alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Να δω ρε τι θα τα κανειςαν ήταν 5 χιλιάρικα ούτε καν... κάπου 530 χιλιάρικα έχω στην Ελβετία ... σε 6 διαφορετικούς λογαριασμούς φυσικα
Να δω ρε τι θα τα κανειςαν ήταν 5 χιλιάρικα ούτε καν... κάπου 530 χιλιάρικα έχω στην Ελβετία ... σε 6 διαφορετικούς λογαριασμούς φυσικα
Μαλλον θα αργησει αρκετα...στους φορολογικούς παραδεισους εχει μπολικο.
χαζος είναι να τα αφησει εδώ,αν βγει ο τσιπρας θα του τα παρει.
αν ήταν 5 χιλιάρικα ούτε καν... κάπου 530 χιλιάρικα έχω στην Ελβετία ... σε 6 διαφορετικούς λογαριασμούς φυσικα
Φίλε μου καλέ μου φίλε, tram!
Ευτυχώς που στην Ελλάδα δεν έχουμε δυναστείεςΛένιν Στάλιν Κρουτσεφ Μπρέζνιεφ Μάο Χότζα Τσαουσέσκου Χόνεκερ
Ουλμπριχτ Πολ Ποτ Δυναστεία Κιμ Δυναστεία Κάστρο
Ευτυχώς που στην Ελλάδα δεν έχουμε δυναστείες
Να δω ρε τι θα τα κανεις
φαινεται επαιζαν ταβλι απο το '46 μεχρι το '49Αλλά τουλάχιστον ζούμε, δεν μας έσφαξαν!
Καλά τυπε πιο αντιδραστικός και από την φασιστερά έχεις γίνει, και "Ζήτω το ΠΑΣΟΚ" να πει ο Μητσοτάκης είμαι σίγουρος ότι θα διαφωνήσεις μαζί του. :SΑφου πρωτα εγινε ρεζιλι απο τις αποκαλυψεις
Θα μπορουσε καλιστα να δωσει εντολη οταν αρχισε αυτη η ιστορια
Οποτε νεα πατατα στις υπολοιπες πατατες
Και δεν εκλεισε χρονο ακομα
γι αυτό τα πειρες αρω αρων τα 5χιλιαρικα από την ελβετια.
ρε καπιταλα τα ψίχουλα δεν τα πειραζει αστα εκει να τα εχεις μη σου κλεψουν το στρωμμα
φαινεται επαιζαν ταβλι απο το '46 μεχρι το '49
ξεκίνησα ήδη το φάγωμα...
ετοιμάζω Δεκέμβριο περιοδεία σε LATAM ... Αυστραλία, Τασμάνια, Νέα Ζηλανδία, Σαν Φρανσίσκο, Λος Αντζελες και επιστροφή... δύο μήνες ταξίδι...
το κόβω για 60-90Κ κοστολόγιο...
αν φυσικά όλα πάνε καλά με τον κορόνα...
και από Γενάρη Καραιβική 20 μέρες ... Μάιο 2021 Νέα Υόρκη Σικάγο και Νέα Ορλεάνη 30 μέρες...
με αυτά φύγανε κάπου 150Κ ...
Παίδες που είναι ο μαντάμ να φτιάξω καφέ..
Διάβαζα πριν τα λεγόμενα του,λέτε να είναι κανένας βουλευτής του συριζα?
Nα σου πω... δεν πας να γαμηθείς?
ο αναρχικός καλό παλικάρι,τότε ποιοί είναι οι κακοί?Μην τον βρίζετε ρε, καλό παλικαράκι είναι! Απλά έχει λάθος παρέες!
Είναι λίγο tricky κατάσταση οι ακριβώς επόμενες βουλευτικές εκλογές για τον Μητσοτάκη, μπορεί να την πατήσει και να εγκλωβιστεί παίρνοντας ένα 50.1% και να αποκτήσει ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗ αυτοδυναμία, μετά δεν θα μπορεί να ξαναπάει σε εκλογές με μπόνους αφού θα έχει αυτοδυναμία, έστω και οριακή. :S40,2% με 20% αδιευκρινιστη ψηφο
Δηλαδη πλεον 46-48% σε αναγωγη εγκυρων.
Ελπιζω να μην αρχισουν καποιοι εξυπνακηδες να κανουν εισηγησεις στον Κουλη για εκλογες τον Σεπτεμβριο
Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες,ξεκίνησα ήδη το φάγωμα...
ετοιμάζω Δεκέμβριο περιοδεία σε LATAM ... Αυστραλία, Τασμάνια, Νέα Ζηλανδία, Σαν Φρανσίσκο, Λος Αντζελες και επιστροφή... δύο μήνες ταξίδι...
το κόβω για 60-90Κ κοστολόγιο...
αν φυσικά όλα πάνε καλά με τον κορόνα...
και από Γενάρη Καραιβική 20 μέρες ... Μάιο 2021 Νέα Υόρκη Σικάγο και Νέα Ορλεάνη 30 μέρες...
με αυτά φύγανε κάπου 150Κ ...
Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες,
Θα γυρισεις τον κόσμο χωρίς να πας Ασία?
Νέα ορλεάνη ειχα πάει πριν την κατρίν
Απλά έπαθα πλάκα,