; πες μου για τον άδωνι τώρα και μετά πες για κομματόσκυλα.
δεν συμφωνουν μαζι μου ξυδι τοπ,αλλα με την κοινη λογικη.σιιιιιιιιγουρα
σοβαρά τώρα δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι μόνο ο jhonny64 και κάτι χρυσαυγίτικα ναυάγια συμφωνούν μαζί σου;
καπηταλα μια παρατηρηση σου εκανε ο ξυδης και εβαλες την ουρα στα σκελια.
ποσο θα ξεφτιλίζεσαι πια εδώ μεσα,γελαω μονο και μονο που βλεπω το αβανταρ της θατσερ της πορνης
αγγλετερε σε εχω μουρλανει σημερα,δεν ξερεις τι λες και τι γραφεις.ετσι θα σας γαμάμε όσο δεν παίρνει... περικοπή μισθών μόνο σε όσους ψηφίσαν συριζα
Α δηλαδή εννοείς έπρεπε να είμαι κομματόσκυλο, ΠΑΣΟΚ για πάντα no matter what.Οπου φυσαει ο ανεμος εισαι μαστορα
Τι παει να πει μετριοπαθης
Η εισαι πασοκ η οχι
του φυγε ο νιγηριανος και εχει αφηνιασειΚαθεσαι και συ να τσακωνεσαι με τον παππου
Που τον παιρνει που και που
Οπου φυσαει ο ανεμος εισαι μαστορα
Τι παει να πει μετριοπαθης
Η εισαι πασοκ η οχι
Α δηλαδή εννοείς έπρεπε να είμαι κομματόσκυλο, ΠΑΣΟΚ για πάντα no matter what.
Αν θες στα σοβαρά την γνώμη μου, θεωρώ ότι η τωρινή ΝΔ και ο ίδιος ο Κυριάκος με την κοντινή του ομάδα ναι, εκφράζουν επαρκέστατα τον ευρύτερο χώρο του προοδευτικού κέντρου, γι αυτό και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των αυτοπροσδιοριζόμενων κεντρώων και δημοκρατών σοσιαλιστών, μεταρρυθμιστών, πολιτικά φιλελεύθερων πολιτών στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη.
γιατι ρε καπηταλα να πληρωνει ο ελληνικος λαος τις σερβιέτες της κεραμεως και της κοσιωνης?
τα γαμησιατικα τα δικα σας να τα πληρωνετε μονοι σας η στην καλυτερη τα κομματικα σας [size=30pt]μελη.[/size]
μια ζωη ο λαος να σας πληρωνει.
Σιγα την θρησκεια ρε τύπε
Ο Λαλιώτης είναι, ο Ρέππας, ο Γείτονας, ο Βαλυράκης; Ποιος διάολος είναι;Α δηλαδή εννοείς έπρεπε να είμαι κομματόσκυλο, ΠΑΣΟΚ για πάντα no matter what.
δεν συμφωνουν μαζι μου ξυδι τοπ,αλλα με την κοινη λογικη.
εδώ δεν εχει να κανει με κομματικο θεμα αλλα για το εθνικο συμφέρον.
δεν υπαρχει αριστερος δεξιος κλπ υπαρχει στηρίζω η δεν στηρίζω την κυβερνηση.
[size=20pt]και αυτή τη στιγμη η πλειοψηφια δεν την στηριζει[/size]
Ααααακριβώς έτσι είναι.όπως καταλαβαίνεις, οι πιο πολλοί από εμάς που γράφουμε στο τόπικ δεν ήμαστε δεξιοί, δεν ήμασταν παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ και οι περισσότεροι ψήφισαν ΝΔ μόνο την τελευταία φορά.
και έρχεσαι εσύ ο μια ζωή ΠΑΣΟΚ και μας λες κομματόσκυλα.
https://[URL unfurl="true"]www.liberal.gr/ckfinderIMG/userfiles/images/MRB%201Capture.PNG[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.liberal.gr/ckfinderIMG/userfiles/images/mrb2%20Capture.PNG[/img[/URL]]
[/quote]τι μου κοινοποιεις εδώ μεσα μωρη ζωνατη λουγκρα?
ειπαμε οι δημοσκοπησεις βγαζουν τετοια αποτελέσματα λογο των 11 εκ που τσεπωσαν.
ας παμε για εκλογες τον φθινοπωρο να δεις ποσα φιδια πιανει ο σακος
Αν γίνει κάτι τέτοιο πρέπει μόνο λίγο να "προσέξει" ο Κυριάκος μη τυχόν γίνει καμιά στραβή και πάρει κάνα 50.1% με απλή αναλογική που θα γίνουν τυπε. :Sας παμε για εκλογες τον φθινοπωρο να δεις ποσα φιδια πιανει ο σακος
τι μου κοινοποιεις εδώ μεσα μωρη ζωνατη λουγκρα?
ειπαμε οι δημοσκοπησεις βγαζουν τετοια αποτελέσματα λογο των 11 εκ που τσεπωσαν.
ας παμε για εκλογες τον φθινοπωρο να δεις ποσα φιδια πιανει ο σακος
αν ο κουλης στις ευρωεκλογες δεν εχει διαφορα πανω από 6 μοναδες τοτε οι νδ θα μεινουν με παγωμενο χαμογελο.
μιας και μεχρι τις βουλευτικες ο χρονος είναι μεγαλος και συναμα οι συριζαιοι θα δωσουν από το πλεονασμα χρημα συν θα εχουμε και εξελιξεις με τη Novartis.
Ετσι ακριβως.Α δηλαδή εννοείς έπρεπε να είμαι κομματόσκυλο, ΠΑΣΟΚ για πάντα no matter what.
Αν θες στα σοβαρά την γνώμη μου, θεωρώ ότι η τωρινή ΝΔ και ο ίδιος ο Κυριάκος με την κοντινή του ομάδα ναι, εκφράζουν επαρκέστατα τον ευρύτερο χώρο του προοδευτικού κέντρου, γι αυτό και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των αυτοπροσδιοριζόμενων κεντρώων και δημοκρατών σοσιαλιστών, μεταρρυθμιστών, πολιτικά φιλελεύθερων πολιτών στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη.
Γιατι επιμενεις σε κατι που δεν ισχυει?Πάλι το ίδιο παραμύθι λέτε ρε δεκσοί; Πότε θα παραδεχτείτε επιτέλους ότι ο μπουχέσας της Ραφήνας έφυγε νύχτα σαν τον μπάρμπα του για να μη σκάσει η βόμβα στα χέρια του; Μέχρι και οι βουλευτές της ΝΔ το λένε αλλά κάποια θύματα/μαλάκες ακόμη πιπιλάνε την καραμέλα.
τωρα κατσε να μπει ο αγγλετερος να σου σκασει δυο φαπες να μπεις στο ισιο δρομο.Πάλι το ίδιο παραμύθι λέτε ρε δεκσοί; Πότε θα παραδεχτείτε επιτέλους ότι ο μπουχέσας της Ραφήνας έφυγε νύχτα σαν τον μπάρμπα του για να μη σκάσει η βόμβα στα χέρια του; Μέχρι και οι βουλευτές της ΝΔ το λένε αλλά κάποια θύματα/μαλάκες ακόμη πιπιλάνε την καραμέλα.