φασιστες είναι μονο οι δεξιοι βλακα
μη λες ανοησίες.
φασιστες είναι μονο οι δεξιοι βλακα
χαζος είναι να τα αφησει εδώ,αν βγει ο τσιπρας θα του τα παρει.
δεν θα μπορεσει να του τα παρει ο αλεξης του κουλη δυστηχως γιατι εχει τζημανια από κατω που τα διαχειρίζονται.και που ξέρεις αν έχει και πόσα έχει ?
λες γιαυτό να μην έχει λεφτά ? του τα πήρε ο Αλέξης πέρισυ ?
αυτοι είναι κομμουνιστες μη τα μπερδευεις.ΕΣΣΔ, Κίνα, β. Κορέα, Στάλιν, Μάο, τανκ στην ανατολική ευρώπη, τείχος στην ανατολική γετμανία και γενικά όπου υπήρξε ποτέ κομμουνιστική δικτακτορία...
να του τα φορολογησει ρε μπαρμπαδι.Γιατί ρε μεγάλε να του τα πάρει? Μαζί τα δούλεψαν? Αν ναι.... να σου πω... θέλω να μου δώσεις ένα 100άρικο! Μπορείς?
δεν θα μπορεσει να του τα παρει ο αλεξης του κουλη δυστηχως γιατι εχει τζημανια από κατω που τα διαχειρίζονται.
αλλα κατι λαμοφια σαν και σενα θα τα ξεβρακωσει.
γ αυτό οι γερμανοι θελουν να ξεχασουν την ιστορια με τους ναζι.Ρε μπροστά σε στάλιν και μάο ο (επαίσχυντος δολοφόνος) αδόλφος ήταν αρνάκι...
Ρε μπροστά σε στάλιν και μάο ο (επαίσχυντος δολοφόνος) αδόλφος ήταν αρνάκι...
γι αυτό τα πειρες αρω αρων τα 5χιλιαρικα από την ελβετια.εμένα ο Αλέξης ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια μου πήρε και ούτε και θα πάρει ποτέ... είναι πολύ λίγος ...
Ρε μπροστά σε στάλιν και μάο ο (επαίσχυντος δολοφόνος) αδόλφος ήταν αρνάκι...
γ αυτό οι γερμανοι θελουν να ξεχασουν την ιστορια με τους ναζι.
αμαυρωσε ολοκληρο εθνος ο χιτλερ ρε τσιρακα
γι αυτό τα πειρες αρω αρων τα 5χιλιαρικα από την ελβετια.
ρε καπιταλα τα ψίχουλα δεν τα πειραζει αστα εκει να τα εχεις μη σου κλεψουν το στρωμμα
Διασκεδαστικός μανταμ, επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού και σκέψη 12χρονου. Αλλο οι δολοφονίες του χιτλερ, άλλο οι δολοφονίες του σταλιν
Επεξήγηση...
Επεξήγηση...
Καλά, συμφωνώ !!
Ήτο ειρωνικό το σχόλιο
"φασίστες είναι μόνο οι δεξιοί¨. Προφανώς. Οι δολοφονιες που διαπράττουν "αριστεροί" δε μετράνε. Δες μαρφιν